Őszi szüret és TOP 1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 20.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Enike_

_Enike_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Én is szurkolok az indulóknak..
    Sok sikert mindenkinek! Minél több magyart a döntőbe! :)
    a 7-es piac bedrágult.. :D akinek van felesleges áruja, most nagy tételben, olcsóbban el tudja passzolni szerintem.. :D

breki072 kedveli ezt.
  2. htezs

htezs Aktív író

szép jó estét mindenkinek

a mai utolsó beadásom utánni állásom:

htezs: 146. hely 185.308.640 :)

szurkolók mindenkinek

nagyon nagy Hajrá Magyarok :)

3. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Sziasztok!
    Még 40 óra van hátra a Top-ból. Tavaly ilyenkor az 500.helyezés olyan 76.000.000 körül járt, jelenleg az 500.helyezés 91.000.000.
    Viszont az idény 1000 hely kiadó, most 52.500.000 az alja.
    Remélem hasonlóan folytatódik a tendencia, és akkor alacsonyabb lesz az alja (1000.hely), mint tavaly az 500. hely volt.
    Persze lehet, hogy oly sok gazda megerősödött az utóbbi egy évben, hogy péntek délelőtt mind elkezdenek bedobálni és sokan kicsúsznak majd miattuk. Holnap este már többet fogunk látni.

4. lovagkiraly

lovagkiraly Fórum-zöldfülű

Hát akkor Neked is külön nagyon szépen megköszönöm, (tavaly elég volt, remélem most is), illetve az összes új és ex pom-pom szurkolónak:)

breki072 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  5. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

A tavalyi top utolsó helye (173 milla) jelenleg a 174. helyre elég. Ebből is látszik, hogy még messze vagyunk a végétől...

Susie0509, Fätum és Bokalmgazda kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Kata.) szerintem nem vagyunk messze , holnap ilyenkorra fel fognak gyorsulni az események;)

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, én nem bánnám, ha gyorsulna, kicsit nehéz nyugton maradni és várni :)

breki072, Fätum és kukori80 kedveli ezt.
  8. kukori80

Szia.) Szerintem holnap este fel fognak gyorsulni. Biztos hogy nem ennyi lesz az alja.
    Nem is figyeltem senkit mert állandóan rossz a csúszka >:( Ezek szerint Te is benne vagy a topban, majd holnap estétől kell nagyon figyelni, sok sikert Neked is.

breki072 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

Nagyjából egy óra múlva bedobom a feladatba az utolsó pár száz csicsókát, utána pedig a legjobbakat remélve beszállok a TOP 1000-be :)

emendem, Bokalmgazda, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  10. -Laci74-

-Laci74- Járnitanuló

Köszi!:)))))))

11. szelídgesztenye

szelídgesztenye Fórum mestere

Sziasztok!
    Jöttem én is drukkolni ! :D:D

HAJRÁ MAGYAROK !

mementori74, breki072, biborka70 és 4 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Jelenleg a 258. helyen vagyok:) Köszönöm, sok sikert Neked is.

breki072, Marika312 és farmerogirl kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia. Aztaaaaa, nagyon szurkolok ;):) De nehogy csak 10 milcsit dobjál be xDxD

14. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

A tavalyi eventnövénynek valami eszméletlen értéke volt. Ehhez képest a csicsóka most csak 20 CSP/db :( :)

Ja, igen: Hajrá HUNGARY! :D

breki072 kedveli ezt.
  15. WCinas

WCinas Járnitanuló

Üdv mindenkinek!
    Idén is neveztem a TOP-ba csak úgy mint tavaly.
    187. helyen vagyok 170256336 csp-vel.

breki072, Bokalmgazda, Gio és 2 más kedveli ezt.
  16. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Mindenkinek gratula és hajrá!!! :)
    le kell ragasztanom a kezem az asztalra, hogy ne dobáljak be óránként valamit :p nagyon izgulok ;)
    lehet, jobban teszem, ha elmegyek aludni ;) szép álmokat mindenkinek :)

breki072, Gio, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  17. kegyesand

kegyesand Aktív író

Nem tudom hogy a fákkal mennyire lehet karistolni az 1000-be de lehet hogy ha érdemes megpróbálom.

18. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Köszi! :) Mindent vagy semmit!!! xD

Bokalmgazda és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  19. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Olvasva itt az utóbbi órák eszmecserélő hsz-eit, néhány gondolat:

- SZÜRETELEŐKNEK
    1. Aki az állatos bedobáláson "szüttyörög" még, annak javaslom, hogy még ma vagy holnap reggel vigye dűlőre a dolgot, ugyanis a pletykák szerint még a héten (sztem holnap 11 vagy 15 óra után) lehull a lepel az új titokzatos gazdaköriről: macska és egyéb sláger titokállatok valszeg megdrágulnak, ami persze magával rántja a normál farmos állatokat is. (Aki eladna, annak ezzel pont ellentétes a tanácsom: vagyis tartsa vissza még egy kicsit...;))
    2. Aki a TOP-on nem indul, de van némi tőkéje (vagy indul, de nem számít a pénz!;)), érdemes körülnéznie a termékek és a magasabb (szüretbe bedobni túlárazott) tenyészállatok standjain (most sokaknak kell a CSP, viszont az event után, ha az alsóbb szintűek állománya megritkult, a magasabbakat is, elölről kezdve, kisebb számban tenyésztik majd ki).

- TOPORGÓKNAK:
    1. Az 500 vagy 1000 sztem nagyságrendileg nagyon kevés a több 10M reg-hez és több 100E aktív felhasználóhoz - ez a tényező számít sztem a legkevesebbet az alja-érték tekintetében...
    2. Az, hogy már nincs áru a piacon, az csak azt jelenti, hogy aki most gondolta meg magát vagy a végén kapaszkodik, annak meg vannak számlálva a végórái, viszont semmit nem árul el a pajtakészletekről - lehet itt még a vége felé nagy eladási vagy nagy bedobálási hullám, azok részéről, akik a határon lesznek... Piac és piac közt pedig nagy különbségek lehetnek - mivel viszont a pajtaérték mindenkinél egyforma, kivételesen számíthat a szerencse, és kivételesen a "minden olcsó" vagy "minden drága" érv nem érv, mert kijön a különbség...
    3. "Sunyi" egy TOP ez, annyi biztos - de ez még úgy is elsülhet, hogy ha tényleg belassulnak a szerverek, akkor tényleg nem lesz sokkal magasabb az alja...
    4. Aki nagyon a határon érzi magát, az gondolkodjon: egy mostani meggondolatlan irányvétellel a jövő évi TOP-ját is alaposan alááshatja (vagy ellenkező esetben szép lendületet vehet hozzá...;)) - valahol ez már oda is egy szűrő... (A "mutasd meg magad a listán" 55M-s pajtakészlet lenullázásánál olcsóbb módja néhányszáz szupertrágyának az elhasználása még az event alatt...;))
    5. Hogy rögzítsük a tendenciákat: az első fecskék még péntekről szombatra virradóra jelentek meg a listán; a lista hétfő délelőttre telt be, de akkor még bagatell tételekkel; hétfő este/kedd reggel 17M-nél volt az alja, tegnap este/ma reggel 34 körül, most épp 53,4 (éjjelente nincs nagy aktivitás, az utóbbi két nap egyenletes, kissé gyorsuló emelkedés); holnap estére/péntek reggelre kiderül a nagyságrend, péntek dél után meg az utolsó 200 helyen (sztem 100-150M között) megy majd a tülekedés...

ÜDV

Ui.: Azért gratula azoknak, akik, ha időlegesen is, de bent voltak a TOP-ban (-Laci74-, természetesen nem azt lájkoltam, hogy kiestél...)! Nem tudom, ilyen listánk (nyilván a teljesség gyakorlatilag behatárolt igénye nélkül) lesz...?

Cyra65, csillagocska19, breki072 és 11 más kedveli ezt.
  20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.11.14
    Tigrislady kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.