Őszi szüret és TOP 1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 20.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Farmer.) Na most Te miben töröd azt az okos kis buksidat? Remélem a Top-ban indulsz ;)

2. mementori74

mementori74 Fórum félistene

A kacskaringós liliputin jót röhögtem,no meg aztán meg van az hadirokkant banános fosztogató isxD,más az elején mintha azt írtat volna hogy nem csinálod a toppot?szerintem meg meggondolandó,biztos hogy én is nullszaltós leszek de ki nem hagynám;)

3. Szépkertecske

Szépkertecske Aktív író

szia :)
    Csak halkan megjegyzem ,tavaly Rudolfbeer a 214. volt :)

4. dereret

dereret Fórumőrült

Kukori !

Hogy nem esik meg a szíved azon a szegény rózsaszín kiskutyán. xD
    Amíg ezt a hsz-t megírtam, legalább 5x dobta vissza a sövényxDxD
    Már igazán vághatnál neki egy átjárótxD

Most néztem csak meg a szüreti nyereményeit és leesett az állam: 630 ezer tépé + egyéb járulékok a 7 részes teljesítéséért.

Ennyi tépét se osztogatnak gyakran egy-egy eventért.:)

5. briguka

briguka Fórum mestere

Szép estét! hááát hajrá az első három feladat és annyi!
    A 4.-hez az állatok még megvannak de az utolsóhoz semmi esélyem, igy inkább meglátom a piacmozgást és eladom amim van...
    aki belefog annak sok-sok kitartást és tp-esőt kivánok!

barbi021951 kedveli ezt.
  6. kukori80

Nem baj, edződjön csak xDxD
    A macseknak is kell pár év mire felér a csúzdán xD
    Nálam sokkot kapott a piac - se fel - se le. Nincs eladó és nincs vevő se. :cry: Erre nem számítottam. De ebből is le lehet vonni egy tanulságot.

7. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Dehogynem indulok... Jobban mondva tervezem - egy szóval sem mondtam, hogy nem!:) Természetesen (amellett, hogy "dicsőség", meg hogy - még ennél is inkább - JÁTÉK) nem tartom haszontalannak, hisz kétségtelenül hozzátesz a fejlődéshez (főleg úgy, hogy - tavallyal ellentétben - úgy érzem, föl vagyok rá készülve és különösebb áldozatokat nem fog követelni - még "gépidőben" sem, hogy (így azt mondom: szerencsére!) nem muszáj az eventgazt túltermelni). Csak rangsorban, jelentőségét tekintve nálam a tavalyi mögött van, és épp ezért nem "mindent elsöprő lelkesedésből" vágok neki, hanem a végén méricskélek majd (és ha mégis követelne komolyabb áldozatokat annál, mint amit erre szántam és most saccolok, akkor még meggondolom)...:sleepy:
    De ha az "alja-értéket" tekintve az jön be, amit várok, akkor úgy a 750-900. helyre megpróbálok majd beficcenni...:music:

Utoljára szerkesztett: 20.11.14
    Alexandi, PocsékFarmer, LongNight és 6 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Na azért mondom! Kivel fogok akkor kötekedni a topban? Lehet hogy most még nincs nagy jelentősége ezeknek a nyereményeknek , deee....

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  9. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Az 1000. is ugyanazt kapja mint az első, így én is a 700-900. helyet szeretném becélozni, ne keljen izgulni a végén.

10. yuki1205

yuki1205 Junior szaki

Sziasztok végre meg van a lista-jelentem az állam leesett a tenyészállat beadandó mennyiségen-meg van a mennyiségem belőle de ahogy megláttam mit kapok érte-- el is felejtettem az egész eventet--miért nem a növényt meg a fatermést nyomják??? amiből púposan van a pajta tenyészállatokban van a legtöbb befektetés ha valaki megszerezte nem szívesen válik meg tőle főleg hogy nagyon gyengén adja a boom --főleg nem rózsalekvárért amit úgysem tud betenni mert nincs hely az ---érték arány valahogy nagyon elcsúszott ha eladom a tenyészállatokat 60 db rózsalekit tudok venni minimum---megint egy nagy semmit kapunk a rengeteg cuccért tehát pajtatöltés aki csinálja sok szerencsét hozzá --drukkolok a topposoknak is

ciklon23 és macsek. kedveli ezt.
  11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Buktam 28mill csp a topban,de eladtam már minden tojglit, mézet tejet, tollat, így meg lett pár mill csp-ém és vásárolok ezerrel vissza kel hozni a kiesést :Daz event meg már kész is van :pa top végéig meg körmöt rágok

emendem, PocsékFarmer, tszabina6 és 3 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Egy kérdés, a beadandó értékeknél azokat kell beszámítani, ami a pajtában mutatkozik ?

13. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Igen.

kukac42 kedveli ezt.
  14. kukori80

Én még többet buktam hogy nem lehet beadni, de nem adom el, majd csinálok belőlük jó kis vegyes rántottát meg palacsintát és elrágicsálom melléjük a papagájtollat mint rostot xD

15. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Hát tudjátok én ritkán háborodok fel, és ide is ritkán irok, de ez már sok amit ezzel az eventtel kitaláltak. Egyrészt, horribilis mennyiségű terményt, fát, tenyészállatot és állatokat kérnek. Amit adnak érte az pedig nesze semmi fogd meg jól. Mert ugye pl. egy szint lépéshez főleg magasabb szinten már olyan 64 milla tp-t (pl. 94 szintnél) kérnek. Mi ahhoz képest az a 600 ezer tp? Csp-t egyáltalán nem adnak, de nyomják a titokfát meg tenyészetet amiből már elnézést de semmi jót nem lehet kapni mert csak a régi szaporodik főleg ugyebár szivarfa ami semmire se jó. Vagy ugye pl. birkanyiró vagy ehhez hasonló. Sok esetben még csak nem is sárga vagy piros hanem sima. Ami esetleg jó lenne a felhősor, de már amit ad az megint csak nem valami fényes és az is csak 4 naponként. Újabb nesze semmi fogd meg jól. Azután a kitehetők, hát arról jobb nem is beszélni, mert azok is adják azt az irtózatos mennyiségű 400-600 tp-t meg 2000 csp-t. A régebbi eventeknél soknál jóval kevesebb beadandóval is magasabb tp-t vagy csp-t adó kitehetőt kaptunk. Na meg ugye a szupertrágyanövelő a felhőn ugye 5 % aminél egy műhelyben megtermelt bónusszal többet kapunk nem 5 %-ot. Nem beszélve arról, hogy azt is 4 naponként. És ugyan kik azok akik állandóan szupertrágyázzák a földeket? Mert a trágyázás az ugyan megy, de a szupitrágya, hát azt meglesném kik azok akik mindennap vagy akárcsak 4 naponta szupitrágyáznak. Azután folytatnám a tenyészállatokkal, amiből annyi értékűket kérnek. Hát hogy olyan értékűt betegyen ilyen nyereményekért az ember ahhoz ugyebár át kellett volna jobban gondolni az elején, hogy mennyi szupitáp meg állat kell egy egy nagyobb értékü állat kitenyésztéséhez. Na meg esetleg nem kellett volna ugye gazdaköri tenyészet feladatokat betenni. És ha ez még nem lenne elég most már mini tenyészeventeket is betesznek a gazdakörbe. Vagy az egyik vagy a másik. Vagy pl. a szupitáp előállitásához kevesebb idő vagy kevesebb hozzávaló kellett volna. Vagy mondjuk nem olyan drágán FA-ért árulni. Szóval minden szép és minden jó, csak kezd a torka kicsit véres lenni. Továbbá ott van ugye a top 1000. Hát már megbocsássatok de az is egyszerűen elképesztő. Jó a neve is azt mondja top 1000. Vagyis ha nem esel bele az 1000 főbe akkor nem kapsz semmit. Bedobáltál mindent és marad a nagy semmi. Kiüritetted a pajtát és marad a nagy nulla. Mert ezt csak a nagy szintüeknek akik már közel járnak a 200-hoz érdemes elkezdeni. Mondanám, hogy ezt az eventet csak nekik csinálták. De még ott is meggondolandó. Ilyen kis szintü mint pl. én a 94-es szintemmel labdába sem rughatok hiába van a pajtámban mondjuk összeszámolva 100 000 000 értékű tenyészállat, állat, fatermés és növény összesen. Mert nagyjából összeszámoltam. És mint irtam labdába se rughatok, nemhogy teljesitsem. Nos akkor itt a végén azért megkérdezem: kinek is csinálták ezt az eventet? Mert a játékosok 90 %-ának biztos, hogy nem. Marad az a 10 %. Megérte vagy megéri? Lenne még pár keresetlen szavam de inkább nem mondom, mert a jólneveltségem visszatart. És most megkérek minden kedves hozzászólót, hogyha legorombitana ezért, már most előrebocsátom, igen én is a szórakozásért játszom, nem a nyereményekért. De a szórakozás mellé azért nem árt figyelembe venni azt is hogy mit kapunk azért amit belefeccölünk még akkor is ha nem pénzt hanem csak időt és munkát. Mert ugye nem mindenki fizet a játékba pénzzel, de mindenki fizet a szórakozásért a munkával és főleg idővel. És a minimum hogy ezért jól érezzem magam és szórakozzam, ami lassacskán bizony bizony elmarad, mert csak a méreg a bosszankodás és az elkeseredés marad.

Csabigazda, Zsolti23, Borosgazda és 12 más kedveli ezt.
  16. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Igen, én is így vagyok vele.
    Mondjuk tavaly nekem másról is szólt - "kisgazdaként" és kvázi kizárólag event alatti teljesítésre bazírozva "bizonyítanom" akkor lehetett utoljára; meg mivel sokan nemcsak "biztattak", hanem "segítettek" is, "becsületből" is be akartam dobni mindent, "mennyi az annyi"-alapon. Azt a hetet tényleg elég intenzíven "végigmeccseltem", és először a lista alján "csimpaszkodva", a végén meg a 100-ba "szökkenve" megpróbáltam "kiszolgálni a közönséget" is, "adjunk a show-nak is"-alapon.
    Idén más kottából fogok játszani: "hideg mérlegelés", és cselekvés az utolsó órákban - ez a másik lehetséges taktika, a másik véglet: hát idén legalább kipróbáljuk ezt is!:)

Utoljára szerkesztett: 20.11.14
    Domos52, LongNight és farmerogirl kedveli ezt.
  17. Dyny

Dyny Fórumgróf

Most mar tobb embert is szivesen ideznek (Macsek, Gyongy581, Szemike), de a forum ma kifog rajtam :)

Akkor legalabb nem vagyok egyedul a nagy szamolgatasommal. En bevallom tobbre szamitottam nyeremeny szinten, ez a negy napos felhosor abszolut rafizetes. Egyszeruen jobban jarok ha kiteszem oket, mert a baglyokkal, tavaszi koszoruval egyutt tobbet adnak, es meg nemi CSP is visszajon. En bizony meg a naponta torteno lezarast sem tartanam foldtol elrugaszkodottnak, a ketnaposrol nem is beszelve. Ki tudja, lehet belenyul meg a BP ebbe a felhobe :)

A kitehetok irto aranyosak (nem veletlenul :) gondolom), viszont azzal a tezissel, hogy "event ezert csinalni kell" mar szerencsere a kakukkolasnal leszamoltam, igy annyira nem fog a szivem fajni.

Nem tudom, a tenyeszallatokat nyilvan kesobb tudom potolni, meg a kutyusokat is, csak valahogy jar az agyam, hogy 2-3 millio CSP negy aranyos gesztenye figuraert?

macsek., simi1955, ciklon23 és 2 más kedveli ezt.
  18. kukori80

De Farmer: mi lesz ha mindenki úgy gondolkodik hogy az utolsó órában dobja be? Az is előfordulhat hogy kiesel az utolsó fél órában mert nem számoltál egy csomó másik gazdával. Meggondolandó. ;)
    Szia dyny. Nem biztos hogy mindenki jól jár ha kiteszi a kütyüket, én pl. többet kapok a felhőn, tehát nekem nem éri meg kirakni

19. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Nosza döntöttem, mégis csak megcsinálom a 4. feladatot is. :) Mára befejezem, meg a piacozást is, jól kerestem ma, de szerintem fel fog az még jobban lendülni.
    Ennek fényében nem bántam meg a befektetett tenyészállatokat, legalább lesz gesztenye figurám. :)

csio70 és Gio kedveli ezt.
  20. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Szüreti eventről a véleményem:
    96 óránként kapnék (jelen pillanatban) 9000 BTP-t, ha végigviszem az eventet. Egy év alatt kb. 820.000 BTP, ami 200-as szint felett még 2 szintlépéshez sem elég. Ehhez, brutális értékben kellene tenyészállatokat beadni.
    Nem gondolkoznék rajta, ha legalább 24 óránként adná (mert az eventet csinálni kell!), de 96 óra túl sok. Talán másoknak is ez a véleménye, és ha elég sokan lennénk, talán a BP módosítana rajta.
    Most úgy gondolom, hogy amennyiben nem változik a felhősor ideje, akkor az utolsó feladatot nem csinálom meg. Inkább megtartom a tenyészállatokat a Levesmesterhez, ahol jóval több BTP-t adnak. Ha a CSP-t adó kitehetőből befolyt pénzen tp növelő termékeket veszek, akkor is több tp-t kapok.
    Mindenkinek sikeres szüretet kívánok :)

Claunyuszi, pukinyúl, macsek. és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.