Őszi szüret és TOP 1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 20.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A hetedik feladatot követően a zöld + jelre kattintva olvasható a figyelmeztető szöveg...

vera0973 kedveli ezt.
  2. renicsike2

renicsike2 Utánpótlás-írogató

OKé Bocsánat , de azt se tudom hogyan kell törölni :(

3. Laboviti

4. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

ÁÁÁ, most lelőtted a poént!
    Az "A" verzióra két forgatókönyvem volt. Legelőször a "nívólécként" megrakott téted láttán az jutott eszembe, hogy majd az lesz, hogy 1 CSP-vel alád adva majd "hátulról fedezlek", "hites uraként" védelmezve az "Asszonykámat" a kieséstől (ezzel ráadásul még be is árazom a nyereményt: hogy számomra kevesebbet ér, mint a tavalyi). Aztán eszembe jutott ez a fogadalom, hogy jóban-rosszban, betegségben-boldogságban, épelmével-bolondságban:music:, és hogy mégis CSP-re ugyanannyival inkább "Melletted" kéne állnom. De ez a "rátét" ténylegesen elbizonytalanított (a legőszintébben: sajnálnék rá ennyit - persze ha muszáj, ennyiért (sőt ennél többért) sem fogom otthagyni, de "fájna" érte;)).
    Szóval ha az lesz, amit várok (és nem emelkedik mondjuk 150 fölé az alja holnap délelőttig), akkor arra elő kell szednem a "B" verziót, amire szintén két forgatókönyvem volt. Az egyik, hogy mekkora királyság lenne 1 lépésből csak az utolsó fél órában megcélozni csak a passzentos legalja-saccot. De mivel "rideg számítást" ígértem az elején, ez viszont nem az lenne, hanem "esztelen vakmerőség", valójában ez sem játszható. Úgyhogy valszeg marad a "B" verzió "B" verziója, amit előléptetek "A/A" verzióvá: hogy ma este bepakolok egy biztonságit, holnap pedig rápakolok még annyit, hogy ne kelljen "körömrágva végigizgulnom" a 13:30 és 14:00 közti időszakot (mert ugye - a mementori74 által elmondottakhoz (amit nem tudok idézni: problémás a fórumo_O) is megismételve korábbi gondolatomat: sokkal többet bedobni nagy pazarlás, kicsivel kevesebbet viszont még nagyobb felelőtlenség)...:)

Mindenesetre nagyon érdekes: ezzel az elnyújtott vihar előtti csenddel egyelőre a "középgazdák" "kivéreztetése" valósul meg:oops:; a relatíve alacsony tippem ellenére azt egyre inkább a valószínűtlenebb esetnek tartom, hogy a perpill nagyon fölé ígérő gazdákkal szemben lehessen nagyságrendileg komolyabb "versenyelőnyre" szert tenni a 2015-ös TOP-ra való felkészülésben (bár egy kicsit még mindig reménykedek:eek:)...

Ui.: Módos környéken fekszik az uradalom: perpill 4 szomszédom is a TOP-ban!!! (És ha Nócinak nem kellett volna távollét miatt föladnia:oops:, lenne talán 5 is az a 4, ill. még 1 vkit (aki már egy több10M-s téttel korábban egyszer benn volt, és ahhoz túl "smucignak" tartom, hogy veszni hagyná) még szintén oda várok)... Az ismerős nevekkel meg már nem is merek matekolni...:p:) HAJRÁ - a perpill 35x"rencercsicsóka"=700CSP-s tétemmel még inkább csak "tiszteletbeli szurkolóként", mint "vérbeli nevezettként"!!!)

5. renicsike2

Még mindig nincs nagy mozgás a toppan

6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Huhh, Pharmer, de nagyon ráérsz ;)
    én nem állítok fel verziókat, úgyse vagyok képes követni őket :) nagyon nem szándékozom a már bepakolt összegre újabbat dobni, legfeljebb pofásra kerekíteni kissé (kidobott 4,5 milla, mert 3 helyet jelent csupán)... ezért úgy döntöttem, amíg felettem 4 hellyel Rudi nyugodtan kivár, addig én sem mozdulok :p
    Hát mert munkaidő van vagy miacsuda :oops:
    Hsz összevonás: "szerkesztés", utána beírod, ami még eszedbe jutott és "változtatások mentése"​

Utoljára szerkesztett: 27.11.14
  7. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Kérdés.... Hol találom a Magyar top-ot?Köszi a választ!

8. Laboviti

Szia!

5.: A Top1000 aktuális állása tekinthető meg ide kattintva

A Játékostársad által készített lista linkjét a topic első hozzászólásában találod.

9. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Már látom,az utolsó sort nem olvastam el .-)

Hsz. összevonás /Laboviti/

Igen köszönöm,ezt ismerem már közel a 100 milka után belehúzva,de itt valaki készített Magyar részvevőkkel listát.Én azt keresném.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.11.14
  10. Laboviti

vera0973 kedveli ezt.
  11. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Teljesen egyetértek a kiszámíthatatlansággal.
    A regisztrált és a vélelmezett aktív játékosok számából, valamint a TOP10 TP-s és CSP-s játékosok súlyos milliárdjait nézve csak az a kérdés, hogy Ők meg akarják-e szerezni a mostani nyereményeket. Ha akarják, akkor viszik is. Persze az már más kérdés hogy a presztízsen kívül mire mennek egy néhány 10 ezer BTP-t adó felhősorral. Nem gondolom, hogy Ők már ezért nagyon lázba jönnének. Annak a többségnek, akik viszont csak a játék fő sodorvonalát követve játszanak, szeretnek termelgetni, kicsit piacozni, vagy áldoznak kisebb összeget a játékra vagy egyáltalán nem áldoznak rá, na Nekik már értékes lehet ez a mostani nyeremény is. Ezért is van a küzdelem a mezőny végén, azok között, akik akár erőn felül is megpróbálják a teljes pajtájuk kiürítésével benntartani magukat az 1000-ben.
    Remélem sokuknak sikerül. Itt a magyar fórumon egyébként is különös hangulata van ennek a TOP versenynek. Sokan gyakran erőn felül is nekifognak, de sokan kivárnak a végsőkig, hogy az esetleg egész évben összegyűjtögetett 1-200 milliójuk vajon elég lesz-e a végjátékra. Ha a végén úgy látják, hogy van esélyük, akkor bedobják a rendelkezésükre álló TP készletet és bizakodva várják a végkifejletet. Vannak szerintem most már egyre többen akik akár 4-500 milliónyi pajtaértéket is összeszedtek 1 év alatt, de közülük sokan szeretnék mégis a legkisebb áldozattal meglépni a léc fölött maradást. Szerintem az Ő számuk a legbizonytalanabb és, hogy hogyan fognak viselkedni az utolsó napon, órában. A végén néhányan óhatatlanul koppanni fognak, de gazdagabb lesznek egy újabb tapasztalattal. Mert hát a világ ettől még nem fog összedőlni, hiszen ez csak egy játék. Persze nyerni mindenki jobban :inlove:, és ezért is megy a versengés.

gulya69, Maryanne1, -gyöngy-581 és 15 más kedveli ezt.
  12. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Ezért kérek a dühös-vörös és a mérges-zöld barifej mellé egy irigy-sárgát. :p
    TOP-os szurkolóként az elejétől fogva azon gondolkodom, hogy mire jó a "Te és barátaid" ablak. Nekem üresen jelenik meg, pedig a baráti listám több tagja is kapaszkodik fenn a listán.:eek: Első gondolatom az volt, hogy nincs még a listán barátom. Aztán idővel átbogarásztam (sokat segített ebben Kukori.és.Kotkoda gazda összesítése), és arra jutottam, hogy a csúszka hibája miatt ez is hibás, majd javítják. Most, az utolsó előtti napon viszont azt gondolom, hogy hiába tud fordítani németről magyarra az illetékes, ha nem érti a "farmerama-nyelvet".:p

13. renicsike2

Hajrá Kukori barátom és Kata-rizs és a többieknek is hajrá !!!!!!!!!!!!!
    Végre megtaláltam amagyar listát , :)

breki072, mária4702 és vera0973 kedveli ezt.
  14. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

Kedves Kukori és Kotkoda!
    A 159-es helyen is magyar áll! régi nagy "eventvadász" - csak a "zaklatások idején" nevet változtatott. *palm-grove* a neve, ő Zsóka.

Huncutka, gyulaika, icus08 és 2 más kedveli ezt.
  15. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Tessék itt egy :music::);):pxD:D

breki072 és AnkaFD kedveli ezt.
  16. Laboviti

Szia!
    A baráti lista és a szomszédlista nem azonos. A szomszédságodban lévő barátaid kerülnek fel a TOP1000 ablak alsó részébe.

17. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Köszi az infót, felírtam:)

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

18. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Ahogy fentebb olvastam, nagyon egyetértek!!!
    Akik könnyedén bedobálnak , milliárdos tételeket, azoknak igazából, mit sem jelent a nyeremény!
    Már semmi szükségük rá!
    Akiknek igazábol sokat jelentene, legtöbbnek esélye sincs. Hacsak teljesen ki nem ürítgeti a pajtáját, és próbál nullárol felvergődni!
    Persze, ez részemről is, csak magán vélemény!

gyulagazda45 és vera0973 kedveli ezt.
  19. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Hjajjj,de jó lenne tudni 92328240 csp vel 600.hellyel bent ragadok-e az 1000 ben.Most kezdek csak félni. :-(

Khirra kedveli ezt.
  20. Gigi

Gigi Aktív író

"... a derék ember a vállalt küzdelmekért és veszedelmekért semmi más jutalmat nem kíván, csak az elismerést és a dicsőséget."

/ Cicero /

Huncutka, Pharmer500#2, Gio és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.