Visszajelzés Őszi varázslat + TOP 5000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 24.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szasztok!
    Van egy kérdésem?
    Holnap már December 1 a flash működni fog még vagy csak az Unity-vel lehet játszani, mert akkor bizony nagy káosz lesz itt.
    HAJRÁ MINDEN RÉSZTVEVŐNEK AKI BENEVEZETT A TOP-ba!!!!

csio70, -kaktuszable-, Gio és 6 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ahogy olvastam, December 31.-ig van. :)

-kaktuszable-, Gio, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  3. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Köszi szépen!:D

-Fülemüle-70, Sali~*.*, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  4. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia!

Köszönöm hogy aggódsz értem,de így gondoltam én is.Vész tartalékot azért hagynák a cuccokból/50-100 db/és holnap dobálnák.Ha meg ki csúszok az 5000-ből nagyon akkor nem rakok be.Tavaly 25 millánál megáltam mert csak a dobozokért dobáltam,az idén kicsit többet gondoltam.Gondolom este már olyanok is jönnek akik idáig kivártak vagy most végeztek az alap eventtel.Bármi is lesz a döntésem nem fogom megbánni mert szeretek játszani és ez a lényeg,néha persze kockáztatni kell ha az esélyek jók.
    Hajrá Magyarok,hajrá mindenki.

csio70, -kaktuszable-, Gio és 14 más kedveli ezt.
  5. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Én jelenleg a 225 szinten vagyok a Bahán meg az 540 szinten De nekem szerintem soha nem lesz annyi pajta értékem amivel bekerülök a Top 1000 Nem tudom mit érdemes bedobálni mert ahogy itt nézem komoly milliárdok vannak . Meg amugy sem tudnám mert nagyon lassu a játék Megköszönöm ha valaki segit mit érdemes bedobálni Lázárné

6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Megint csak azért jöttem, hogy elismerésemet fejezzem ki nektek. :inlove::inlove::inlove::inlove:

1. Nagyon büszke vagyok az összes magyar játékosra, akik vállalták az indulást. A listán jelen pillanatban 1201 magyar van. (Az aktuális infókért köszönet FarmSámánnak.)

Kívánom, hogy sikerüljön elérni az egyéni céljaitokat!

A lista elejére pedig továbbra is csak azt tudom mondani, hogy aztaaaaa..... xD

2. Az idei hangulat, a "mindenkinek egyaránt szurkolunk", "tiszteljük más nemzet indulóit" hozzáállás lenyűgöző és példaértékű. Fiam szavaival élve: "tengermély tiszteletem" a tiétek.

3. Nagy öröm számomra az is, hogy mennyi-mennyi felajánlás és segítségnyújtás olvasható itt és a piacos topikban is. Köszönet azoknak, akik támogatják a piactársakat.
    Igyekszem én is segíteni azoknak, akiknek tudok, drukkolok nekik is nagyon és örömmel olvasom neveiket a listán.

Hajrá mindenkinek! Fogom a csipiszt.

orfisxo, kekmaci75, senga77 és 44 más kedveli ezt.
  7. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Sziasztok!

Ez a fránya ködös, nedves november
    ezt a TOP-ot nagyon nyálkássá tette:
    csak kapkodja fejét a szegény ember,
    hogy így lecsúszik, azt nem sejtette.

Csalfa álom volt a 3000-ben maradni,
    a TOP5000 most már elég cél nekem.
    Nem tudok-akarok már többet beadni,
    így a józan eszem most elő is veszem.

Beadni - megtartani, mi a jó taktika?
    Nehéz most dönteni, merre is tovább,
    Mi legyen a sikerhez vezető út titka?
    Vegyük "csak" játéknak ezt is inkább.

"Látni vágyó napba nem tekint"- írta a költő,
    Megvilágosodás ez nekem, mindent eldöntő!
    Ki sokat markol..,,....közmondást mérlegelve,
    Hát bíztatom inkább farmtársaim lelkesedve:

Aki bírja, ügyes volt egész évben: mindent bele!
    Meg lesz a sok jó munkának az édes gyümölcse!

csio70, -kaktuszable-, Gio és 36 más kedveli ezt.
  8. hajni24747

hajni24747 Aktív író

Sziasztok!
    Nem vagyok az örök elégedetlenek közé tartozó, de ami most a TOP beadásokat illeti bizony elégedetlen vagyok a játékkal. Tegnap előtt este óta nem lehet rendesen beadni, perceket tölt be, nem lehet a beadandó listákat megnyitni, a beadásokat végrehajtani.
    Sokunknak a TOP az egyik legjobban várt event az év folyamán. Készülünk rá, foglalkozunk vele és amikor szeretnénk megcsinálni akadályokba ütközünk.
    Mindnyájan tudjuk, hogy a véghajrá a befejezés előtt milyen komoly erőfeszítést kíván mindenkitől, de ha a játék ezt lehetetlenné teszi, akkor minek az egész?
    Nagyon remélem, hogy rövid időn belül sikerül megjavítani a játékot mindnyájunk megelégedésére.

Nagyii58, -Fülemüle-70 és Marika312 kedveli ezt.
  9. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Ma megpróbáltam a beadást, persze csak kis jelentéktelen összeggel. Hát javulás nincs sőt rosszabb lett. Ha nagy nehezen be is lehet adni amikor a frissitéshez ér, csak pörget és pörget változatlanul. Legalábbis nálam. És nem adja a listát, és vissza sem lehet lépni a játékba. Csak ha újrainditom a játékot. Egyszerűen használhatatlan. Őszinte legyek? A BP tönkretette az egész TOP-ot. Hogy véletlenül vagy szándékosan, nem tudom. Mondjon bárki bármit, ez nem lehet véletlen. Véletlennek túl sok. Az unity kipróbálása a TOP előtt majd a Flash visszaállitás, ami nem ment valami fényesen, hiszen azóta a játék is akadozik, és most a TOP. Szóval mondjatok rosszindulatúnak vagy akárminek, de ez nekem valahogy nem kerek.

Ui.: És igy utólag visszagondolva. Amikor a játék amúgy sem működik rendesen a változtatások miatt, akkor még tetézik azzal, hogy a TOP-pal együtt összesen 4 eventet tettek be. Igaz az Őszi varázslat a TOP-hoz tartozik, de semmi nem indokolta, hogy emellett még 2 másik event is fusson. Még jó hogy nem tettek be egy teliholdas eventet is. Már csak az hiányzik, hogy a kudarc teljes legyen.

Utoljára szerkesztett: 30.11.20
  10. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Tegnap reggeltől délig kb 400 helyet csúsztam lefelé , most kicsit megtorpant , csak 100 -at.... :music:
    Lehet mindenki vár a finisre? :D

csio70, -kaktuszable-, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Ha jól láttam cirka 25 milla most az 5000. játékos beadása.. Ha ilyen lassú marad a játék és a beadás-frissítés, lehet sokan meggondolják a vége felé, hogy bedobjanak e, hiszen nem frissül túl gyorsan a játék, és itt mp-ek alatt el lehet vérezni az utsó 5 percben is. o_O:eek:

-kaktuszable-, Nagyii58, PalMa és 5 más kedveli ezt.
  12. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Nálam ugyanez a helyzet Firefoxban , úgyhogy Edgében pakolok , ott döcögősen de megy. :)

13. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Sziasztok nálam A Topba be sem enged így nem lehet játszani sajna !

14. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Ré-ku-ci!!! Rékuci!!! Ré-ku-ci!!! És Toma!, Nyuszi!, Ágianyu!, Mitnemértesz!, Gyöngy! ... és ti mindannyian, akik részt vesztek a topban, nagyon szurkolok nektek, örülök, hogy gyakorlatilag uraljátok az élmezőnyt!

Rékuci, te pedig magadra vess, ha ezúttal nem akad méltó ellenfeled aki izgalmassá tehetné neked ezt a játékot :) . Tudod, olyan magasan, fenn a trónon, néha nagyon magányos tud lenni az élet, de ne búsulj, már csak egy nap, és utána tiéd a győzelem!

senga77, csio70, -kaktuszable- és 15 más kedveli ezt.
  15. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    A Top 10 gazdánál változás volt az élen, a 2 német játékos előzött...
    Kérdés hogy itt mit fognak majd csinálni ma vagy holnap. :)

-kaktuszable-, Nagyii58, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Pont ezért fog aki indult nagyobb tételeket bedobni már korábban, ezzel meg emeli az 1000. - 3000. -5000. szint határát. Lehet nem ok nélkül való a dolog, minél jobban ürítsük ki a pajtát. :)

-kaktuszable-, Nagyii58, PalMa és 8 más kedveli ezt.
  17. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia! Én is erre gondoltam, csak a kisebbeket akartam óva inteni attól , hogy az utsó percekre hagyják a top-ba való beadást.

Utoljára szerkesztett: 30.11.20
    -kaktuszable-, Nagyii58, PalMa és 5 más kedveli ezt.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ez nagyon tetszett! Köszönöm szépen! Én is próbálom elővenni a józan eszemet, de valahol meg úgy vagyok vele, úgyis ez az utolsó topom és még bent vagyok az 1000-ben...csak a beadás ne lenne ilyen keserves. -.-

csio70, Mica67, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  19. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szoritok mindenkinek.

ljanika6, csio70, -kaktuszable- és 17 más kedveli ezt.
  20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Biztos, hogy beindulnak majd a németek, kérdés mikor ?
    Lehet, náluk könnyedebben megy a beadás , nem olyan lassú, mint nálunk.
    Ha ilyen lassú náluk is akkor a végére hagyatkozók kicsit meglepődnek majd.
    Én is apránként adogatok be, nem akarok kiesni a 1000-ból, de túl sem akarom tolni.
    Meglássuk ::)))

senga77, Mica67, -kaktuszable- és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.