Visszajelzés Őszi varázslat + TOP 5000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 24.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Üdvözlet Kedves gretag!:) Üdvözlet Kedves Lengyel Barátaink!

Bravó! Bravó! Bravó!
    :inlove::inlove:

csio70, jófarmerlány, maszilva és 52 más kedveli ezt.
  2. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Óriási gratula minden TOP részvevőnek!!! Főleg a nagy HUNGAYRY és a kis HUN csapatnak. Le a kalappal.:)

Ez fantasztikus, nagy izgalommal járó játék volt. Még a vérnyomásom is felszökött.

Nekem ez volt a farmerama első topos részvételem és sikerült bent maradnom a 3000-es mezőben.:)

3. karesz

karesz Fórumprofi

köszönöm szépen :):inlove:

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Itt járva sűrűbben. Észvesztő!
    Kalapot emel a világ előttetek, előttünk. Bátor tett és férfimunka volt.
    Én meg kalapot emelek előttük, hogy milyen sportszerűen fogadták. Bátor és férfias tett a részükről.

2020 International fair-play! 2020
    Congratulation for everybody!

Senki ne feledje azért, ez csak pünkösdi királyság. És biztosan sok kihívó akad majd jövőre. Megtartani nehezebb lesz.

5. mafalda1000

mafalda1000 Fórum-zöldfülű

!! BRAVO !!

csio70, jófarmerlány, z2856 és 53 más kedveli ezt.
  6. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok az elért eredményéért,a szomszédaimnak külön gratulálok Rebcsók,wm68,olga1950,Banya tanya,és Lizi.Nagy nagy ölelés nektek.:inlove::inlove::inlove:
    Hipp hipp hurrá az élen végzőknek.Nagyon jól szórakoztam,jót játszottam és még a pajtámat se söpörtem ki csutkára.De majd jövőre indul a gyüjtögetés a termelés ezerrel és bele csapunk a lecsóba/persze ha el nem felejtem/:D;)

7. mafalda1000

mafalda1000 Fórum-zöldfülű

Desde España :
    !! BRAVO !!

8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Mikor megláttam a litát, rögtön így gondoltam;) Vacak lehet ilyen kicsivel lecsúszni...
    No, de most megyek, megnézem a holnapi event ismertetőjét...a csevegőben megütötte a szememet a "pajtakészlet" szó...kicsit félek:music:

9. nagyalma2001

nagyalma2001 Aktív író

Gratula mindenkinek, én csak a 2578. helyig mentem most el.

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ez milyen igaz! Közben itthon is érzem.. :D

11. farmaciasantos

farmaciasantos Fórum-zöldfülű

Olyan jó, mint ők

Gyula Grosics, Jeno Buzanszky, Mihaly Lantos, Borzsei Janos, Jozsef Zakarias, Jozsef Bozsik, Zoltan Czibor, Ferenc Szusza, Ferenc Puskas, Nandor Hidegkuti, Sandor Kocsis.

Enhorabuena desde España

12. -elmhurst-

-elmhurst- Fórum-zöldfülű

Greetings from the Spanish forum [​IMG]

Congratulations! Excellent job! [​IMG]

13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Azt hiszem, pajtakészletről egy darabig nem beszélhetünk ::))

De helyesek, hogy ennyien jönnek gratulálni, szívet melengető érzés ::))

14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Dear foreign players in Farmerama!

Thank you so much for your congratulations in name of all Hungarian players. (I think I can tell it.)
    I wish everyone good play, good fun and many exciting experiences in the times to come.
    See you in the TOP again next year.

15. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Végre Juditkám, egy angolul beszélő játékos !!
    Köszönjük ::))

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor beszélek most. Aztán egy darabig nem. :D
    Mindig vágyam volt a TOP. Nem tudom most felidézni az összeset. Idegbeteg voltam minden éven. Most valahogy csak jött. Lentebb már írtam, hogy 4 órát készültem rá spontán, talán tegnap előtt késő délután, pontosan 1800-ig. Nagyon fura volt, hogy ez elég volt a végéig. Szerintem ez annak is köszönhető volt, hogy mindenkit lenyűgözött az élmezőny. A lényeg, hogy a pajtámhoz nem kellettem úgy nyúlni, mondjuk, mint tavaly. Akkor lehetett meszelni, mert majdnem üres lett. :D
    Nem tudom sikerül- e, de jövőre jó lenne a 90- be ment maradni, idén picit lecsúsztam a végére. ;)
    Az hagyján, hogy beszélni tud, de még írni is!

17. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia Főnök!:)Hát igen,sikerült.De ezt el kell mesélnek milyen volt a hajrá,és a vége utáni percek.Siettem haza,megnyugodva látom 3/4 6 körül 2602 helyen állok simán a 3000-ben bent leszek.Vége előtt bedobtam 39 gesztenyét.ha már ott van menjen a többiek után.Még mindig 2602.Jó vagyok,sikerült amit akartam.Erre 18.05-kor csörög a telefonom,kedves szomszédom hívott,tudom-e hányadik vagyok?Nyugodtan közöm vele,hát persze,mondom a helyzetemet,közli,hogy nem igazán 2998.:eek:Majdnem eldobtam a telefont.Ennyit esni pár perc alatt,de jó volt ez a boldog nyugalom,és még jó,hogy nem előbb hívott.Még egyszer gratulálok mindenkinek.Szép estét :)

18. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Mondjuk "beszélésről" nincs szó szerencsére ... xD (2x ellenőriztettem a fordítóval)

És nagy izgalmamban nem gratuláltam játékostársaimnak, akiknek köszönhetjük ezt a sok külföldi gratulációt.

Rékuci a nap hőse - ezt egy kőbevésett tény. Fantasztikus felkészülés és taktika, amit véghezvitt. GRATULÁLOK szeretettel :inlove:.
    És a többiek is mind, egytől egyig ügyes játékosok. Nagyon sok magyar van a listán, mindenkinek hatalmas gratuláció!!!
    Ui: A HUNGARY feliratért külön, őrület volt látni :), nem kis szellemi logisztikát igényelt összehozni. Szuperek vagytok még egyszer, nehéz szavakat találni!

csio70, jófarmerlány, kekmaci75 és 32 más kedveli ezt.
  19. Rotemolly

Rotemolly Fórum-zöldfülű

Herzlichen Glückwunsch an das Team Ungarn!!

super Show

Liebe Grüße aus Deutschland
    Rotemolly

csio70, jófarmerlány, z2856 és 72 más kedveli ezt.
  20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Úgy gondoltam, ami nincs arról nem lehet beszélni.
    Nekem se volt sok tervem a TOP-al kapcsolatban.
    Gondoltam, majd beadogatok ezt-azt, tervek nélkül.
    Amikor ennyire meglódultak a dolgok, akkor már pánikoltam, mi lesz velem.
    Ma reggel egy rakat bónusszal O perceztem a hajdinával, biztos, ami fix alapon.
    Végül a nagy részét sikerült visszatartanom, igaz néha erős késztetést éreztem a beadás irányába.
    Jó volt, szép volt, igaz volt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.