Visszajelzés Őszi varázslat + TOP 5000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 24.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vihence

vihence Törekvő

Kedves FarmSámán!
    Köszönöm szépen! :inlove:

2. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

FB-n kaptam Unity reklámot!!! :D
    Mondjuk, lehet ezt inkább WolfBlack-nek kéne mutatnom. :p
    Még jó, hogy a NagyTestvér nem is figyel.

"Do you develop free to play mobile games? If so, take our short survey for a chance to win a $75 Amazon gift card"

3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Köszönöm a jutalmakat, ez most nagyon gyorsan befutott... Este kinyitottam a ládákat, és nagyon jó kis cuccok bújtak ki belőlük:D
    -farmaranyfa
    -fényfesztivál
    -virágos dallamok
    -pöttyös ernyőgomba
    -pocok légyfogó
    -varázskalap
    -végtelen kincskeresés
    -levéltánc
    -virágcsokor
    -virágfestés (ez már a 2.;), nemrég valamelyik eventből jött 1 láda, abban is az volt)
    A titkosok majd valamikor később kerülnek ki.

4. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Gratula mindenkinek!
    Sajnos én lecsusztam a 3000-röl>:(
    Bannert nemtudom beilleszteni,Segítséget előre is köszönöm.

5. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Szia!
    Szuper vagy, nagyon köszönöm. El is mentettem :)

6. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Gratulálok minden magyarnak, aki indult, vagy részt vett a topon. Ez igazi "férfi" munka volt!!! (Réka- bocsi :) :) )
    Jövőre a lengyeleken és a magyarokon kívül szerintem a többiek el se mernek indulni :)

7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

A többit meg tartalékolni jövőre, visszavágóra. Ne felejtsük el a nép előző évszázadi múltját. Mint lelkület, sztem ma is él, ma is ilyenek. Ami nem baj, csak számolni kell vele. Igaz, azt sem szabad elfelejteni, hogy ez csak egy játék, nem éles valóság.

Utoljára szerkesztett: 3.12.20
  8. csernigy

csernigy Haladó

Köszönöm a választ és a kioktatást! Az utolsó mondat nagyon úgy tűnik, holott leírva sehol sincs, kivéve az utolsó ajándék táblázat tartalmazza, mert természetesen végigolvastam! A TOP5000-be én is beszálltam minimális (25 mill) összeggel. Én a munka és a család mellett csak egy kertet vagyok képes művelni, így esélyem sincs az első 5000-be se bekerülni, nemhogy a 3000-be, netán az 1000-be.

9. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Bocs, de ezzel vitába szállnék. Az eventismertetőben ott a táblázat a nyereményekről, elég egyértelmű.

10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ne haragudj, de tényleg le volt írva az elején, hogy felhőt az 1000-3000-esek kapnak, 3001-5000-ig még járnak ajándékok, aki viszont kiesik az 5000-ből, az nem kap semmit, és elveszti a bedobott cuccokat is. Ez külön ki volt emelve. A másik fele, hogy van szomszédom, akiről konkrétan tudom, hogy csak 1 kertet művel, azt sem napi 24 órában (játszik egy másik játékkal is, és azzal intenzívebben), 2 hónapja halt meg a férje, és mégis benn tudott lenni az 5000-ben. Magamról nem beszélek, mert én évek óta indulok a TOP-ban, szintén csak 1 kerttel. Nincs időm többre, hiába van 10-nél több, és az 1000-ben is benn vagyok. Az is igaz, h. tudatosan készültem rá, a tavalyi óta. Az is igaz, h. kedden vidéken voltam egész nap, dolgoztam és a barátnőm figyelte a véghajrá eseményeit. Mondta a számokat, adott még be az én instrukcióm szerint - bár nem kellett volna, de nagyon biztosat akartam. Ha Neked is örömet jelentene egy TOP-os helyezés, már most kezdj el tartalékolni a következőre. Olyan dolgokat gyűjts (vásárlással, termeléssel), aminek magas a pajtaértéke és számodra könnyű előállítani. Azokat pl. ne add be a gazdaköribe. Fentebb vannak instrukciók, pl. hogy színes állatot nem érdemes bedobni, azt inkább add el, ha másra nem szánod, és az árán vegyél olyan cuccot, amiből 10x annyi PÉ-t tudsz kihozni! Nem ördöngösség ez, ne mis lehetetlen, de valóban igényel egy kis tervezést, gondolkodást, odafigyelést. Korábban már azt is mondták, de cak ismételni tudom, hogy nagyon rossz nem lehet ez a játék, ha már lassan 11 éves lesz és még alapító tagok is játsszák. Ha számodra is egy kicsit többet jelent, mint mechanikus kapálást, minimális odafigyeléssel el fogsz jutni jövőre Te is ide! Ne keseredj el, ne légy kishitű a világ egyik legjobb fórumán vagy. Mindenki segít, ki hogyan tud, vedd igénybe bátran!

11. -Banya-Tanya-

-Banya-Tanya- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Gratulálok mindenkinek, aki részt vett a TOP-on. Nagyon jó most MAGYARNAK lenni! :inlove::inlove::inlove:
    A bannerért külön köszönet :inlove:
    Segítenétek egy informatikai antitálentumnak , hogy lehetne megörökíteni?
    https://top5000.ml/banner/?u=388219e361

Előre is köszönöm :inlove::inlove::inlove:

banya tanya.jpg

Ez a kép használható lesz a továbbiakban, ha a jobb egér gombbal kimásolod a "vágólapra", majd az aláírásba lépve a kis képikon (bélyegkép) sorába beilleszted - jobb egér gomb beillesztés sorát használva. (lehet középre helyezni is, igazítani is - szerkesztőléc sorbarendezés kapcsolóját használva)
    Vagy egyszerűen a saját gépedre egy fontos mappába behelyezed - másolás és beillesztés kapcsolók használatával - szintén a jobb egér kattintásával megoldva. /mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.12.20
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Lementheted a gépedre. :)

13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    A ládák felfedték titkukat! :inlove:Juhhhhhhhhhhhhhhhé!
    Nagyon boldog és elégedett vagyok, mert lett egy FA fám is! Erre igazán nem is számítottam.:inlove::D

FA-fa
    Havermackó
    Levéltánc
    Végtelen kincskeresés 2 db.
    Multitaszking zseni
    Kicsobbanó öröm
    Kukacoskodás
    Pogó show
    Virágos dallamok
    Pocok légyfogó
    További sok szerencsét és sikert kívánok Mindenkinek!;)

-Fülemüle-70, iboly54, Cyra65 és 28 más kedveli ezt.
  14. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Én is kinyitottam a piccoló ládákat:

Gyepek ura 1
    Végtelen kincskeresés 1
    Multitaszking zseni 1
    Kicsobbanó öröm 2
    Kukacoskodás 3
    Pogó show 1
    Pocok légyfogó 1
    virágcsokor 1

15. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Hú, te aztán nagyon szerencsés vagy!

Vagy a németek most csak annyit dobtak be, hogy jövőre legyen esélyük....

Figyelem! Kioktatás következik: Ha olvastad volna az ismertető után a csevegő első pár bejegyzését, konkrétan ezt #7 akkor egyértelmű lett volna számodra is, hogy mikor jár a felhő! Én is csak egy telket művelek, (nekem ez játék) s azt a bűnt is el szoktam követni néha, hogy vásárolok a haladás érdekében ezt-azt (vagy mert tetszik), mégsem indultam korábban azzal a reménnyel, hogy el is érhetek valamit, pedig több mint 10 éve játszom....
    Legközelebb érdemes lesz jobban tájékozódnod!

Utoljára szerkesztett: 3.12.20
  16. törpilla2847

törpilla2847 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a Multitaszting zseni mit tud?:p

szellorozsa kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Íme: :)

Multitaszking zseni
    Érési idő: 23:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: 2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően, valamint 60% TP bónusz 2 órán keresztül
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas területeket kivéve)
    Learatható: 40-szer

A TP bónuszt adó dekort nem aratják le a munkások.

18. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia törpilla2847!

Multitaszking zseni
    Érési idő: 23:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: 2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően, valamint 60% TP bónusz 2 órán keresztül
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas területeket kivéve)
    Learatható: 40-szer
    TP bónuszt adó dekort nem aratják le a munkások.
    Ha a (+)-os tulajdonságú dekorációt az előtt töröljük pl. áthelyezési céllal, akkor a plusz jellege elveszik, és csak sima, tapasztalatpontot adó dekorációvá minősül át.

Amint learattuk 40-szer, elveszíti a (+)-os jellegét, és "csak dekoráció" minősítést kap. Ekkor törölni kell, majd az újbóli kihelyezést követően Csak TP/BTP-t ad, attól függően, hova tettük ki.

-Fülemüle-70, Ribiszke, nyuszi63 és 7 más kedveli ezt.
  19. törpilla2847

törpilla2847 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen mindkettőtöknek:)

20. HaVera

HaVera Junior szaki

Sziasztok!
    A többi nyereménykütyü tulajdonságait hol lehet megnézni secperc alatt?

szellorozsa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.