Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia ! Kedves Marika megfogadtam a tanácsod, így a bejövő aksikat felhasználtam .Mint ahogy írtad is legalább a farmon marad az ellenértéke.Mindössze44 FP -tprofitáltam, meg persze a CSP-TP-BTTP-t.Ez az event ennyire futotta,és pasz .Azt nagyon sajnálom hogy nem lehet az aksikat gyüjteni,de biztos megvan a cél amiért ezt is megváltoztatták .Szép estét kívánok !

heureca3, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igeeennn?? Na felpiszkáltad a csőrömet, úgyhogy igyekezzél mert kiváltottam a kék fát. ;)
    Már 2 napja gondolkodtam hogy használjak-e sz.trágyát és a fa hiánya döntött. Kellett a vadaskerthez még pár száz darab. (Igaz hogy a másikhoz kell 12 ezer fa még, de az már semmiség. xD) Szóval belevágtam:
    Az első 28 db L-es feltöltésből lett 133 db pengő
    a második 28 db L-esből lett 105 pengő.
    Itt elakadtam mert romlott az összeg, ezért átmentem az M-be, bár ne tettem volna. Feltöltöttem az M-t és csak egyszer adott 3 érmét és egyszer 6-t. Villámgyorsan visszamentem az L-be és ott csináltam végig.

heureca3, Ribiszke, Gio és 5 más kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Ta Teeee kis telhetetlen! :) Gratulálok! :)

Viszont engem meg az érdekelne mire szórtál szupitrágyát? :) Mert ami fás az rövid érésű nem..?:( Lehet butaságot kérdeztem :D

heureca3, genka53, Ivibaba54 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. kukori80

Póréhagymával 0 perceztem.

heureca3, Gio, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  5. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

És jó arányban adja a fát? :D Tudom, hogy off de épp a pórét nemesítem és kíváncsi vagyok jól teszem e :D

Én majd holnap ellövöm a maradék akkut és remélem jó sok FP lesz belőle.............:DDDDDDD

heureca3, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Nem adja jól, de nem is azért van a póréhagyma, hanem azért mert van hozzá a zöldséges felhősor ami + 1 termést ad. Jól teszed ha kinemesíted főleg ha tudsz vele 0 percezni.
    Ha kimondottan fát szeretnél arra van a gyöngyvirág, komló, orchidea, rebarbara, eper.

heureca3, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok:)
    A későn jövő még belekotyoghat ha nem régen fejezte be a 0. típusú találkozást?
    Csak L-est indítottam és volt olyan feltöltésem ahol csak és kizárólag farmpengőt kaptam.. A végeredmény: eddig 532 pengővel zártam az eventet. A tp-t, btp-t és csp-t nem számoltam és nem vezettem matematikai statisztikát. Az event nekem megérte, tetszett. Nem olcsó fajta volt ez biztos, de közben ahogy nulláztam sok egyébbel is szaporodott a pajtám, nem csak akkuval, hanem elsősorban rózsával, műhelyes alapanyagokkal, barkács és ezen belül sok fa és robotkéz... kicsit helyrebillent a mennyiségük, ami a raktárházak fejlesztése miatt alaposan rám fért:) Elhasználtam pár szupertrágyát, kb annyit amennyit egy normál ültetős event alatt is elhasználok és nem bántam meg.:)
    Mindenkinek sok sikert kívánok a hátralévő időre az eventhez.

heureca3, Ribiszke, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  8. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

E rész miatt kérdeztem, és tudom, hogy nem a póré van a fára :) Ezért is csodálkoztam és kérdeztem mért ezzel :) Sajna a zöldséges felhősorom nincs meg :( Remélem egyszer megvehető lesz majd a két első madárijesztő :( Ez a ládás madaras butaságnak hasznát nem veszem :(

kovacstne és kukori80 kedveli ezt.
  9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nyugodtan. Te nem régen fejezted be a találkozást velük, hanem Te közölük való vagy, így protekcióval sokat kaptál tőlük :p amúgy gratulálok :)

heureca3, Ribiszke, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Jaaa, nem a fa miatt 0 perceztem hanem a pengő miatt, de a fa hiánya is befolyásolt a döntésben, mert közben kapsz mindenféle mást is, többek között fát is.

heureca3, Gio, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen:)

heureca3, HéricsBáró és kovacstne kedveli ezt.
  12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép!! :D Ja azt elfelejtettem a kis nubik azt is mondták direkt ilyen nagy az ár megnézik először mennyire fogy a készletük aztán majd lehet változtatnak majd ha nem nagyon akar fogyni a portéka :eek:o_O bocsi xDxDxDxDxD 164 farmpengőnél járok
    Majd később harácsolom össze a kis kék fácskámat, jó helye van ott addig :)
    35000 fa van, kérsz:D de csak kölcsönbe :)

Utoljára szerkesztett: 8.1.17
    heureca3, feki13, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Hahhaahhaa, tudom, 164 pengőért fogják adni legközelebb. xD
    De akkor vihettek is az elmegyógyintézetbexD
    2 pengőnként fogsz mostantól haladni? Nem értem mit csinálsz, de biztos hogy valamit turpiskodsz. :)

heureca3, feki13, Gio és 3 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Hát akkor itt tartok:

AkkuIndításPajta (M)
    477516412,07
    447FP
    1525500BTP
    3742200TP
    2797200CSP
    Azt terveztem, hogy 200at indítok minimum, de már 175-180 között lesz a vége.
    Azt nem mondhatom, hogy megérte, de a 60 sztáp és az FA (Bahás vadaskert lett belőle) megvan. Alapvetően fukar volt az event, a felröpi mennyiséghez képest. A pajta az reális, a felröppenő irreális, ahhoz képest amit ad. Ha 2-4, 5-10 és 10-20 érmék lettek volna az egyes kategóriákban ugyanilyen beadandók és találati arányok mellett, azzal szerintem nem csak én, hanem mindenki elégedett lett volna.
    Remélem a nublonok elmennek és soha többé nem találnak vissza. Ha a fejlesztőket is magukkal viszik, nem fogok könnyet ejteni.

Volt az eventnek egyéb hozadéka is. Egy aranymalac megforgatása 8,5 millió CSPt termett 1 óra alatt. Magyar játékos tette ki.
    Továbbá rengeteget nevettünk morgó bajszunk alatt. Rengeteg fa felröppenő jött, és rengeteg póréval gazdagodtam. A legjobb, ami ezt az eventet és még egy tenyésztőset fedezni fog, az péntek este történt, amikor egy nyugdíjas teherhordó csacsi áráért vehettem egy karate pandát. Amely már több, mint két órája várta gazdáját. Csak mellékesen pajtaértéke kerek 10 milla.

A pengő marad. A kilátások szerintem hosszú távon nagyon gyatrák: a bolt kínálata, mint egy 100 fős falu vegyesboltjáé, az árak a londoni belvárost idézik. A boltosnak nem lesz megerőltető kiszolgálni a vevőket. Inkább a nézelődőkkel gyűlik meg a baja. Arra kell felkészülni, hogy ez a kínálat, még sokáig megmarad, és ez a bolt egyáltalán nem fog fontos szerepet játszani egyelőre. Van, de csak zavaró elem. Stratégiát rá nem szabad építeni, a megrendelőkkel egy kategóriába sorolom. Azt nem mondom, hogy teljesen felesleges, mert ez anélkül is hamarosan be fog bizonyosodni.

15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Én kékülök az irigyégtől, de azért nekem is van 2db kék fácskámxDSoha nem is szedem le őketxDAmúgy az L-es engem nem boldogított, ha véletlenül kaptam 7 pengőt tőle,még a farkamat is csóváltamxDNa mindegy , 60 táp már van de a 20 tápi már tuti nem lesz meg:cry:A maradék pénzen meg veszek dianás cukrot és jól vanxD

taga1, heureca3, betjoli és 9 más kedveli ezt.
  16. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Hát, nekem 1300 nublion akkum van még, 71 pengőm lett 15 L és 5 M pörgetésből. Ha nem akarom lenullázni a pajtakészletemet, akkor itt a vége. Még kb 6-8-at tudnék betenni L-es csomagot, de sajnálom rá a készleteimet. Fura, hogy az aksikat most beváltják, gondolom legközelebb meg majd gyűjthetem veszettül. Sosem lesz varászfám, de még szupertápom sem ,ha ilyen smucig vagyok :)

taga1, heureca3, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  17. breki072

Ahogy összejön valamennyi aksi az megy be S,M,L, valamelyikébe ahogy ép kijön. Aztán ha ad pengőt akkor jó ha nem akkor is jó :D
    166 8) lehet meglesz a 200 is zárórára de nem nagyon akarok tenni érte xDxDxD

taga1, heureca3, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  18. kukori80

xDxDxD Mindennel egyetértek. Holnap 2-kor mondjunk el egy imát hogy ilyen feltételekkel ne is jöjjenek vissza soha többet. :)
    Kihasználva a zöldséges felhőt répázok és minden 2. körben ad 1 aksit. Van amikor kettőt is, hmmm...
    Miért nem gyűjtöd inkább össze? Ezek szerint az S-ből kapod a 2 db-t, a többiből meg semmit.

heureca3, genka53, Gio és 5 más kedveli ezt.
  19. breki072

Mert ez nálad, nálam, is jóval nagyobb kis habzsoló és nehogy már rajtunk kívül más is az legyen xD
    Ezért ahogy amint írtam, lesz az megy is be. M,L -be is megy de nem ad mindig pengőt

heureca3, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia Breki!
    Én is hasonlóan gondolom mint te.Azt sem felejtem el,hogy Jónás azt írta,hogy érdemes a következő alkalomra spórolni.Változás biztos lesz,még van hely a boltban bőven.A különleges kategóriában 8 is.
    Most ez nem sült el olyan jól,biztos feltuningolják egy kicsit.
    Én a fejlesztők helyébe beraknék mindegyik mamutfából egyet egyet és egy farmaranyfát.Nagy veszteség nem érné őket mert 1 mamutfa nem csinál komolyabb kárt az üzletnek havi szinten és a farmaranyfa sem.Mert ugye micsoda havonta 30 farmarany?6 titokcsemete vagy 2 titokól esetleg néha egy egy farmmunkás! Na de elfogadható cél lenne mindenkinek akinek nem volt szerencséje ezekhez és némi elégedetlenség is megoldódna.Ezeket elfogadható portékának tartanám még több ezer farmpengőért is.Mindenki számára elérhetőek lennének még ha izzadni is kéne értük.Akiknek meg vannak ezek, azoknak meg az eggyel több ,szintén nem olyan nagy előny.Cserélni úgy sem lehet őket.
    :);)

taga1, heureca3, betjoli és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.