Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csókos

Csókos Fórum bárója

sziasztok!
    Csak gratulálni tudok magamnak, megint mennyire .... vagyok.
    Hát persze, hogy beadtam az összes búvárszemüvegemet, meg piknik takarómat. Remélem még ma bevezetnek egy újabb gazdakörit, amihez kellene, hogy kitéphessem az összes hajamat. Eddig ez az event semmit nem hozott a bosszúságon kívül.
    Hagyom is a fenébe ezt az eventet, eddig semmit sem értem el vele. Ugyan olyan lett, mint a vándor vidámpark. Tök jó, hogy van, csak még nem értem el sikeret azzal se... hiába dolgozom mindig.

taga1, heureca3, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex:)
    Milyen színű bilit hozzak neked? Színválaszték bőven van, [​IMG] választhatsz belőlük:)
    Egyébként én sem kötök el most egy pengőt sem semmire, egyszerűen nem vonz a kínálatból annyira semmi, hogy vásároljak:) Ha változtatnának az jó lenne, mert így eléggé drága és nem vonzó a drágaságához mérten számomra semmi sem...

heureca3, Marika312, kovacstne és 6 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Egyetértek, csak azt nem értem hogy miért nem lehetett már most berakni olyan dolgokat amit mindenki szeretne, pl. mamutot.... Ha most így kezdték én semmi jóra nem számítok esetleg csak arra hogy levesznek a beadandó pengő mennyiségén. Ha berakják a mamutot 5 ezer pengőért az meg kiveri sokaknál a biztosítékot, inkább ne is rakják be.

heureca3, Marika312, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    A pink fejlesztését kérném a terményesnek!
    xD
    Szia!
    Nagyon remélem,hogy reménykedhetünk!Abban biztos vagyok,hogy terveztek még a boltba dolgokat és,hogy a visszajelzések alapján most majd eldöntik a további választék és árak olyan mértékét, amiket reálisnak tartunk majd a következő alkalommal.Megpróbálok optimista maradni! Ezt az eventet úgymond eltemettük már,talán majd hamvaiból űgy támad fel,hogy csupa vigyor lesz a csevegő!(Na nem az idegtől)
    :)

heureca3, Ribiszke, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  5. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Így van! Mire összegyűjtenénk,addigra úgyis kivennék.

heureca3, kukori80 és Gio kedveli ezt.
  6. kukori80

Engem nem zavar a nublon, tudomásul vettem hogy ez van, ezt kell szeretni. A varázsfát csak azért vettem ki mert egyedi, a többit máshonnan is meg tudom szerezni. Még a banán az ami idegesít kicsit, de az 50 banán elérhetetlen, az 5 banán meg ott marad még sokáig. Nekem kicsit hasonlít Valdemár nyereményére, ott is sokat kell várni hogy legyen egy valamirevaló nyeremény, szerintem jól mondja Leho hogy majd 1 év múlva fognak berakni valami elfogadhatót, addig marad ez, vagy lehet hogy picit finomítanak rajta.

heureca3, Samborg, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  7. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Sziasztok. Most játszottam el az összes eddigi akkumat. Ez 19 játékra volt elég. Ebből kilencszer kaptam farmpengőt, összesen 133 db-ot. Ez már elég a 60 szupertápra. Már ezért megérte.
    Ugyanez a másik farmomon 18 játék, ebből 13x farmpengő, összesen 147.
    Amíg tudok gyűjtögetek és eljátszom.

Peszi2, heureca3, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A varázsfával én úgy vagyok, hogy 1 bőven elég belőle. 20 varázsfa már valami, de 20 panni nem csak eventekkor jó, hanem mindig és 5 területen fejti ki hatását. Az 50 banán a 380+szinteken válik izgalmassá, mert akkor már szűkös az utánpótlás. Van hasonlóság a vidámparkkal. De az évente csak 3-4 alkalommal idegesíthet, ez viszont minden nap.
    Csücsülni kell az érméken. Én ettől arrafele nem költök a boltban. Majd gyűlnek az érmék.
    Aztán remélem sikerül megmoderálni a fejlesztőket.xD

meszimarsi, Peszi2, heureca3 és 10 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Persze, akinek 1 van annak mindegy hogy 1 van vagy 2, de pl. pici farmoknak segítség az 1-2 is. Nálam a kincses szigeten tanyáznak ha van event. Ma már le is szedtem őket mert holnap 2-ig nem érnének be, helyettük mentek a kitehetők.

Peszi2, heureca3, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. hupi78

hupi78 Fórum hercege

hát nem is tudom mire kell 380 nál az ab? 338 a baha felesleg 162 AB farm 144 felesleges csillag 1316db minden kiváltva.szupitáp az sem ér ennyit 17 táp lekeverése 76 óra a malomba.kupon annyi mint égen a csillag:D.de jó eventezést nektek.én rászántam az eventre 100 papagájtollat és ott be is fejeztem az eredmény 13 db pengő ez bőven elég lesz a 200 as szintig ott úgy is vége :p

Peszi2, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  11. kukori80

xD Most még vigéckedsz az AB-jaiddal, de nemsokára jön a szentélybe a kiváltandó, egyből meg fog csappanni.:)

Peszi2, heureca3, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  12. blogger55

blogger55 Törekvő

B.U.É.K mindenkinek.

Csak 1 megjegyzés ugy érzem nem kaptam meg a piros érméket , de valahogy nemis érdekel mert nagyon gyéren mérik................

heureca3, Gio és bindi5454 kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Szerintetek fognak ezek olcsóbbak is lenni? :D Biztos vannak azért olyan gazdák akik már egy egy s mást kiváltottak, na abból is lenne hőzöngés, én is arra teszem a voksom, hogy ez már csak max jövőre lesz jobb! :) Amiben, ha javítanak max egy event ahol sokat lehet szerezni....de ennyi...:) Ez sajna nem egy TOP-os kitehető, hogy húznak egyet a %-on és máris jók vagyunk :) Itt nem tudom elképzelni sehogy sem a javítást, ez ilyen lesz :(

heureca3, betjoli, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  14. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Jajj még kellene egy kis nublon pénz, akarom azt a 20 tápit még!!!xDA banánokra esélyem nincs, ha belegondolok 10 szint a bahán és már meg is van.Nem tudom mit görcsölök ezekkel a lüke nublonokkalxD

Peszi2, taga1, heureca3 és 8 más kedveli ezt.
  15. negyesimonika

negyesimonika Utánpótlás-írogató

Már nem tudom , mennyi akkut játszottam el. Semmit nem ad csak CSP -t, TP-t, farmpengőt, esetleg BTP -t. Ez az event egyenlő a 0-val.

heureca3, szoszimo92, G.Máté. és 3 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Tudjuk. Mást nem is adhat.

Peszi2, heureca3, Gabimami és 8 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha feki

Jövő hónapban gyümik kellenek. :music: Gyümiket kell bedobálni , és pengőket kapsz :p

Én addig várok , és gyüjtögetem a pengőket , mint a mókus az eleséget :inlove:

Peszi2, heureca3, betjoli és 6 más kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Ha farmpengőt ad szaladj a boltba és költsd el

heureca3 és Gremonzo kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Aloha Báró! :)

Hát igen, de tavaly nem evett mást csak farmos gyümit, tudom messze van gyűjtsem, de nekem abból nincs akkora tételem (még?). Ha esetleg megkajálná a bahás fatermést még elégedett is tudnék lenni :) Apropó át is megyek a gangra ez ügyben! :)

heureca3, genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. silk57

silk57 Junior szaki

BUÉK! Szeretném megkérdezni, hogy ha nem akarom levásárolni, mert én a különleges ajánlatra hajtok, átvihetem-e a farmpengőt a következő nublonos eventre? vagy ezek meddig maradnak benne? és ezen kivül is megszerezhetem-e? Köszi a választ.

heureca3, genka53 és józsi581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.