Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Reálisan ítélik meg ezt az eventet mindazok, akik többet vártak tőle ;).... Hiszen a napi 7000 farmos és trópusi tp. valóban nem sok !!! ;)
    Különböző véleményeket, sőt, kioktatásokat is lehet olvasni az event kapcsán :p....

Pedig, az event csevegőjét azért hozták létre 8), hogy véleményünket leírhassuk az éppen futó eventről :inlove:....
    Ezért is érthetetlen számomra -.-, hogy léteznek : a nyürrögőkre nyürrögők....:D xD... Ajánlom a "kedves" nyürrögőkre nyürrögőknek, hogy újítsanak :D, találjanak más, szebb szinonímát a panasz szó kifejezésére :p.... !!!

Valóban, nem kötelező játszani :D, és ezt anélkül is tudjuk hogy emlékeztetnének rá.... :p....
    Viszont, imádunk játszani :inlove:, mert remekül ki lehet kapcsolódni a virtuális gazdálkodással 8)...!!!

A jelen esetben nem túl nagylekű nyeremények ellenére is :), szeretném megszerezni a felhősort ;) 8), mert nálam az a hab a tortán:inlove:...
    Kedves Mindenki !!! Senki se azért ragadjon virtuális tollat, hogy más véleményét kommentálja !!! :eek: Mert annak nincs értelme :p
    Ha valakinek a neve nem tetszik ;), nyugodtan tovább lehet görgetni :p, mint én is teszem ezt elég sok esetben ;)....És az sem zavar ha az én hozzászólásommal teszik ugyanezt :).

A földönkívüliek hozzanak nekünk sok-sok nublion akkut, azért, hogy sikerüljön mindenkinek elérnie a kitűzött célt :inlove:!!!
    Empátiát és jóindulatot is kívánok a játékhoz, és egymáshoz is :inlove:....

További szépeket és jókat :)

"Amikor legközelebb valaki panaszkodik, hogy hibáztál, mondd neki, hogy ez jó dolog is lehet. Hiszen tökéletlenség nélkül nem

létezhetnénk." //Stephen Hawking//

Varázslat6869, taga1, Melan és 8 más kedveli ezt.
  2. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    már nagyon várom a kezdést:inlove::inlove::inlove:
    sikerült összevarázsolni 544 akkut:p
    a felhősor meg kell és kész8)8)8)

mária4702, emocy91, Gio és 4 más kedveli ezt.
  3. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Én is várom a kezdést, kíváncsi vagyok mit tudok összehozni. 498 akkum van és a pajtára kell koncentrálni, nincs kedvem ültetgetni, szaporítani. Sűrűn fogok jönni olvasni, kíváncsi vagyok, kinek mi jön össze. Sikerre fel!

mária4702, kutyaszálló, Gio és 2 más kedveli ezt.
  4. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Event kezdetéig már nem aratok, így 687 akkuval indulok neki a "nagy átalakításnak". :)

5. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nekem csak 367 db van, csak tudnám miért ilyen kevés.....

kutyaszálló és bindi5454 kedveli ezt.
  6. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Csak tudnám miért 0-perceztem picit....:oops::oops:
    Most hajigálhatom be a pajtából a sok értékes gyümit....:oops: mire elfogy 1.700 nublon akku :cry:

Melan, steve223, Gio és 7 más kedveli ezt.
  7. szilvusssss

szilvusssss Utánpótlás-írogató

Igazad van. :) Meg megértem azokat, akik magasabb szinten vannak és keveslik a tapasztalatpontos nyereményeket, nekik valóban nem lehet sok az a 7000 pont. :) Én jelenleg úgy vagyok vele, hogy most bármilyen nyeremény megteszi, mivel még alacsony szinten vagyok. :) Sikeres és vidám eventet kívánok mindenkinek! :)

Melan, granit, almáspite48 és 8 más kedveli ezt.
  8. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Igen kedves Szilvuss, valóban minden relatív ;) :)...
    Sok sikert és kitartást kívánok Neked a Játékban :inlove: !!!

Varázslat6869, almáspite48, Gio és 5 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia Lackó!

Miért kell bedobáld feleslegesen a gyümölcsöket? Nem merül le az akku a pajtában sem.:D Nekem maradt tavalyról 650 db, de most is csak a felhősor megszerzésére hajtok.

Melan, almáspite48, Gio és 7 más kedveli ezt.
  10. Puszpang

Puszpang Rutinos

Nekem még ennyi sincs :cry: szép kilátások :(

Gio, Ninett79, Ananke és még 1 ember kedveli ezt.
  11. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Ha vasárnap déltől akár csak egyszer is arattál, lennie kell. Azóta jönnek. Nézd csak meg jól a pajtád minden zegét-zugát. ;)

Puszpang és Ananke kedveli ezt.
  12. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Vajon 323 nublion akku kezdésnek jó? Már nem nagyon rémlik a tavalyi mennyiségem :oops: A felhősort nagyon akarom, úgyhogy remélem még gyűlik hozzá ;)

Puszpang és Ananke kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Mennyi akkud van? :)

Puszpang kedveli ezt.
  14. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szia. 334 :)

Ninett79 kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ó, hisz az jó. :) Nem kevés az sem. :)

Puszpang kedveli ezt.
  16. Puszpang

Puszpang Rutinos

aratok :) 334 db van :)

Ninett79 kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Erre megint csak azt tudom reagálni: olvasni, értelmezni! Nagyon hasznos tud ám lenni;)
    Az összes gazdát? Hol olvastál ilyet? Nyilván sehol, de az én hozzászólásomban biztos nem! Ugyanis nem írtam ilyet. Az viszont tény, hogy a játékosok többsége felnőtt ember, el tudja dönteni, tudja-e, akarja-e csinálni az aktuális eventet, örömöt okoz-e neki a farmozás, stb. Az is tény, hogy vannak néhányan, akik minden egyes eventre panaszkodnak, ilyen nehéz, olyan vacak az ajándék, lehetetlen megcsinálni, stb. A megélhetési panaszkodók...:D nos ők minden egyes alkalommal csak azért kommentelnek, hogy elsírhassák, milyen rossz ez az egész. Akkor minek csinálják???
    A segítség hiányát felemlegetni pedig több mint szemtelenség...ebben most milyen segítséget vársz? Nincs mit számolni, nincs taktikai nehézség, feltöltöd a tartályt, összegyüjtöd a röpit, választasz egy csomagot, beváltod, örülsz az eredménynek , vagy bosszankodsz. Ennyi. Mit segítsünk? Számolgassuk mennyi fatermés van a te pajtádban? Vagy rögtön arassak is le nálad, hogy legyen röpid? Bocs, de nem értelek...

18. Puszpang

Puszpang Rutinos

hamarosan kiderül,mire elég ;)

Ninett79 kedveli ezt.
  19. Ninett79

Igen, még 10 percecske. Már tűkön ülök, várom az eventet. :p;)

Puszpang kedveli ezt.
  20. Hechingen

Hechingen Rutinos

Szia részben igazat adok részben nem:) Következö a kérdésem ,nem tudom hányas szinten vagy nem tudom hány éve játszol:) De azalatt a pár év alatt kicsiként akár nagyként soha nem kértél segítséget játékostársaidtól semmiben?Sem felröpi,sem taktikailag,sem event elemzés ,sem ajándék semmilyen uton modon?Ha így van akkor minden elismerésem;) Ez egy játék,különbözö emberekkel,különbözö problémákkal..Ez egy csevegö ahol bárki leírhatja a véleményét az eventtel kapcsolatban,problémáit és tanácsot is kérhet.Mi ebben a szemtelenség?Szerintem az a szemtelenség amikor ismeretlen játékosok 30-60 év közötti játékosokat leoltanak,olyan modon beszélnek velük amit még a saját rokonaimtól sem türnék.Öszinte voltam és bocsi:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.