Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Leho

Benned van minden reményem :inlove:Nem tudom kinek mi a sok , vagy kevés , de én max 20 milla értékben akarok bedobálni :p
    Ugye az Xl éri meg a legjobban ? :pHa oda dobálom akkor kb 65x tudok bedobálni , és minimum 1440 FP kapok :D

És .......... ööööööö ..... izé ...... olyan sok felröpi kell ? :eek:o_O Újratervezés :D:cry: De a tervem megvan :p

Gio, zotmar, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Itt is csevegek Mester, közben vezénylem a 3 kölköcskét fürödni, vacsizni, várom az eventgazok beérését, hogy számolhassak, meg ilyenek. Meglátjuk mennyire fognak jönni az aksik, nullapercezni én sem tudok, de 2 kör alig 3 órás szegfű belefér a keretbe, ha kell. Nem kétlem, hogy meglesz , bár a kétféle röpi megzavarhatja a dolgokat, úgy a játék használhatóságában, úgy a röpik mennyiségében...

Peszi2, _Cygnus_, Gio és 6 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ha megvárod a 2 órát akkor 2 felrepit kapsz. Neked kell eldönteni hogy mit szeretnél a nublonossal kezdeni. Ha semmit, akkor nyugodtan arass le reggel.

Peszi2, _Cygnus_, Gio és 3 más kedveli ezt.
  4. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Szia
    Nem a hétvégével van gondom . Az általában nekem is jó mert hétköznap dolgozok. Nekem a korai befejezéssel van problémám.

Gio, Ivibaba54, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Mint régen előtte 24 órácskával engedheték volna repkedni az akkukat:wuerg:xDréges régenxD

Gio, Ivibaba54, vazulneni8 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

65 XL bedobáláshoz 5850 felröpi kell. Ez 100 nullperces kör minimum, ami 4400 sztrágya. A többit meg kapával kell kiásnod.
    De az L és M 1x jutalmat is érdemes lehet még levadásznod.

_Cygnus_, Sali~*.*, Gio és 13 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Köszi :inlove: Annyit gyors elárulok , hogy 150 szupitrágyám van :Dvenni nem fogok :oops: ennyit meg végképp nem :cry:
    Hirtelen fellángolásom átcsapott kétségbeesésbe :p:cry:

Peszi2, _Cygnus_, Sali~*.* és 14 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Azzal nekem is, meg szerintem sokaknak. Pont ezt írtam feletted hogy most törpölni kelllett nekem is hogy mi legyen ha a felhőt és a kitehetőt ki szeretném venni.
    Az már régen volt.

imi010, _Cygnus_, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  9. Leho69

A gazdakörben sok hányódhat. Ha nem éri meg most kiszedni, akkor mikor?

GA-BI-O-Farm, _Cygnus_, Gio és 9 más kedveli ezt.
  10. kukori80

xDxDxD Nem számoltam utána de ezek a számok nagyon tetszenek. xD

GA-BI-O-Farm, _Cygnus_, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Te emlékszel valamire ebben a játékban, ami ingyen volt? Mindennek meg kell fizetni az árát, még ha nem is kerül pénzbe.
    A Majom királynő tűnt úgy egyeseknek, hogy ingyen osztogat mindenfélét, de az csak egy érzet volt, mert 10x annyit fizetett, mint máskor bármely event.

A számok nem hazudnak. Hiába van 1 milliárdos pajtád, ha nincs 250000 sztrágyád. Talán annyit 6 óra nullperccel el lehetne égetni. De ahhoz Neked is, meg a BPnek is csúcs gépe kell legyen. Ugynis hat óra alatt, ha 4 mp egy kör adatátvitel oda vissza, akkor egy területen 237 600 sztrágya égethető el. Nem lehet hiba a netben. És utána 3an segítenének fel a székből, és úgy is 2 napig szédülnél.

Tovább víve a gondolatkísérletet, ebből 2640 XL lehetne 792 milla pajtával. És ebben az esetben az 1 150 FP és a többi 24 FPvel számolva, 63486 FP szerezhető minimum. De ha véletlenül mindenik 90 FPs lenne, nem 24es, akkor 237660 Fp lenne a végén, ami a maximum. Tehát 6 óra kemény munkával 150000 FP lenne szerezhető.
    Kétségem sincs, hogy lesz olyan farm, amelyikre 100.000 FP vagy attól több fog begurulni a 48 óra alatt.

Utoljára szerkesztett: 20.4.17
    imi010, ViriTündi, alpha58 és 16 más kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Van még olyan lötyi a növekedésserkentőn és kalózpapitojáson kívül ami csökkenti a bahás fák érési idejét? Zoknit spórolnám, ha lehet. Reggel kellene beraknom 20 órás fákat jó korán,(most már elindultak az ólak nem tudom),mondjuk fél 6körül, s leérhetne du 3-4 fele, akkor még adna az eső akkut talán többet, de úgy vélem csak zoknival menne. Hmmm....

Sőt ma hajnalban elindítottam a virágos soromat, az reggel már nem lesz jó, így nem tudom a szántón hosszúval várni a délutánt. Mindenem, ami rövid érésű lehetne nemesítéssel a virágos felhőhöz kötődik, nélküle nem fogom kivárni a 11-12 órát. Ide v oda akku, lesz amennyi lesz. Bárhogy is számolom csak szombat reggel tudom kihasználni, hogy kb 9 órás legyen a szegfű, vagy kicsivel több. Nem is tudom már. Szuptrágyára nincs kedvem gondolni :)

Hm, agyalok hangosan, bocsi :) Most volt időm jobban mindent átolvasni, izgat a farmpénz, talán kellene az nekem.

_Cygnus_, zotmar, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Szerintem a nublonos pont ilyen. Ültetsz szegfűt és azt beadod, kapsz érte felrepit is, talán még arányban is lesznek. Nem mondom hogy ezzel az összes FP-t ki tudod szedni de valamennyit biztos. Nem is az a cél hogy mindent kiszedjél (mert szerintem 1-2 ember lesz aki ki tud szedni mindent), hanem az hogy azt tudd kiszedni ami egy reális cél és az nem annyira elérhetetlen.

imi010, Sonche, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  14. BBke

BBke Fórumlakó

Nekem 20 darab fa csücsül belőle a pajtában :)

_Cygnus_, bindi5454 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  15. BBke

BBke Fórumlakó

Szia!

Nem értem... honnan lehet megszerezni a Vásárlásmánia felhősort, és a Csemegés ládát?

FP-ért lehet megvenni?

Ivibaba54 kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia. Holnap 2-től lehet megvenni a FP boltban a felhőt 300 Pengőért és majd 60 óra múlva adja a Csemegés ládát. Ezt egyben kapod.
    50 pengőért külön megveheted a boltban az Édes felhősorra a következő kitehetőt.

imi010, _Cygnus_, Gio és 4 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Ez egy elég hihetetlen és vad ötlet :eek:Komforton mennyi növény is lenne összesen ? :D

_Cygnus_, marcsi152, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  18. BBke

BBke Fórumlakó

Szia!

Köszi :) Nem gond, van bőven FP :) Az 50 AB-ra is fáj a fogam :)

_Cygnus_, csio70, zotmar és 4 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Arra nekem is fáj a fogam de az a baj hogy az igazi is fáj, gyorsan ettem 2 tojást hogy holnap vígan nublonozzak. xD

BBke, _Cygnus_, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Átolvas még egyszer a nublonokat nincs késztetésem rá, hogy tekerjek érte.Egyedül a felhősor és a kitehető ami érdekel.Az 350 FP kell hozzá, ebből meg van 73 a többi pedig csak kisikeredik nagyobb fáradtság nélkül.Talán jön annyi felröppenő ami kell hozzá.A bedobálós értéke nem rövidít meg ,van elég,hogy beadjak,event növényt nem ültetek.Egy területet nem pakoltam vissza,2-3 napig nem is fogom,Ültetem a növényeket a 100 felüli gazd. feladatba ahova rengeteget kérnek.Most 8 órás van soron.

imi010, _Cygnus_, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.