Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Mivel az édes meglepetés felhősorra való dekor " eventnyeremény" Én nem hagynám a következő alkalomra a kiváltást!
    Nincs róla hivatalos információnk, hogy legközelebb, megszerezhető lesz e!

2. wyzaru

wyzaru Utánpótlás-írogató

S.O.S.
    Melyik lenne az?20 perce keresgélek de nem találom.

3. Angyalszárny

Szia!
    Édes meglepetés felhősorra szükséges tárgy!
    Gyümölcsöző űrtechnológia
    Érési idő: 48:00
    Amit ad: 1000 TP/BTP
    Területigény: 1x1
    Kihelyezhető: bárhol
    Szükséges szint: 3

kutyaszálló, bindi5454 és genka53 kedveli ezt.
  4. bonita333

bonita333 Rutinos

Kövezzenek meg, de én akkor sem értem, hogy miért kell párhuzamosan két növénytermesztős, felröppenős eventet futtatni.....! Emlékezetem szerint, az akkukkal mindig probléma volt, nem jöttek kellő képen...! Szóval kíváncsian várom, hogy most milyen intenzitással jönnek majd a termoszok mellett......!
    Mindenkinek szép napot, jó gazdálkodást, kitartást, sok-sok türelmet és felröppenőben bőséges napot kívánok :)

P.Szilvi, bsand59, ljanika6 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Angyalszárny

Szia!
    Az újrahasznosító event, teljesíthető eventnövény ültetése nélkül is!

zotmar, Gio, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  6. kuvik23

kuvik23 Fórum-zöldfülű

Én is pont erre gondoltam...
    és akinek nincs terménye, állata és kb legnagyobb növénye a búzavirág és abból sem tudta magát túltermelni, az ne játszon.
    Nem kis farmoknak találták ki ezt a játékot, nehogy legyen egy kis sikerélménye a gyereknek... :-(
    A másik pedig az idő: 3 napos nublon ültetőst miért nem lehet pl a tenyésztőssel összerakni... ja kérem, hát majd ott unatkozás lesz, de legalább a VV-ben is lesz idő a kertre. :)

taga1 és -vadocka70- kedveli ezt.
  7. bonita333

bonita333 Rutinos

Köszönöm szépen! Tudom, de felröpi nélkül nem és azzal volt inkább a gond! Reméljük most nem lesz :) :)

ljanika6 és Angyalszárny kedveli ezt.
  8. narancs69

narancs69 Junior szaki

Vica-cica , van aki már befejezte a "bogaras" eventet ,Én momentán a felénél sem tartok pedig ültetek rendesen... valószínű azokra is gondoltak akik idő előtt befejezik az eventet , ne hogy csak úgy lógassák a lábukat ... :D

Gio, _Cygnus_, Domos52 és 2 más kedveli ezt.
  9. bsand59

bsand59 Aktív író

Nem egészen értem! A Gyümölcsöző űrtechnológia az édes meglepetés felhősorra való és csak most lehet itt megszerezni? Ha igen, akkor miért írja azt ki a farmáruda, hogy Szerezd meg egy jövőbeni eventen. Ha meg lehet szerezni később, akkor nem veszem meg most. Mi az igazság?

10. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

sziasztok! elkezdődött az event?

11. alpha58

alpha58 Rutinos

Jó kérdés, én sem merek aratni. A hivatalosban még semmi írás.

12. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Igen, elkezdődött, nekem 213 akkut adott.:)

zotmar, Gio, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  13. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Nem lehet, hogy ez az az event? Én sem tudom.

magdi06 kedveli ezt.
  14. bsand59

bsand59 Aktív író

nem tudom miért nem lehet egyértelművé tenni a dolgokat? sokszor az ember teljes bizonytalanságban van, hogy mit tegyen. olyan kevés az elköltésre valóm, hogy ha később is megszerezhetem, akkor másra költök inkább, de ha nem lesz alkalom máskor, akkor kénytelen leszek megvenni és jó lenne tudni ezt biztosra, mert aztán emiatt lesz hiányos a felhősor.

15. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Bár, ha később nem lehetne megszerezni, akkor kiírták volna, hogy "utolsó esély".

16. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Sziasztok!229 db aksit kaptam.

zotmar, Gio és taga1 kedveli ezt.
  17. bsand59

bsand59 Aktív író

például. de mégis bennem van a kisördög, hogy ez a mostani eventen megszerezhető tárgy a felhősorra, mert az event leírásban pl ez van.

18. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Szia nem lehetséges véletlenül.hogy ez a neve ennek a kitehetőnek,hogy Szerezd meg egy jövőbeni eventen.

19. bsand59

bsand59 Aktív író

Gyümölcsöző űrtechnológia a neve amúgy az event leírásban, tehát nem.

20. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

nem merek aratni. Miért nem írják hogy megkezdődött a event?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.