Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!:inlove:
    Persze, hogy elkezdődött!!;) Indulásnak 217 db-ot kaptam:p, majd 0perceztem + 1120-at:music:1-1-ben adta a szegfű az aksit+ termoszt!:inlove:
    Nem sokx van lehetőség FP-t bezsebelni:D!
    Meglátom mit dob a gép, mert ez a szerencsefaktor néha, /mindig/ szórakázik velem!:wuerg::D
    Elegendő röpit /akku+ termosz/ kívánok mindenkinek!:inlove:

zotmar, Gio, Melan és 5 más kedveli ezt.
  2. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Egy terület eventgaz, 1 terület koala, egy terület tönköly =68 :S

zotmar és Gio kedveli ezt.
  3. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Szia ez egy apró viccecske volt.

ursa11 kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Pedig az a neve, hogy Szerezd meg egy jövőbeni eventben, ha rámény az édes meglepetés felhősorra ott is az a neve. Én már kiváltottam és kiraktam a többi mellé.

zotmar, Gio, Melan és 5 más kedveli ezt.
  5. bsand59

bsand59 Aktív író

xD

HéricsBáró és cseresznye69 kedveli ezt.
  6. bsand59

bsand59 Aktív író

köszi, lehet, hogy tényleg ez az a bizonyos amit be kell gyűjteni MOST, tehát majd megvásárolom én is, ha addig nem derül ki más :)

HéricsBáró és cseresznye69 kedveli ezt.
  7. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Akkor most már tudjuk a nevét Gyümölcsöző űrtechnológia alias Szerezd meg egy jövőbeni eventben.

Gio, HéricsBáró, KISHONŐR és 2 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Most kell megvenni és kész. Minden egyes eventen meg lehetett egy-egy kitehetőt szerezni. Majd évek múlva lehet, hogy farmaranyért megvehető lesz, de minek kell feleslegesen túlbonyolítani a dolgokat?

357 felröppenővel kezdtem, de az esőerdőn még a 20 órás fák ezután érnek be.
    Meglátom, hogy állok majd este a felröppenővel, de azt hiszem 0 percezek valamennyit.

Sonche, zotmar, Gio és 9 más kedveli ezt.
  9. bsand59

bsand59 Aktív író

igen, biztosan rosszul magyarították a Farmárudában a nevet

10. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

jól láttam hogy izzo bogyót is be lehet adni a mostani eventben is?

_Cygnus_ és barbi021951 kedveli ezt.
  11. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Nekem beadta XL-es a 150 farmpengőt :D Azért kicsit fájt a 3milla érték bedobása 500 pehelytoll és 14600 szegfű

zotmar, alpha58, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
  12. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Nem a magyarosítással van a baj, hanem csak szimplán nem változtatták át a nevét. A magyarosított neve kb. egy héttel az event előtt fixen meg volt. Itt csak egy szakmai hiba van, hogy nem írták át sehol a nevét, sem a felhőn, sem a Farmárudában. Hiszen ha megnézitek a felhősor utolsó elemét, annak is ,,Szerezd meg egy jövőbeni eventen" a neve, úgy mint az előző 3-nak is volt. Amint eljött az event, azon nyomban megváltoztatták a nevüket a felhőn is. Ez most véletlenül elmaradt. ( Nem is csodálom a reggeli katyvasz után.) Megfogják változtatni a nevét, amint a központ értesül a hibáról. Érdemes most kivenni, hiszen később ki tudja hogy tudod beszerezni, ha egyáltalán lehetséges lesz.

Utoljára szerkesztett: 21.4.17
    zotmar, Gio, Melan és 8 más kedveli ezt.
  13. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Nekem az XL-es 24-et adott.>:( Ráadásul a komfort hagymára kaptam 34 felröpit/terület. o_O

zotmar, Gio, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

:S nekem 1 kocka evengaz+1 kocka koala+1 kocka rozs+1 kocka tönköly = 99 akku, és lesz még 1 kocka szegfű ,

zotmar, Gio, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Na, már értem. Sima földbe, szintén hagyma, szupitrágyázva 16 felröpi. Végül is arányosan gyatra, főképp, hogy van, hogy eventgazra is kapok annyit.:wuerg:

zotmar és vje0315 kedveli ezt.
  16. gmelania

gmelania Járnitanuló

Hat en sem vagyok teljesen elegedett. :( 159 akku: 2*1en volt 1-1teruleten szegfu, brokkoli es tonkolybuza. Bahan event noveny, mig az esoerdoben xxles fak es par allat. Ket napig tart, igy nem nagyon fogok 3-4 xlesnel tobbet nyitni, amibol nemsok mindent fogok tudni kivaltani. Es nem, nem tudok nullpercezni.:oops:

vje0315 kedveli ezt.
  17. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Egy L-est tudtam indítani, sajnos a legkevesebbet adta. Ettől már csak jobb lehet!
    Mindenkinek sok szerencsét, mert itt csak ez segít.

zotmar, Gio, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  18. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Korábbról volt farmpengőm így most 229 en állok, cél a felhősor meg kitehető(300+50)-ért, onnan addig játszom amiíg ki nem ürül a 3 milla érték, többet nem dobálok bele az tuti. Kár hogy a fákat nem rakták bele :8

zotmar, Gio, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ezen az eventen most egyet válthatunk ki, lesz egy másik event is,ahol az utolsót lehet megszerezni rá.Várjuk ki. Nekem felkészülés nélkül is 194 aksim jött.

zotmar, Gio és vje0315 kedveli ezt.
  20. gmelania

gmelania Járnitanuló

Nekem nulla a farmpengom. :oops:Sajnos nagyon sokaig nem tudtam jatszani. :oops:Akkor jatszottam utoljara nublonokkal, amikor meg maskepp volt a rendszer. Akkor egybol kaptunk jutalmat, ahogy kivalasztottuk hogy melyik csomagot (s,m,l) akarjuk. :music:

vje0315 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.