Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. revaa

revaa Fórumgróf

Szupertrágyára vadászván (reménykedve a főnix felbukkanására a következő körben) kipörgettem a hatodik kőmadár parti kunyhót.. xDxDxDxD

Levesmester nem nyert.. 80 % kész, ami hiányzik, az hiánycikk a piacon is, de nem csak az, hanem 2-3 szinttel alatta lévő állatok is! :oops:

osztrak12, Melan, emocy91 és 2 más kedveli ezt.
  2. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Most akkor a felhősor a kövinél nem lesz megszerezhető? Nincs ott, hogy utolsó alkalom!
    Más, a főnixet hol találom, ha kipörgettem?

3. miniszeri

miniszeri Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Érdeklődnék, hogy hol lehet megvásárolni Csemegés láda
    Felhősor neve: 2017. január felhősor 3 és ez a felhősort?
    Válaszokat köszönöm.

4. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem!

Mivel nincs ott az "Utolsó esély" felirat,valószínűleg maradni fog.

A bal oldali menü raktár(láda) fülére rákattintva,ott a váza ikonon belül találod a "Dekorációs tárgy" pontnál.

Üdvözletem!

Január végén megrendezett felhővásár akcióban, lehetett megszerezni.

Azért van feltüntetve az event leírásban, mert a "Vásárlásmánia felhősor" jutalom ládájának neve és tartalma megegyezik a "2017. január felhősor 3 ládájával.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/felhővásár-akció-2017-január.14700/

Utoljára szerkesztett: 22.4.17
    marcsi152, Melan, miniszeri és 3 más kedveli ezt.
  5. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Ez inkább az 1. pontomra cáfolat, nem a 2.-ra. Mármint az általad beidézett részt úgy értettem, hogy az XL-ben ugyanolyan eséllyel adja a legkisebbet, mint az L-ben a legkisebbet, vagyis legkisebb és legkisebb közt nincs különbség (legnagyobb és legnagyobbra is igaz - lehet, elvileg - ugyanez, de esetben ízléstelennek tartottam volna azzal példálózni:p). Ami azt jelenti, hogy adott esetben XL-ben 90-et nem kaptál volna, és hatszor kaptál volna 24-et és egyszer 30-at, az adott logika szerint...
    Amúgy pedig a leírtak alapján igazán nincs okod panaszkodni az esélyek egyformaságára: magabiztosan és következetesen hoztad a mindenkori köteleződet...:wuerg:

Na jó, most hagyom abba, mielőtt kiprovokálom, hogy a válaszodban elmenjünk a horroros eventcsevegők tematikájának irányába...xD

No igen, vannak dolgok, amik nem változnak: ilyen az abszolút 0 fok értéke, a trágyapiac hektikussága, meg az én íráskészségem...:music::p
    A pirossal kiemelt szakasz kapcsán viszont itt az ellenpélda is: ezek alapján a Te olvasási hajlandóságod viszont nem sorolható a soha semmit nem változó dolgok kategóriájába...:music::p
    Az FP-gyűjtéssel csak így tovább!:)

----------
    Ui.: Csak hogy én is hozzam a kötelezőt - észrevettem egy anomáliát: feltételezem, a Vásárlásmánia felhősor csak tévesen került be a tárgyak sorai helyett az állatos bónusz ágba (OK-OK, értem én, a csemegés láda tartalma segítheti a tenyésztést is, de azért mégiscsak ládában kapjuk (nem mintha arról az ágról nem kaphatná szívesen az egyszeri pharmer, csak mondjuk aki nem a "kedvenc" sorokba gyűjti a rutinból arathatóakat, az ebben a sorban nem tudhatja aratni géppel - teszem hozzá gyorsan: én oda gyűjtöm és gépeimnek sem szokásuk lenni)...;))...

Sonche, genka53, _Cygnus_ és 15 más kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép estét nektek!
    Csak beugrottam eme embernek jelezni vagyok még+ Szia :D
    Persze a lényeget tudatom veled Katád már csak a Tied :)

Ribiszke, genka53, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  7. zene53

zene53 Junior szaki

Szeretném kérdezni, hogy a Vásárlási mánia felhősor csak akkor jelenik meg az én felhősoromban, ha kiváltom, illetve megveszem? Köszi a választ.

8. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem!

Igen,ha megveszed,akkor megjelenik a többi felhősorod között.

Sonche, genka53, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  9. zene53

zene53 Junior szaki

Köszönöm Palika, a gyors választ!

-Palika17- kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nublonok üzenik : Nyami nyami fincsi ......... eddig :inlove::pÉs ez még semmi , mert most este jön még csak a java :D

Xl
    : 150 , 24 , 30 , 60 , 90 , 60 , 24 , 24 , 90 , 60 , 24 , 24

M : 8 , 8 , 8 , 4 , 11

L : 17 , 10 , 17 , 10

S : 1 , 1 , 4 , 2 , 1 , 1

_Cygnus_, Domos52, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Bepróbálkoztam egy l átalakítással...8 FP...3/4 óra múlva végre leérik a sdinnye-szegfű páros, megyek tovább xl-en:( bár sok jóra nem számítok a mai keverés buktáim után-.-xD:cry:
    Jó ideje gondolkozom, hogy kell-e nekem 3 varázsfa és rájöttem, hogy kell:) Kis szerencsével kiveszem.:oops:

_Cygnus_, Melan és osztrak12 kedveli ezt.
  12. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Tudom, hogy olvasnom kellene, de légyszi segítsetek! A vásárlásmánia felhősor és a gyümölcsöző űrtechnológia az újrahasznosítós event után is megvehető ugye? Köszi!

kukori80 kedveli ezt.
  13. miniszeri

miniszeri Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

kukori80, Gio, ljanika6 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Első próbálkozásra kaptam 150 farmpengőt :p. Utána még 24-et és 30-at.

Ribiszke, _Cygnus_, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  15. Melan

Melan Fórum admirálisa

Jaaaj nekem, ez hatalmas volt...besirtam rendesen:cry:xD:cry:xD:cry:xD

Ez nem kevésbé:D:D

Szia Kukori,
    Köszi, tudtam én, hogy ma bejön Neked is. 504 FP-t szedtem össze eddig, 8 XL, és 2 L inditás volt. Még van idő, úgyhogy jól fogok zárni. Szerintem ez most jobban össze lett rakva, mint az előző.

Ja, kis farmon, 73.szint, 290 FP a mérleg8) Szerintem a felhőt, és a kütyüt ott is ki fogom tudni szedni. Semmit nem használtam rajta, csak hosszút ültettem, még az event kiiráskor gyorsan kiváltottam a bahán a papagájt, igy már láttam a piacon a papagájtollat, abból bevásároltam 1000-1100 db, Et Voilá, itt tartok.:D Ja a farmon a paszuly még ki sincs váltva, mert hibádzik némi tenyészállatxD

Sonche, kukori80, ursa11 és 13 más kedveli ezt.
  16. miniowl

miniowl Fórum hercege

Nos 245 fp-nél tartok 11 felröpivel... lassan de haladok :) 90-est és az 50-est kaptam eddig meg.

Ribiszke, kukori80, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
  17. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Két felhősor beüzemelve. Farmpengőkért mindent megvettem, amit akartam, még a varázsfácskára valót is összekapáltam, igaz a múltkor nem vettem a farmaranyon kívül semmit, most volt miből válogatni.
    Szupertrágyát nem sajnáltam, így könnyebb és eredményesebb lett a játék. Két felröppenő egy csapásra.
    További jó játékot mindenkinek, még egy napig etethetjük a nublonokat.

Jó éjszakát mindenkinek.

Sonche, Ribiszke, kukori80 és 7 más kedveli ezt.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    a mai termés: xl-esben nyomtam:D:60Fp, 30Fp, 90Fp:inlove::inlove::inlove:
    ezzel sikerült kiváltani a party pöriket:p, spuri rögtön a pörgettyűhöz: harmadikra sikerült a madárka:inlove::inlove::inlove::inlove:
    most már jól fogok aludni, a napi akciózásnak meg lettek az eredményei8)

Sonche, kukori80, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  19. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ez egy jól sikerült nap volt akkor8) jó az ilyet olvasni:)

_Cygnus_, kukori80, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

nem szeretek sokat írni,de ami jó történik velem azt feltétlen:inlove::inlove::inlove::inlove:8)

_Cygnus_, alpha58, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.