Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

a fényév távolságot jelent :p

Gio, genka53, Csocsoovb és 5 más kedveli ezt.
  2. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

Sziasztok! Szép estét mindenkinek! Lehet rossz helyen kérdezem, de számomra csak 5 db fényvirág érkezett, habár prémium tagságom is van, a leírásban viszont 10 + 5 db szerepel. Nem ültettem el még egy db -t sem. Előre is köszi a választ.

genka53 kedveli ezt.
  3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek írj a játék supportjának. Ügyedben tőle kérj segítséget. Válaszd az általános témák kategóriát.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

genka53 és Maszatka47 kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Na és? Az is csak az elérhetetlent erősíti nem?
    Két okból nem szokik valami teljesülni: nincs időd vele foglalkozni vagy lusta vagy addig elgyalogolni. A fényév esetében pedig mind a kettő igaz.

Gio, genka53, kuekev és 4 más kedveli ezt.
  5. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

baha termények beadhatók, méghozzá elég magas értéken. az új szigethez kicsit túltermeltem (vagy vásároltam) és most jól jött :)

Gio, genka53, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

baha termények nem adhatók be. :)

Maszatka47 kedveli ezt.
  7. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

én is úgy gondoltam :) ezek szerint "tökölök", vettem tökleki receptet és már nem kell vennem :)

genka53, Maszatka47 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na és ott a pont, beadhatók, csak külön fülön vannak, látom már :)

Gio, genka53, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  9. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

sajnos, nem tudom lefotózni így az oldalt, nekem ezt írja ki és le is adtam papagájtollat
    így jön sorrendben:
    Növények
    Állatok
    Csak most
    Termények
    Event tárgyak (érték)
    BAHAMARAMA termények

Gio, Kincső52, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  10. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Ó köszi :) A terményekre vmiért növényt gondoltam :) Akkor növénykék mehetnek. Köszi még egyszer :)

Gio, Maszatka47 és -nagylacika- kedveli ezt.
  11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Sziasztok!
    Remélem nem zavarok?
    Helyetted hoztam a képet!

Gio, genka53, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Köszi :)

Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
  13. erikpipi

erikpipi Járnitanuló

Jól látom, hogy 3 millió értékben kell árút beadni?

14. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szia!
    Nem, amit te mondasz az a tartály maximális befogadóképessége.
    Különböző csomagokhoz más-más pajtaértéket kell beadni. Semelyik csomaghoz nem kell 3 millió értékű CSP!
    • S gomb: 10 Nublion akku és 20.000 CSP értékű termény
    • M gomb: 25 Nublion akku és 50.000 CSP értékű termény
    • L gomb: 35 Nublion akku és 100.000 CSP értékű termény
    • XL gomb: 90 Nublion akku és 300.000 CSP értékű termény
    Hogy lássuk a gyakorlatba: neked például megtetszett az ,,M'' csomag, akkor ahhoz 50.000 CSP értékű termény, illetve 25 nublion akku kell, hogy használni tud.

Gio, genka53, maszilva és még 1 ember kedveli ezt.
  15. erikpipi

erikpipi Járnitanuló

Nagyon köszi !

Maszatka47 kedveli ezt.
  16. kennyboy93

kennyboy93 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Normális dolog hogy befizettem a 3 milla értékben szegfűt, és nem engedi hogy újrahasznosítsak. Amint ráklikkelek valamelyik gombra rögtön a boltba irányít. hogy vegyek akut.

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hiába fizettél be 3 millát, ha nincs elengendő akkud. :(Amúgy sem kell teljesen megtölteni a tartályt, csak amennyire szeretnéd. S,m l is van. :) Ez az xl kategória a 3 milla. :)

Gio, genka53, drunyi és 2 más kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A tartály egy lehetőség, ahová a lista, a gombok segítségével különböző csoportok szerint adhatunk be növényt, állatot, szigetes terményt, eventnövény és egyedi dolgokat.

Az átalakító működéséhez rendelkeznünk kell nublion akkukkal, ezek segítségével történik meg az átváltás.

Az akkuk felröppenőként érkeznek a farmra. Várj addig, amíg lesz annyi akkud, amivel indíthatod az átalakítót.

Jelenleg érvényes működésről itt tudtok olvasni

Update: A mostani event ugyanúgy működik, ahogy az ez év áprilisi. Akkor nem volt játékban a Zuhatagok szigete. Tehát ez a terület ezért nem használható most sem.
    Röviden: a Zuhatagok szigetén nem ültethető eventnövény és nem ad felröppenőt.
    Csak a működés és kosarak érvényesek jelenleg, tehát a nyeremények és a régi, áprilisi kezdési időpont NEM!
    Topic végére bekerült a jelenleg érvényes farmáruda kínálat.

Gio, genka53, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  19. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

óóóó köszi. Megnéztem és tényleg :) event indulásakor még nem volt :) én is a papugáj tollal készültem. :) de akkor nem hiába :D

Gio, Maszatka47 és Ditti58 kedveli ezt.
  20. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

induláskor még valóban nem volt, de legalább most van :) akkor Te is ellőheted a tollakat :) (egyébként kiszámítottam az ár/érték arányt, a toll érte meg a legjobban. sajnos, most ez az "éttermi" más szisztéma szerint műxik)

Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.