Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. andrjusa

andrjusa Járnitanuló

Jó reggelt!
    Mi a kölömbség a 400 és a 600 érmés Zuhatagok szigete terület között?
    Köszi a választ.

2. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

dehogynem csak ne add fel :) be fog az jönni :)

Csókos kedveli ezt.
  3. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!
    Semmi! :)
    Az egyiket ennyiért adják, a másikat annyiért.
    üdv.

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Szerintem a nublonoknak is melege van és elfelejtették hogy a listán van a 150 pengő is. :D:D Nálam is csak a 24-30-t ismerik fel. ;)

5. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Sziasztok
    A nublonokkal kellene most megszerezni az új területhez szükséges 600 farmpengőt, de nem nagyon haladok, pedig a nulla percezést is bedobnám, ha az akkuk jönnének . Az biztos, hogy leszedném az állatokat, próbálta valaki kedves játékos társaim közül, hogy megéri-e a fáradságot ez a művelet ebben a nagy melegben. Estére hátha lesz egy kis enyhülés.

-kaktuszable-, Sali~*.*, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  6. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nálunk már hűvösebb van, ennek ellenére a nublonok nem kapták össze magukat, csak nyomják a 24fp-t, hiába inditom a legnagyobbat, be is fejezem.
    Nemek elég jó jönnek a felröpik, csak csak sajnálom elpazarolni rájuk a sok növénykémet.

bindi5454 és Gio kedveli ezt.
  7. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Ez most gáláns. Kategóriánként kb 3-5 próbálkozásból az S, M és L tételek is adtak egy-egy maximumot.
    (Sőt, ma még a csillagos ládámban is kettő csillag volt!)
    Teljes gálánsság.

Sali~*.*, Gio, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Gratulálok.:)
    Jön a hidegfront, nálam is felébredtek a nublonosok, megadták végre a 150 pengőt és adtak mellé egy 60-t is.
    Most már csak a csillagosokat kellene felébreszteni mert beragadt a láda az 1 csillaggal. :D

Beus85, Sali~*.*, kisvirág és 6 más kedveli ezt.
  9. Csókos

Csókos Fórum bárója

Szia! 13 farmpengő kell a 400-hoz!! Ha szerencsém van az akkukkal, még ma kiválthatom a zuhatag ezen részét!! :)

Beus85, Sali~*.*, kisvirág és 6 más kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Ne vacakolj, nullapercezz ha tudsz ;) Én ugy döntöttem rászánok most 1000 szupertrágyát, ki tudja mikor lesz még alkalom farmpengőt szerezni, mert az a pár darab ami a keréken van, azzal sokra nem megyünk. El is tapsoltam gyorsan az aksikat, mindből kicsikartam a maximumot :p

-kaktuszable-, brekkencs., ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  11. Csókos

Csókos Fórum bárója

Mindent megteszek, hogy a lehető legtöbbet szedjem össze... Holnap korábban kelek, hogy meló előtt még ne tudjak aratni :)
    Igazad van, ki tudja mikor lesz ilyen jó lehetőség a rengeteg farmpengő megszerzésére!!

Sali~*.*, kisvirág, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  12. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusztok! Be szerettem volna adni a tartályba 43 tiki totemet,sajnos belement az összes készletem.Ez a méreg,nem a vitriol. Ti ne járjatok így.

-kaktuszable-, Gio és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek! Sziasztok!
    Szia Nagyika!
    Dobjad be drága! O percezz és meglátod ontja az aksikat.
    Én az XL-t szedegettem, jól adja a farmpengőt!

Szia!
    Tökéletesen egyetértek! Itt az alkalom a Fp. gyűjtésre!
    Jó játékot, szép ünnepet Mindenkinek!

Gio és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Gratulálok! Én csak 500 sz.trágyát szántam rá és szerencsém sincs, vissza akarom tölteni a 600 pengőt. Persze 300 pengős tápot is meg kellet venni, de már ezt nem valószínű, hogy össze tudom szedni, de még nem volt a 150 sem és 90 sem eddig. Na hát, ha ezek bejönnének igazán elégedett lennék, de így se panaszkodok. Nem olcsó pengőszerzés, de nincs más.Igazából eventek után felvásárolom az olcsó szegfűt, rózsát, jó lesz valamire alapon, hát most jó lett.

-kaktuszable-, GA-BI-O-Farm és Gio kedveli ezt.
  15. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

A 400 FP-s zuhatagot és a 300 FP-s szupertáp csomagot kivettem. Szerintetek, ha a 600 FP-s zuhatagot is kiveszem, akkor tényleg kapok még egy területet a zuhatagos bahán? Eddig három területet sikerült kiváltanom. Választ előre is köszönök.

16. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Azért ez a FP különbség az S, M, L, XL méreteken belül elég durva... XL-nél 90 db felröpi, és akkor ad 24 FP-t, de adHAT 90 FP-t is?? Kicsit erős ez így nem? :oops:

georg46523 és klari8110 kedveli ezt.
  17. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    Igen.Akkor megkapod a negyedik részt.
    Én már kiváltottam.

maszilva és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. BALERA51

BALERA51 Utánpótlás-írogató

Természetesen

Csókos és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

amygrey és k.a.t.i kedveli ezt.
  20. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Sziasztok,

Muszáj a tartályt 3 millával feltölteni vagy lehet kevesebbel is?

Köszönöm,

MG

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.