Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

No,végre valami konkrétum.Pajta készletem van mindenből elég szépen.xDAkkor hogy és mit is és hogyan tovább? Hol ismi ?:mad:

genka53 kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia osztrák 12! :)
    Ha a nublonokról akarsz csevegni, akkor jó helyen jársz, mert ez az. :)
    Akiknek válaszoltam a fenti hozzászólásomban, amit idéztél, ők a tenyésztős eventben érdeklődtek a fényvirágról, azért írtam azt, hogy áthozom a hozzászólásukat ebbe az eventbe. :)
    Egyetértek BombadilToma és Leho69 játékostársakkal.
    Farmpengő szerzéshez ennél kedvezőbb lehetőség nem igazán van, ezért én bár kissé elszoruló szívvel, de feltöltöttem a tartályt 3 milla CSP pajtaértékű, azaz 37.500 db karfiollal. Az aratáskor begyűjtött aksikkal valószínűleg kis szerencsém is volt, az alábbi FP-t kaptam:
    1* 90 db aksi → 150 FP
    1* 90 db aksi → 90 FP
    1* 35 db aksi → 17 FP
    1* 25 db aksi → 4 FP = mindösszesen 261 FP 720.000 CSP pajtaérték fogyással a tartályból.
    720.000 / 261 = 2.758,6 CSP/FP. Ez messze alulmúlja (tehát jóval kedvezőbb) a gyümölcspiaci befektetést ugyanennyi FP-ért.
    Nem mintha létszükséglet lenne, hogy szerezzek minél több FP-t, hiszen most, ezzel a 261 db friss szerzeménnyel van
    [​IMG] db-om, de mivel ennél kedvezőbben pillanatnyilag nem lehet hozzáférni, és ki tudja hova, mennyi kell még mostanában, ahogy aratásonként sorba jönnek az aksik, egy tartálynyi mennyiségű növényt mindenképp eljátszom, hiszen játszunk. ;):D:inlove:

Rebcsok, Swordfish, marcsi152 és 15 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Bevallom én is a királynőre várok, bár ahogy olvastam egy kis kozmetikázáson megy keresztül. Remélem a műtét jól fog sikerülni és nem kell egy darabig a nublonost néznem. :D

Rebcsok, marcsi152, inanna11 és 13 más kedveli ezt.
  4. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Régebben imádtam a nublonost. A királynőről nem is beszélve :) És itt dönteni kell, mert mindkettő sokat akar. Én is :DHogy bírja-e a farkam, majd kiderül:) Mert ugye sokat akar a szarka...... BP is mostanság.. Na gyűlnek az aksik, majd csak elviszik az ufókok, vagy a BP xD

osztrak12, Rebcsok, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Az ismertető linkjei éppen abban a hozzászólásban vannak, amit előtte idéztél:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/készülj-az-újrahasznosításra-nublonok-farmáruda-kínálat-változás.15930/#post-808947
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/készülj-az-újrahasznosításra-nublonok-2017-április.14986/#post-684333

A szisztéma és játékmenet ugyanaz, mint tavaly volt, csak a Farmáruda kínálata módosult. ;):):D
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

osztrak12, Rebcsok, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mióta vannak mitikus sárkányok már a sztrágyafa az avulásnak indult. Már nem nehéz sztrágyát összehozni. A mamutnak már csak prémium esetén van előnye. A sárkánynak nem kell termőföld sem.
    Jónás gömbje nem tehet semmiről. A játékosnak kell alkalmazkodni. Vagy van egy másik lehetőség is.
    A nublonok nullkategóriás event volt nálam, amíg nem volt FP. Azóta a legjobb FP gyűjtési mód, a királynőn kívül.

7. kukori80

Nekem van egy gondolatom hogy fog működni a királynő, de nem mondom el, mert nem akarom elvenni senki kedvét. Így is jó lesz, csak más. Adjon pengőt is és akkor nem lesz gond.;)
    A mitikus sárkányt ki is kell pörgetni ami nem is olyan egyszerű. Több pörgetésből sem sikerült.

Utoljára szerkesztett: 15.1.18
    meszimarsi, Rebcsok, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  8. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

A mitikus sárkány piszok nagy szerencse, avagy Fa. Azért remélem, még humorodnál vagy, mert a Jónásos írásaimat mind viccesnek szántam. Nublon nálam most is null kategóriás. Mert már nem éri be a káposztalevessel. Kaviárt kíván.:p

meszimarsi, marcsi152, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  9. jutka65

jutka65 Fórumprofi

Azért azt az "avulást" megkérdőjelezném - a mamutfáknak köszönhetően eventezés és nullpercezés mellett is stabilan van 18-20 ezer szupertrágyám.

meszimarsi, Rebcsok, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jogod van hozzá. Majd egy év múlva térjünk vissza rá. Akkora már le fog kerülni a kerékről.
    Senki nem fogja a mamutokat már irigyelni. Főleg, ha megvásárolható lesz retró kitehetőként felhősorra.

osztrak12, meszimarsi, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  11. kukori80

jutka65, post: 809248, member: 4516"]Azért azt az "avulást" megkérdőjelezném - a mamutfáknak köszönhetően eventezés és nullpercezés mellett is stabilan van 18-20 ezer szupertrágyám.[/QUOTE]
    ["De pont ezért külön kell választani azokat akinek nincs mamutfájuk, mert sokaknak nincs. Akiknek nincs, azoknak másképp kell játszaniuk és ők szorulnak segítségre.

Utoljára szerkesztett: 15.1.18
    osztrak12, meszimarsi, Ananke és 4 más kedveli ezt.
  12. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Most akkor vegyük külön vagy sem? Mert az eventcsevegőkbe rendszeresen felmerül, hogy nem kell "0" percezni mert meg van anélkül is a felröppenő akkor viszont nem kell szupertrágya. A mag felszaporítására elég az is amit adnak nyereménynek vagy leesik a kerékről.
    Akik voltak mamut időszakban és visszaszórták "jók kis XXL fejlesztésekért" (cukorjuhar mert akkor az volt a DJ sláger) meg 2x2 sok helyet foglal, meg nagyon sokáig érik be, stb. azokat de tudom sajnálni... Akik meg nem voltak azoknak meg minek, hisz a legtöbbnek nincsen felhője sem a "0" perchez.
    Jelen pillanatban egy egyszerű "talpas" usernek nem hiányzik jelentősen a mamut. A másik, ha kint van(nak) akkor biz'a nincsen más termelés így kong a pajta.

A mamutot szépen lassan elértéktelenítik, mint az Óriásólakat amik tenyészállatot adnak csak már nem kell a ló, kecske, disznó tenyésztett állat gyakorlatilag senkinek mert vannak újabbak, szebb grafikával xD. Ezeknek már a terményese sem értékes cserekor.

A kicsiknek ott a mentor segítségnek az is Mamut xD amire kell az is elég.

meszimarsi, Rebcsok, kukori80 és 8 más kedveli ezt.
  13. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    550e-t használtam el eddig a 3m-ból és kaptam 279 farmpengőt, semmi nem ad ennyit ennyiért. Jók a nublonok.

osztrak12, meszimarsi, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Jóóó reggelt.:)
    Igazad van, de szerintem nem árt külön venni a kettőt mert akinek van, annak előnye is van.;)
    A reggeli aratással összegyűlt 300 aksi, a 90-s bedobással kezdtem, gondoltam hátha szerencsém lesz és elsőre beadja a 150 pengőt. :D
    1. 60 pengő
    2. 90 pengő
    3. 150 pengő
    Meg vagyok elégedve, mert a múltkor igen sokára adta meg. Még megpróbálom kiszedni a 35-ből az 50 pengőt.

szekulagábor, meszimarsi, Rebcsok és 8 más kedveli ezt.
  15. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Akinek van annak jelentős része a pajtában pihen, tehát az előnye nem sok. Sok mamut sem elég ahhoz, hogy kihasználj bósnuszlehetőségeket amivel a TOP-ra készülnek (egyesek) mert annyit nem termel és azt is max. napont 1 alkalommal (alap 23:30 érésidő fejlesztések meg kizárt, hogy valakinek nagy mennyiségben rendelkezésre álljanak). Aki "altatja" az azért teszi mert TOPolni akar és az a farm csak TOP nyertes vagy "tömő" farm így az egyszerű user mamut nélkül legalább nem TOPol és nem csalódik (persze csalódik mert olyan mint a nemlát-nem hall-nem beszél vagyis az utolsó a bedobás után már nem igaz xD). Szerintem egy téves elgondolás volt VAGY egy szándékos mamut+óriásól beemelés mert már tudták piacra dobják a BP-t és ezzel is feljebb tornázták a reg dbszámot (mivel nem volt tudható cserélhető lesz vagy sem mint a varázsfa esete hisz akor is jelentős +reg keletkezett mikor talán adventi naptárba lehetett nyitni).
    A mamut mivel már nem hozzáférhető túl lett misztifikálva mert akinek nincsen az akar akinek van annak meg vagy nem elég vagy nem használ annyit, hogy jelentősebb ideig kint legyen neki. Nekem van, ha nincsen időm akkor kiteszem 4-10 napra és 1 aratás/nap oszt' jónapot (bár manapság már nem mamut hanem sima faerdő van kint mert a faterméssel többre megye - ha nem kell akkor eladom ha meg kell valahová akkor beadom legalább nem kell vennem).

meszimarsi, Rebcsok, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  16. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Most tettem be 1 milla értéket 100e helyett, mert a 0-a ragadt a kezemxD Igazából nem is bánnám, csak erre igen gyéren röpködnek a nublonok:pxD. remélem estig még csak jönnek:oops:

meszimarsi, Rebcsok, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  17. Ananke

Ananke Fórumelemző

Gratulálok:D Nekem csak 24, és 60 volt a nagy fogásom a 2x300000-t. Még van 80 nublon, este kiderül mire rakjam bexDxD

meszimarsi, Rebcsok, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  18. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nekem 2x24-t adott, nem igazán vagyok a szerencse kegyeltje:pxDxD

Ananke, ho-hoboy, Rebcsok és 3 más kedveli ezt.
  19. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Én is azon kesergek itt nagy "magányomban", hogy az ilyen "majd ad valamit" ajándékokat szívből úúúútálom, mert valamiért engem nem szeret a játék, mert mindig a legkevesebb ajándékot kapom! Ilyenkor szoktam azt kérdezni, hogy basszuskulcs, az én beadott terményem nem annyit ér, mint a másé?!?!?! :mad::mad: A farmpengős ládánál is egy kezemen meg tudom számolni, hogy mikor adott 2, azaz kettő pengőt! MINDIG csak 1-t kapok! Pedig állítólag van olyan, akinek nem ilyen gyéren osztogat! :( Most ő mennyivel különb mint én?! :( Ezért szeretem azokat az eventeket, ahol meg van mondva, hogy ennyit adsz be, és ennyi a nyeremény! Nem pedig, ha szerencséd van, akkor jó, ha nem, akkor így jártál! Erre miért nem gondolnak a játék készítői, hogy már bocsi, de én is gürizek annyit, mint a másik gazda, és ő miért kap nagyobb ajándékot?! Ennyire selejtes vagyok?!?!? Vagy azt gondolják, hogy na, majd vásárol a hülye kosarat, mert akkor többször próbálkozhat! :( Most nyugodtan lehet szapulni, hogy hiszen ez csak egy játék, bla,bla,bla... de én akkor is azt mondom, hogy bocsi! Vagyok olyan ember/gazda, mint a másik! Miért lennék "alacsonyabb rendű", aki nem érdemel meg olyan nyereményt, mint a másik?!?! Na, mindegy, keserű szájízzel, de megcsinálom ezt az eventet is, amíg jutok, addig jutok! :( :(

kariatida, Rebcsok, Evita-55 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Ez a beszéd!!! Én is játszogatok, Addig jutunk, ameddig jutunk. :):)

Rebcsok és rudcsi24 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.