Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pgergo83

pgergo83 Fórum-zöldfülű

Akkor te valamit nagyon jól csiálsz mert én most idítottam három XL-est és 30 FP -nél nem kaptam többet.
    KIRÁLY- GG

rudcsi24, osztrak12, Rebcsok és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Csakhogy ne legyen off xD

-S-(1,2,3,4,10)[10 akku]
    1,1,2,1,2,4,2,2,1,10=26FP

26 : (10x10)=0,26FP/akku
    ------------
    -M-(4,5,8,11,25)[25 akku]
    11,25=36FP

36 : (25x2)=0,72FP/akku
    ------------
    -L-(8,10,17,24,50)[35 akku]
    10,17,17,24,8 =76FP

76 : (35x5)=0,434FP/akku (ez itt csak rész mert még nem jött meg az 50FP-s)
    ------------

...viszont elfogyott az akku (pedig csak csoportonként legnagyobbig mennék oszt' stop). A játék tényleg nemzetközi: német cég, kínai tulajdonos, skót akku osztás, röhögő Nublonyok.

Utoljára szerkesztett: 16.1.18
    kovacstne, szöszi50, Marika312 és 7 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem hiszem hogy sokaknál a raktárban pihen, mert nem feltétlenül a 0 percezéshez lehet használni, van más is amire jobban megéri.;)
    Szia, köszönöm. Nekem is régen nagyon rosszul adta, most szerencsém volt. Viszont most csináltam egyet a 35-ösben az 50 pengőért és csak 24-t adott.

Ananke, *bálint*, revaa és még 1 ember kedveli ezt.
  4. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Nem tudom mire gondolsz, de mivel nem írtad ki minden bizonnyal titok. Mióta ki lett találva a "cinegézés" mindenki félrenéz, kacsint, vigyorog mintha valami nemzetbiztonsági titok lenne a dolog ezért nem éri meg már lassan olvasni sem...

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jaa , én nem titkolózok.:) Nálam mindig kint vannak egy területen és az ismerőseim közül is mindenkinél kint van. Amikor event van akkor nagyon nehezen szedik le, van aki nem is szedi le, inkább több napig eventezik. Én leszedem mert nekem fontos hogy gyorsan végezzek és újra kirakjam.

*bálint*, mebajah, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nos tényleg nem röpködtek, odaveszik majdnem fél milla pajtaértékem, mert már a következőre ültettem>:(

revaa és osztrak12 kedveli ezt.
  7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia genka!
    Köszönöm szépen,hogy egyedüliként válaszoltál kérdésemre. Szép gesztus volt tőled.:inlove:Tegnap hajnal óta olyan beteg vagyok,hogy azt se tudtam mi ez a nublonos event vagy mit hogyan kell csinálni. Kerestem persze össze vissza róla mindent,de nagyon nem voltam képben komolyan. Lehet,hogy éppen valahonnan onnan idéztem,ahol éppen jó helyen kapirgáltam,csak nekem volt kínai minden,hisz még tegnap este is orvosi ügyeletre vitt férjem be és csütörtökön csak (?) kb.400km-t kell utaznom Szegedre és vissza és nem jó dolgomba teszem ilyen időben és útban.
    Most elolvastam a 2 linked este és tisztult a kép. Már jó pár dolgot kivettem a Farmárudából,de csak neked köszönhetően most és még holnap is lesz 1-2 dolog.
    Nagyon szépen köszönöm válaszod.:inlove::eek::cry:

kovacstne és Imi* kedveli ezt.
  8. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok ! Tegnap befizettem 3 millió értékbe növényt de vagy 4 szer engedett játszani tán egy 90, 2x35 ,meg tán25 de a farmpengők meg se jelentek nálam. Mit csináltam rosszul. Most is reggel törkölyt adtam be 2500 db-ot és egy 35 engedett játszani. Az a 8 parmp. most megkaptam. De nem enged tovább játszani megint. Hihetetlen ,hogy ennyi értékű növényt beadtam a semmire. Egyre anyagias ez a játék

osztrak12 kedveli ezt.
  9. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek figyelmesen olvasd el az event ismertetőt! Főleg az akkuk mellé beadandó pajtaérték mennyiségeket ajánlom figyelmedbe!

https://board-hu.farmerama.com/inde...ra-nublonok-farmáruda-kínálat-változás.15930/

Marika312 kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

osztrak12 kedveli ezt.
  11. Angyalszárny

Szia!
    A bal oldali tartályodban van elegendő pajtaértékű beadott árú?

12. Marika312

Marika312 Fórum császára

szia,
    88.358 értékben dobtam eddig, s nem jelenik meg, hogy az akkukat is beadhatnám.

13. Angyalszárny

Szia!
    Az akkukat a rendszer az S M L XL gomb kiválasztásával automatikusan vonja le;) Ha kiválasztod az indítani kívánt csomagot már ki is zöldül az indítás gomb bal oldalon!

14. Marika312

Marika312 Fórum császára

A gomb kizöldült az S/M már világít, de akkut nem vont még le (volt 583, maradt 583) Beadásnál még mindig nem jelenik meg, hogy bedobhatnám az 583 aksit

osztrak12 kedveli ezt.
  15. Angyalszárny

Szia!
    Ha nagyobb csomagot szeretnél átváltani akkor még fel kell töltened a bal oldali tartályt, vagy válaszd ki az S vagy M gombot, kattints rá s kizöldül a jobb oldalon egy gomb ha arra rákattintasz, le fogja vonni S csomagnál 10, M csomagnál a 25 akkut!
    De ha a legnagyobb XL csomagot szeretnéd választani ahhoz 1 indításhoz 300000 pajtaértéket kell beadni!

16. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Sajnos vagyunk ezzel még egy páran! :( Én nem kaptam egyszer sem meg a maximumot! :( Szinte csak a minimumot! :( Most pl. az utolsó beadásom S-s volt, és kemény 1 db-ot kaptam! :( Ezért nem szeretem az ilyen eventeket, mert az én igazságérzetem azt szereti, hogy mindenki egyformán kapjon egyforma munkáért! ;) De ugye ez a játék készítőit nem hatja meg, hogy ki és mit szeretne! :( Reménykedjünk, hogy a következő event jobb lesz! ;)

osztrak12 kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Értem most már, - csak azt nem értem, hogy az aksit értékét nem veszi számításba ? van 583 aksim, ez nem számítódik be a beadandóba ?

osztrak12 kedveli ezt.
  18. Angyalszárny

Szia!
    Az nem számít bele a beadandó pajtaértékbe!
    Ha a középső szektorban az egeret csak ráhúzod az akkus számokra, jelzi azt, mennyiért aktiválható... -az akkukon kívül

osztrak12 és mebajah kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Köszönöm szépen a segítséged, olyan régen nublonoztam, hogy elfeledtem hogyan is kell csinálni. Most feltöltöttem 100e-re, az aksik száma változatlan.
    PS:
    közben elindítottam, 30 és 20 aksit vont le.
    Köszönöm szépen a segítségedet, további szép napot !

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Neked van a leírásod alapján 583 akkud.
    Azzal 6*90 db-os akkus csomagot lehetne indítanod. (6*90=540db kerülne levonásra majd)

Ehhez azonban a terményekből, beszállítandó tárgyakból 6*300000 értékű dolog kellene. (Termények, növények, állatok a lista alapján) Ebbe nem lehet akkukat beszállítani!

Ha a bal oldalon a kiválasztandó csomagnak megfelelő érték rendelkezésre áll, akkor a középső mezőben látod azt, hogy minden akkus jel aktív. Ebből a legjobb értéket kellene választanod, a példám ezért a 90db-os XL csomagot jelzi.

Jobbra a zöld gomb akkor zöldül, ha rányomsz az XL csomagos(90 db akkut jelző egységre) téglalap alakú gombra, az fog besárgulni.

A kerek zöld gomb elfogadja a mennyiségeket, és kapsz az XL-es csomagból valamilyen elosztás szerint farmpengőt.

Ezt a folyamatot kellene ismételni addig, amíg az akkuk elfogynak.

taga1, Imi*, Gio és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.