Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Orfanik

Orfanik Utánpótlás-írogató

Szép napot kívánok, sziasztok.

Tudom, hogy nem ehhez a témához tartozik, de nem találtam megfelelő helyet hol találnék erre választ.
    Szeretnék érdeklődni, hogy a Virágkötő nagy csomag, mit rejt magában, miből mennyi van benne. Nem találtam megfelelő helyet ahol tudtam volna kérdezni.Elnézést kérek ha nem jó helyen jártam, tudatlan vagyok, a keresésben :(

Hogy ne legyen off, egész szépen kaptam FP, kegyesek voltak hozzám az űrlények :inlove:

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Itt kaptál már választ!

https://board-hu.farmerama.com/inde...őknek-és-haladóknak.10976/page-20#post-809665

Orfanik kedveli ezt.
  3. Orfanik

Orfanik Utánpótlás-írogató

Ezerszeres bocsánatot, kérek amiért két helyen érdeklődtem, szégyellem, de mint írtam keresésben tudatlan voltam, vagyok :( ezek szerint mégis jó helyes kerestem először, ígérem többet nem fog előfordulni :( inkább nem kérdezek, mint hogy kellemetlenséget, felesleges munkát adjak a kedves Módinak :inlove:

Gio kedveli ezt.
  4. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek gyere máskor is, kérdezz bátran! Itt és a fórum többi részén is igyekszünk segíteni mi moderátorok és a fórumozók is.
    Igyekszünk a fórum tematikusságát fenntartani, ezért a kérdésekre az ezeknek fenntartott topikokban válaszolunk, lehetőség szerint!
    Azért irányítottalak oda mert a kollégám már válaszolt a kérdésedre! A fórum oldal jobb felső sarkában látod az értesítéseket ott jelzi számodra a fórum ha kifejezetten neked szóló válasz érkezik!

Matold, Fenyvesi1010, Gio és 3 más kedveli ezt.
  5. Angyalszárny

Sziasztok!

Az újrahasznosítás véget ért, találkozunk legközelebb!
    Köszönjük a hozzászólásaitokat!

genka53, Gio, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az újrahasznosító űrrobot ma, 2018. március 19-én 14:00 órakor érkezik.

A mini-event jellege: "növénytermesztős", felröppenős, (pajtakészlet) bedobálós
    Event növény: Fényvirág
    Event felreppenő: Nublion akku
    Különleges kellék: Nublonit por és Nublonit kristály
    Event elkezdéséhez szükséges szint: 2.
    Az esemény a Fő téren, a hírek felületről és az event órából érhető el.

Az event mechanikai összetevői változatlanok!

Az alábbi linket megnyitva ennek leírása olvasható a régebbi esemény ismertetőjéből.
    Figyelem! Csak a mechanikai elemek részt használjátok! Ezek a 2. és 3. hozzászólásban olvashatók.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/készülj-az-újrahasznosításra-nublonok-2017-április.14986/#post-684333

A Farmáruda kínálatának frissülési időpontja: 2018. március 19. (hétfő) 14:00 óra

Gio, Imi*, ada77201 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. leekoteles

leekoteles Utánpótlás-írogató

Jól átvertetek bennünket,még reggel is a 10 órás kezdés volt irva,10.10-kor bekapcsoltam és learattam mindent,utána hiába kerestem a robotot,hogy feltöltsem.Igy rendesen megszivtam mert kevesebb akum lesz.Én tudom értékelni a jó tréfát,de ez lehet,hogy nem volt az.

üdv.leekoteles ID20880047

marcsi152 és -picike40- kedveli ezt.
  8. mamarygen

Szia!

Személyesen hibáztam, a kiírás dátumát elvétettem.

Tisztában vagyok azzal, hogy ez nálad sem, másnál sem pótolja a nublion akku hiányát.

Elnézést kérek!

Sali~*.*, Gio, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  9. leekoteles

leekoteles Utánpótlás-írogató

fátylat rá!

üdv.leekoteles

Gio, hóóvirág, JósJónás és 3 más kedveli ezt.
  10. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Holnap 14.00-ig még tart a "Vadászat a Vörös gyémántra" event is.
    Mi lesz a felröppenő? Nublion akku ide, vagy késél amoda?

11. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia,mamarygen!

"Veszett már több is Mohácsnál!"

Sali~*.*, Gio, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  12. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Én is learattam, de azért, mert eszembe sem jutottak a nublonok egyáltalán. Termelem, ami kell, amennyi akku jön, azt eljátszom, és ennyi. Ennél nagyobb ügyet nem gondoltam csinálni belőle.

Gio, Imi*, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A két event közös ideje alatt mindkét felröppenő érkezése várható.

Gio, GA-BI-O-Farm, ada77201 és 4 más kedveli ezt.
  14. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Pont learattam 2 előtt!! Klafa!!!!

ada77201, marcsi152, zit67 és 2 más kedveli ezt.
  15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Nálam is az lesz, ami jön valószínű eljátszom. Csak pengőért túlzottan nem pakolok, aztán lehet semmit sem. Meg kell gondolni, hogy a nagy nehezen felhalmozott pajtámat bagóért kiürítem-e.

Gio, ada77201, -Csiki- és 3 más kedveli ezt.
  16. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek :):):) Gyenge kezdés akku szempontjából, késél / ami már nem kell /
    több repkedett. o_Oo_Oo_O Ez a holnapig még így lesz. Sebaj, a többi aratás remélhetőleg jobb lesz.
    Azonban a Farmárudát is átnéztem , én az előzőhöz képest nem láttam változást. Valaki esetleg? Megyek átnézem még egyszer. :music::music::music:

ada77201, marcsi152 és Maszatka47 kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Egyetértek veled,nincs a boltban sem nekem való, az elfogyott.Termelek magamnak!!xDKés él az jön ám a szomszédaimtól is!!!!!xDxDAzért is küldök nekik aksit!!!xD

ada77201, marcsi152, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  18. mamarygen

Szia!

Van azért új elem a Farmárudában ... :)

Limitált (kategóriában - 2 új kifutó került be: a tigrisé és a bölényé)

Gio, Imi*, ada77201 és 4 más kedveli ezt.
  19. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Hát én idő nap előtt learattam:DJól adott 310 ...késélet...:DMost már 993 van pluszban.:pVan 4 akkum is ,gondoltak rám a szomszik. Időm az kevés turmixoltam néhány gyorsitót és ami jön majd eljátszom...vagy nem...:DSzép napot mindenkinek:)

Gio, Imi*, ada77201 és 3 más kedveli ezt.
  20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Szinte hihetetlen, hogy majdnem 1200 késélem van pluszba. Úgy látszik, ha nem figyelek rá, több jön :D :D

Milyen nagy szám volt a nublonos event anno, aztán ebből is lett 1 leértékelt akció.

Szerintem eltűntek a fák az árudából, s lett helyette pár ól. Vagy ez volt legutóbb is? Nem szoktam túl gyakran nézegetni.

Gio, ildiko44, ada77201 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.