Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm... ezt most azt hiszem megfogadom;)

Gio, kovacstne, bendi1121 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem azért írtam, hogy lebeszéljelek, de szerintem ütős cuccokra kell hajtani. Varjú meg bagoly mindig lesz a boltban. És 1-2 havonta még féláron is. Ráérsz ezzel még. Ki kell várni, mit akar lépni a BP a pete-terület után. Kár gyorsan telepakolni, mert GKban is van egy csomó tojás, meg az eventek is elkezdtek hozogatni ezt, azt.

bendi1121, Gio, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Igazad van;)
    Egyenlőre van mit oda pakolni;) így nem fenyeget a vásárlás veszélye... Aztán hoznak ezt azt az eventek is... szóval tényleg ráérünk;)

4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nagyon kevés területet ad.Én már kiváltottam 5 területet, de még a negyede sincs meg.Még egy lehetőségem van jelenleg, azért fogok csak játszani a nublonokkal, hogy kilegyen a FP.Különben nekem nem éri meg.

Marika312 kedveli ezt.
  5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

A Farmáruda kínálata olyan állapotot mutat, mely azt tükrözi, hogy jelenleg mi érhető el benne.
    Természetesen sokunknál ezeknek nagy része már kiváltásra került, így a farmunkon megjelenő ablakban piros szalagot kaptak a már kiváltott termékek.
    A Házikedvencek futtatójához minden hónap elején kapunk újabb megvásárolható területet, tehát az űrlények csak a farmpengő gyarapító gépet hozzák :), új kínálatot a Farmárudába nem!

Előzetes ismeretek alapján a Farmárudában összesen 12 szekciót tudunk megszerezni.

.
    SorszámFarmpengőVárható dátum
    13002018.07.27.
    23002018.07.27.
    33002018.08.01.
    43002018.08.01.
    53502018.09.01.
    63502018.09.01.
    73502018.10.01.
    83502018.10.01.
    94002018.11.01.
    104002018.11.01.
    114002018.12.01.
    124002018.12.01.

Utoljára szerkesztett: 17.9.18
    Gio, genka53, lukimi és 7 más kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ezek szerint én lemaradtam, mert még összesen 3 hiányzik.Na,majd lassan összegyűjtöm a rávalót.

Sali~*.* és genka53 kedveli ezt.
  7. stefi49

stefi49 Haladó

Sziasztok! Lehet hogy figyelmetlenül olvastam.Miből kapjuk a felreppenőket? Csak az eventnövényből vagy mindenből?

8. Wellwisher

Szia!

Felröppenő minden területen és minden aratásból érkezhet. (Kerge kertben, Kincses szigeten és Teliholdason nem)
    Ezzel kapcsolatban itt találsz információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/készülj-az-újrahasznosításra-nublonok-2017-április.14986/#post-684333

Az event felröppenője a Nublion akku.
    Hozzájuthatunk:

• Aratásnál felröppenőként (főfarm, szédült szántó, erdei tisztás, bahama sziget, esőerdő)
      • Szomszédoktól ajándékba (1 FA/ db amennyiben elfogy az ingyenes napi ajándék)
      • Vásárlással

Sali~*.*, Gio és genka53 kedveli ezt.
  9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Magdi, igen-igen, valóban csekélyke területet ad egy-egy kiváltás, igazából tényleg csak az 1x1-es, ill. 1x2-es dolgokat érdemes odarakni. Nekem a 6 eddig kiváltott terület tele lett, de le fogok venni a viking szaunákból, s lesz helyem a Gyárnak. Jó dolog, hogy egy helyre kerülhetnek ezek, nem kell aratások előtt területenként lekattogni őket.

Sali~*.*, macsek03, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Akkor így én megint nem nublonozok. Semmi értelme beszórni rengeteg cuccot. A minden hónap eleji 2 részterület vásárlására mindíg összejön a farmpengő. Csak úgy.:)

ursa11, Sali~*.* és csio70 kedveli ezt.
  11. stefi49

stefi49 Haladó

Köszönöm csak azzal nem voltam tisztában hogy miből jön.

12. Wellwisher

Azért tartottam fontosnak itt leírni a tájékoztatást, hogy bedobálás előtt legyen lehetőségetek végig gondolni annak szükségességét. :)

13. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!

És a Zuhatagos?
    Azt hiszem a múltkor learattam és megbántam. Vagy lehet rosszul emlékszem? Az valami más volt? :oops:

Utánanéznél? :p

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A zuhatagos területen nem kapunk Nublion akku felepit.

mebajah, macsek03, dagi18 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

valamit nem értek: a házi kedvenc futtatónál azt írja az infó, hogy a modern gyárfejlesztés kitehető, - igaz én már a sikeres gyárnál tartok de nem engedi ide kitenni miért?

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az ismertetőnek megfelelően Modern gyártól rakható ki, hisz onnan éri a dekor azt a tulajdonságát, ami a házi kedvenc futtató előírása.
    (%-os TP bónuszt adjon)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyár-dekor-és-fejlesztései.16910/

Kérdésed ebben a topicban off, legközlebb Kérlek keress egy megfelelő topicot a kérdésed feltételére.

17. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

most viszont (renkívüli?) karbantartás

gyulaika kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszönöm, a második rész elkerülte a figyelmemet. :(

De nálam ebben a pillanatban vissza is állt.

20. -Holdfeny-.

A 4 gyárfejlesztés nekem is kell:inlove:... bár jól hangzik az 50 arany a végén:music:... de termés bónusz nélkül iszonyú a gaz mennyiség...:wuerg: Szóval csak a fejlesztésekig... illetve a narancs ólakig tervezek....:p
    Nublonék jó szívűek... 2 kategóriában is nekem adták a fődíjat;)

-BombadilToma- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.