Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok ;) Most próbáltam ki az átalakítót ;)
    Pillanapok alatt meglett a teljes felhő ...
    Most azon gondolkozom milyen csomagokkal folytassam ...

Peszi2, Mikulás48, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép napot mindenkinek!Örömmel jelentem, megjött az EU borz kistestvérexDGyorsan adtam is nekik szupitápot, csupán szaporítás céljábólxDJelenleg vetem a szegfűt és a rózsát, szaporodjanak a növénykéim és az aksikxD25 aksissal játszom továbbra is

Peszi2, HéricsBáró, alpha58 és 10 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jó a taktikád! Nekem az a tapasztalatom, hogy nem jó, ha amint összegyűlik 30-40 akku, azt rögtön átváltjuk. Össze kell várni 5-6 váltásra valót és egyszerre ellőni, úgy jobbak az aji. Nekem most 59 db van csak, de nemsokára aratok 3 terület szegfűt és egyszerre használom el az összes akkut :p5-6 M-es biztos összejön. További sikeres dobálózást;)

Peszi2, alpha58, Mikulás48 és 8 más kedveli ezt.
  4. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Öröm és kissé irigylésre méltó aki ennyire elégedett ezzel az eventtel. Én nem szaporítom azok táborát , mert számomra egy nagy csalódás. Tp., csp-én kívül ami számít, hogy a felhősort sikerült összehoznom, na azt sem "legyet egy csapásra". Egyre kevésbé csodálkozom azon, ha sokan arról írnak abba hagyják a játékot, mert ezen a szinten már nem sok örömöt nyújt. Az alacsonyabb szintűeknek még vannak új dolgok, és ez így a jó. Siralmas viszont, hogy meg kell elégedni a fent említett ajándékokkal és milyen áron. Ehhez még hozzá jön a tök lekvár, meg egyéb inkább nem írom le mi. A party pörgetés csak tetézi . Nevetséges, hogy sima birkanyíró állomást,( annyit csinálhatok, hogy ki sem férne a kertekbe)legalább narancs fejlesztésű lenne és még sorolhatnám a többi semmit érőt. Ha az alap pörgetésre ezt kapja az ember egye fene, de a party pörgetésnek mégis csak valamivel magasabb színvonalúnak kellene lenni.

alpha58, északiboszi, Mikulás48 és 8 más kedveli ezt.
  5. mamszi70

mamszi70 Haladó

Gratulálok a szerencsédhez, nekem az egymás utáni többszöri beváltás eredménye a 25-ősnél töklekvár özönt eredményezett. Látom rosszul értelmeztem a feladatot, mivel azt hittem , hogy a nyereményeket egyszer és sorban kapjuk meg. Na ezek után inkább piacozok.

Peszi2, szellorozsa és dagaz70 kedveli ezt.
  6. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    Tegnap kb. 1700 akkut használtam el. 15 S-es, 35 M-es és 20 L-est. Ezeket kaptam érte:
    Felhősor+kitehetők+ matrica,
    Termékek: 6 töklekvár, 2 ananászos süti, 4 turmix, 2 cukkinis, 1 matróztea, 1 csatni
    25 kk szuper trágya
    Kuponok: 3/1 órás, 5/3 órás és 2/12 órás
    9 db party pöri
    textilmalom
    1 db Eu. borzlak / 33. beadásra/
    15%-os TP bónusz
    705000 TP, 150000 BTP, 350000 CSP
    A party pörikből ezek lettek a jobbak: fürkész strucc, 10 szupertáp, 1/12 órás kupon, kőmadár vityilló, 19440 BTP,
    Szupertáp és a 40%-os TP bónusz elkerült, de így is remekül szórakoztamxD Már csak erre a kettőre hajtok.
    Mindenkinek sok sikert és jó játékot kívánok!

Ribiszke, Fuhur, Peszi2 és 17 más kedveli ezt.
  7. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Szép napot mindenkinek.
    Közel 1000 aksi elhasználásával lett meg a felhősor kitehetőkkel és 1 EU borz, ilyenem még nem volt szeretnén ha legalább még 1 jönne, úgyhogy tovább játszom a 25 akkus játékot már ha lesz elég felröpi. Mindenkinek sok sikert:D:D

Peszi2, alpha58, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  8. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Neken is elsőre adta a felhősort aztán beregadt a gomb a TP -nél eddig semmi mást nem adott
    .

Peszi2, szellorozsa, dagaz70 és 3 más kedveli ezt.
  9. katimami51

katimami51 Junior szaki

Sziasztok,

még kiegészíteném azzal , hogy ha "beragad" a szerkezet és nem ad mást 2x-3x egymás után csak Tp-ot vagy csp-t ,érdemes frissíteni .
    Én a szinteket is váltogatom , tapasztalatom szerint változatosabbak az ajándékok . Ma amúgy is elégedett vagyok magammal , mert sikerült megszereznem a 40%-os Tp bónusz táblát aratás ELŐTT. ( bocsi a kiabálásért ):D

Fuhur, Peszi2, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Semmi baj ! Talán én is rosszul értemeztem .:)

szellorozsa, dagaz70 és Gio kedveli ezt.
  11. Fanny_Farm

Fanny_Farm Utánpótlás-írogató

Nekem már csak EU borz a cél. A kitehetők és a felhő megvannak, de felhőt nem fogok aktiválni, kitehetők mentek a szigetre ott több BTP-adnak.

Peszi2, alpha58, mamika57 és 5 más kedveli ezt.
  12. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Úgyis lehet:D

13. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Igen, én is ott küzdök érte...

És hol a másik kettő kellék még?
    Azok felröppennek, vagy ?????

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.9.16
    szellorozsa és dagaz70 kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Melyik másik kettőre gondolsz? :) A porra és a kristályra? Mert ha igen, azokat venni tudod FA-ért. Nem felröppenők. :)

szellorozsa, dagaz70 és Gio kedveli ezt.
  15. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Nekem is meglett a felhő kitehetőkkel együtt,csak a matrica kerül el nagy íveben :(
    Remélem ,csak sikerül talán.Eu borzot szeretnék még .

Peszi2, alpha58, szoszimo92 és 2 más kedveli ezt.
  16. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)

Mi ez a negativitás, a nublonok azt nem szeretik;)
    Még csak csütörtök van, jövő hét keddig nehogy már ne legyen meg a teljes felhőd-.-;):)
    Na és az eus borz, annak én még jobban örültem, mint a felhőnek:D
    Csak pozitívan kérem, és a nublonok megadják
    :p

Fuhur, Peszi2, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Körbejártam a kisfarmokat ... Két helyen lett meg a legkissebb kitehető .. és egy helyen a középső ...
    Lényegében 1 aratásból ;)
    Eleinte aggódtam a kitehetők miatt .. de remekül adja a rendszer ...
    Gyakran jön munkás kupon is ... Borzot még nem kaptam ...

Peszi2, alpha58, szoszimo92 és 6 más kedveli ezt.
  18. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Szasztok,
    én tegnap késő délután tudtam kezdeni az eventet, majdnem 300 aksival kezdtem. A felhősor viszonylag gyorsan bejött, az S-es kitehetőt is kikínlódtam, de aztán csak nem jött a másik két kitehető, pedig elég sok aksi ment rá.
    Még nem volt időm átrendezni a szigetet, meg az esőerdőt, tegnap kiraktam a jól hozó 12 órás XXL-es fákat, meg a narancs, piros ólakat, a maradék 1X1-re pedig a legnagyobb értékűt (habanérót) vetettem, így ma reggel habzsi-dőzsi volt tp-ben, aksiban (a többi farmomon megy a farmos feladatokhoz a fatermesztés, meg állattenyésztés, azokat nem bontottam meg, a tölgynél meg a mammutok vannak, azokra gyorsítót rakok. A feltöltéshez a 0 perces rózsázás bőven adja az alapanyagot).
    Szóval: a ma reggeli aratásból kapott aksikból szinte azonnal meglett a hiányzó 2 kitehető :inlove:
    Mostmár csak mazsolázok, jó lenne még 1 eu.borz, de ha bármi is jön, örülök neki :)
    Igaz, nekem is van már 30 töklekim, amit rég nem használok, mert már a paszuly is dobálja a répás-almás csatnit, de majd egy termesztős eventnél biztosan elkél a mostaninál jobb áron, úgyhogy addig csak maradjon a polcon ;)
    Mellesleg: a kisfarmjaimon szinte azonnal a felhősort, meg a kitehserednietőket adta a beváltás.
    Még ott is, ahol nincs felhősor xD
    Úgyhogy kitartás, nem elkeseredni, hogy 1 nap alatt nincs meg minden!
    Még több, mint 5 nap van az eventből, úgyis összejön, ami kell, addig meg örüljünk az ajcsiknak:inlove:

alpha58, Mikulás48, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Szerintem is nagyon könnyen adja a rendszer a kitehetőket ...
    Az L kategóriában nyerhető kitehetőnek biztosan jó értéke lesz cserre napon ;)

Mikulás48, szellorozsa, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  20. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)

Borzot még azért nem kaptál, mert lehet, hogy könnyebben felsugározzák őket az anyahajóra, mint a teheneket, de mindig elfelejtik felvenni a gázálarcot, és amikor 1 borzot sikerül felszippantani, akkor a szagukat is sikerül és a kis nublonok, akik nincsenek hozzászokva a borzok kipufogógázára, akkor elájulnak és kis ideig nem akarnak borzot látni....azért igyekeznek, hiszen én is kaptam egyet:p
    Sok sikert, jön a borz, csak lassacskán;)

Peszi2, alpha58, Erzsike5110 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.