Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Biztos van benne ráció, de én az első nap,ahogy meg lett a felhősorom utána minden akkut felhasználtam.Azóta 30-51 akkut is dobálom befele. Sok mindent kaptam,a Bahán léptem is, a farmon is 2-3 millával több lett/ persze nem csak a kapott TP- ből, de besegített/ és most jött éppen a 3. borz ólam,csak 30 aksim volt.Nem lehet ebbe belelátni, de én szeretem csinálni,csak jöjjenek az akkuk.Egyedül szuper tápot és 40% bónuszt nem kaptam,de lett helyette 3 db 15%-os.Még sok ajándékot mindenkinek,hogy ne legyen senkinek szomorú az arca.Tudom,hogy ez csak egy játék, de a sikerélmény kissé feldob mindenkit úgy hiszem.

nyuszika215, Peszi2, alpha58 és 11 más kedveli ezt.
  2. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok.Még mindig egy db kihetöm sincs,felhö sem,borz sem:) Lekvárok:) Mára ennyi volt elfogyott a municio...Most már végig fogom csinálni keddig csak próba ként,megkapok-e egyáltalán 1 db kitehetöt is...ha nem a következö ujrahasznosításnál biztosan egy db növényt sem dobok be,szerintem egy játékos kedvét nem elvenni hanem inkább ösztönözni kellene a játékra.Biztosan lenne megoldás a készítöknek arra hogy mindenki valamilyen modon részesülhessen díjakban.De az hogy a játékosok 90% rögtön megkapja 250000-500000 értékü növényre az egész felhöt, a maradék 10% bedobhat 1 000 000 is és egy db kitehetöt sem kap,söt hajlok affelé hogy bizony lesz pár olyan farm köztük és valószínü az enyém is hogy még kedden is ott tartok hogy semmi:) Ki van ez találva és hiába állítanak mást számomra tény.Mivel a titokolakbol és fákbol sem kapok soha uj fát..Pl:Szarvas és a Barkoca volt ami kifejlödött eddig érdemleges..A többire meg várok mint a sültgalamb:) Ami van azt is cserenapkor cseréltem,vagy kaptam..Lehet bemagyarázni játékosoknak sok mindent de hiszem ha látom:) Puszi.

Utoljára szerkesztett: 1.9.16
  3. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Hidd el, más se kapott még 1 kitehetőt sem,az unokáim farmján is csak tpé, cspé amit ad! De most utolsó napra hagyom a bedobálást náluk és bízom benne hogy a sokszori egymás utáni bedobás meghozza a gyümölcsét. Egyébként meg az ismertetőben szerepel hogy a 10. ugyanolyan értékű beadás után tutira lesz kitehetőd!A saját farmomon is az m-esre kellett a 10 beadás,de már üzemel a felhőm!

alpha58, ildiko44 és szellorozsa kedveli ezt.
  4. Hechingen

Hechingen Rutinos

Csak M csinálok tegnap d.u 2 óra ota:) És semmi:) Úgyhogy ez sem állja meg a helyét.15.16. M-es bedobásra csak kellett volna már egy ....kitehetöt vagy borzot kapnom nem? Szerintem ez már durva:)

szellorozsa kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxDxD Hogy őszinte legyek nem gyúrok a borzra ... Inkább a kuponoknak örülök ;) Na jó ... nagy duzzogva orrot befogva beterelném a borzot a farmra :p

Peszi2, Marika312, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  6. Én is így vagyok EU borz sehol annyi tp és csp kaptam,hogy néha arra gondoltam elkezdem osztogatni a szomszédaim között, de nem lehet.
    Várom a EU borzot.

alpha58, Mikulás48 és stellácska26 kedveli ezt.
  7. Hechingen

Hechingen Rutinos

Keddig még rengeteg növényt kell bedobnom,addig adtam haladékot magamnak és a játéknak,ha kedd d.u 1db kitehetöm sem lesz ugyan így ,elbucsuzom a játéktól..Mert akkor válik igazán nyilvánvalóvá számomra hogy az idömet veszi el, nem ér ennyit... amit ez a játék nekem nyújt.Mert akkor mondhatom hogy semmit nem nyujtott az idömért ,aktivitásomért cserébe:)

Agnes1951 kedveli ezt.
  8. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot!!
    Benéztem már!
    Hevenyészve dobálgattam be ezt-azt!
    Nyomatott egy csomó pontot! :D
    A többi, majd kiderül.
    Végtére is, nincsenek nagy igényeim! xDxD:D-.-
    Nem borzolom, az ideimet!! :D

soresne, Mikulás48, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  9. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok!Felhő aktiválva,sikerült a 3-ik kitehető is! :D

alpha58 és Gio kedveli ezt.
  10. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Hechigen Gazdának szánom a következőket. Valóban sokszor tűnik úgy a játékosok X %-a peches Ők vannak nagyobb arányban, Y játékosok az örök szerencsések. Ők mindig mindenből a legjobbat, az új fából, ólból nem 1-et hanem tucatjával kapnak. Ilyenkor merül fel, mennyi ennek a valóság tartalma.? Egy biztos, nem jó érzés amikor az embernek egy fikarcnyi sikerélménye sincs. Én nem tudok tanácsot adni, hiszen most nálam is elszakadt a cérna és úgy döntöttem több terményt nem áldozok fel tp-ért, csp-ért, töklekvárért, pláne party pörgetésért. Van amikor sikerrel zárok egy-egy eventet, akkor elszáll minden haragom, de sajnos nem mindig sikerül túl tennem magam ez csak egy játék. Akkor az ember soha nem játszana ha "csak játékként" kezelné a dolgokat és leperegne róla már megint nem nyert, csak nyel egyet megint nem ő a nyertes.

Mikulás48 kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megírnád azt, miért ragaszkodsz ennyire csak az M kategóriához?
    Mindegyik csoportban van kitehető tárgy, tehát lehetne ide-oda "csalingázni" Neked is.

Az is meggondolandó, amit többen írtak, várni kellene a nublion akkuk gyűjtésére. Ha száz vagy több összejönne, akkor szállítani, akkor nyomni a teljesítés gombra abban a kategóriára, amelyből a hiányzó dekor érkezhetne.

Nem minden játékosnak adta a nyereményt könnyen a gép. Írtak olyan hozzászólásokat is, amelyek elgondolkoztatók, mennyi akku feláldozása kellett a teljes felhősorért. (Az sem lehetetlen, hogy sokan nem nyilatkoznak közülük, így egyoldalúbb a válaszokból levonható következmény.)

12. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Nem hagyott nyugodni a hajnali átalakítás, csak összevuduztam a 4. borzomat. xD

Nincs a borzzal semmi gond.
    Ha jó időben vagyok jó helyen és ügyes is vagyok, akkor egyáltalán nem kell az orromat befogni.
    Nagyon különleges és nagyon finom sültet lehet belőle készíteni! :)

Gio, Peszi2, -Encyberama- és 2 más kedveli ezt.
  13. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Nekem ma reggelre sikerült a felhő és a kitehetők is. Ne siránkozz, én sem vagyok szerencsés, mág szarvasom sincs, és az európai borzból is csak 2 db van, de bízom benne, hogy majd cserenapon minden sikerül. tényleg a 10. bedobálás után adta a kitehetőt nálam két esetben, a harmadik talán a negyedikre jött. Arra figyeltem, hogy mindig ugyanarra kattintottam, amig a kitehetőt el nem értem. Sok szerencsét!

Gio kedveli ezt.
  14. Juda7

Juda7 Fórum-zöldfülű

Teljesen igazad van;)
    ráadásul most pár nap szabin vagyok, úgy, hogy nyomom illetve dobálom amit kell.
    Amúgy nem vagyok elkeseredve, mert több a kellemes meglepetés mint a haszontalan dolog. Amúgy meg nincs haszontalan dolog...
    Minden és mindenki jó valamire. Ami nekem haszontalan, az egy kis kezdőnek hasznos lehet. Majd megy ajándékba.
    Kitartást mindenkinek, üdv. J.

ildiko44, Gio, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  15. Hechingen

Hechingen Rutinos

Mert ugy gondoltam elöször az M-est csinálom mert 2 nyeremény e.u borz és az egyik kitehetö is abban van.ugy gondoltam az L hagyom utoljára mert minek nézegessek egy szürke felhöt,és ne mondd azt hogy majd cserenapon kapok rávalót,mert még a sínen egy db kitehetö hiányára sem kaptam cserenapon ajánlatot...

Leho69 kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok ;)
    Lassan igazi borz nagyhatalom leszel :p Csak a szaggal vigyázz ne vedd át tőlük :pxDxDxD
    Bocsánat nem bírtam kihagyni :wuerg:

Mikulás48 kedveli ezt.
  17. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Igen, azokra gondoltam.
    Azok mire jók?

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Minden áron ragaszkodni szoktál a döntésedhez?! A változtatást elfogadhatatlannak tartod? Egy játék esetében is?
    <<Esetemben van olyan, amikor hibás a gondolatmenet, más megoldást kell találni. Szoktam felülbírálni magamat. Még nem dőlt össze miatta a világom. :) De a nyugalmam, közérzetem kisimult már nem egyszer ezek után.>>

Milyen/mennyi akku adagok érkezése után szállítasz, nyomod a nyereményváró gombot?
    Mi lenne, ha várnál és gyűjtenéd a gömbakkukat??

taga1, Gio, északiboszi és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Hechingen

Hechingen Rutinos

Talán azért siránkozok ennyire,mert nagyon nem volt sikerélményem a játékban..Pár felhö megvan de szinte az utolsó percekben nagyon megdolgozva értük lettek meg..Aztán titkosokról ne beszéljünk mert Szarvas és Barkoca ami eddig lett és boldog voltam...Azon kívül Szept.12 kezdi kislányom az ovit egy idegen országban most leszünk ovisok reggel 9-12 óráig,mellette van 1 éves kislányom is.Tehát reggel indulás 2 gyerköccel oviba....Kicsivel haza,mire megfözök ha megfözök addigra 12 órára vissza..tehát nem lesz ennyi idöm mint most reggeltöl-estig játszani.Ez lett volna számomra az elsö és utolsó event amiben örömömet lelhettem volna,vagy sikerélményem lehetett volna.Ha eddig napi 12 óra játék után semmi extrát nem adott ,akkor ugy gondolom napi 2-3 ora játék föleg nem fog.Tehát ha valami már nem szorakoztat és nem ad számodra örömöt és kikapcsolódást,söt már annyi idöd sem lesz akkor tudni kell dönteni...És nekem ez után az event után könnyü lesz:)

20. nagyika1948

nagyika1948 Utánpótlás-írogató

sziasztok valaki megtudná mondani mi az a textil malom,mert nem találom és azt nyertem a nublonon,és mire tudom használni

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.