Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Ahogy 100 ezer fölé töltöttem a kis gépecskébe, kiadta a második kitehetőt is, most már csak a Sugározz fel! hiányzik. :D

Ivibaba54, mebajah, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  2. revaa

revaa Fórumgróf

Az enyémeket felajánlom, ha megcsinálod, kettő már bőven van a pajtában xDxDxD

Peszi2, Ivibaba54 és Amateur* kedveli ezt.
  3. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Bocsáss meg, ne vedd zokon, de egy Ganxsta Zolee-dalszöveg jut eszembe erről: ,,Isten hozott nálam, öcsém, ez a való világ, pénz, drogok, fegyverek, na meg a ...ák... " Csak azért, mert ez a ,,hiába dolgozom többet, mint ők, nekik minden az ölükbe hullik, nekem akkor sem, ha küzdök érte"-dolog nekem eléggé a való élet leképezésének tűnik. Más kérdés, hogy én a játékban vagyok a szerencsésebb csapat tagja, az életben kevésbé. Talán te éppen fordítva vagy ezzel és hidd el, az sokkal többet ér!

taga1, Gio, GA-BI-O-Farm és 16 más kedveli ezt.
  4. SZMBM

SZMBM Utánpótlás-írogató

Köszönöm, bizony 9820 tp-t adnak :D
    És még lett egy hársfám is, ez sem volt még.
    Mivel "kicsi" vagyok, nincs sok termésem még, így már csak a 10 aksis dolgokra hajtok.

taga1, -kaktuszable-, Ivibaba54 és 10 más kedveli ezt.
  5. csontkovácss

csontkovácss Járnitanuló

Köszönöm szépen kérdésed, alakulunk. A füzetek és könyvek bekötésre kerültek tegnap. Minden adott volt hozzá, életemben először én csomagoltam a könyveket és füzeteket. Kis jóindulattal, jól sikerült.
    Na de a macskusz.

6. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Jobbulást neki továbbra is! Mi lett a húslevessel? Ugye örült neki, akármilyen sós is volt? :) Nagyon drukkoltunk ám Nektek!

A balhéhoz: Visszaolvastam. Furcsállom, hogy amikor a piacos topicban azt mertem írni, hogy ész kéne ahhoz, hogy valaki a piacon ne nyomja le az árakat, mert mindenki akkor járna jól, akkor én lettem a ,,főheci" (az egyik betűt nyugodtan ki lehet cserélni...), mert hogyan beszélhetek így a gazdatársaimról, ez személyeskedő és sértő. Én ezt értem. De amikor Holdfényre konkrétan azt írják, hogy buta (még csak nem is általánosságban, hanem konkrétan rá), az nem gond? Az nem személyeskedő és sértő?

Az a rész sem dobott a hangulatomon, hogy ,,Ja, hogy nektek 2 óra alatt meglett?" Mert ez meg olyan, mintha azok tehetnének róla, akiknek sikerült és még szégyellniük is kell magukat miatta. Az meg, hogy vannak kedvencek és csak ők nyernek mindent, meg egyenesen abszurd. Azt felejtette ki az elméletből a kedves fórumtárs, hogy bár nagyon sokan játszanak a farmeramaval (ne felejtsétek el, a tenyésztős eventhez 40 ezer aktív játékos kellett és 4 óra alatt megvolt), de iszonyatosan kevesen írnak a fórumra! Nos, tudom, hogy én is kevés ideje vagyok itt, de elég sok topicba bekukkantottam és szerintem van egy maximum 30 fős keménymag, meg kb. ugyanennyi van, aki váltott műszakban néha hozzászól. Az, hogy látványosan mindig ők nyernek, nem azt jelenti, hogy velük kivételezik a rendszer, csak ők vannak szem előtt, mert ők fórumoznak és leírják. Simán a többiek is nyernek, csak ők nem fórumoznak. Én a szakmámból adódóan meglehetősen anyagias módon tudom szemlélni a világot, de még olyan szemüveggel sem tűnik reálisnak, hogy valakikkel direkt kiszúr a rendszer. Hiszen, ha nem kapnak olykor "csontot", akkor nem vásárolnak, ami pedig bukta a BP-nek.

Persze erre én is azt fogom kapni, mint a többi, aki ellent mert mondani, hogy biztos nem értem jól. Előre szólok: oké.

taga1, Amateur*, -kaktuszable- és 18 más kedveli ezt.
  7. teréz65

teréz65 Aktív író

Örülök neki! Mire nem képes az ember, ha rá van kényszerülve!? Baj van a cicával?
    Az eventre visszatérve, nekem a 2. nap reggel meglett a felhő az összes kitehetővel. Most eu. borzra hajtok, megpróbálok
    jó sok akkut összegyűjteni és egyszerre beadogatni, mert az nem jött be, hogy amint összejött 25 aksi, már raktam is be.
    Remélem neked is sikerül amit szeretnél!

Gio, Amateur*, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  8. csontkovácss

csontkovácss Járnitanuló

Kis jóindulattal írnám, hogy ütöm a lovat de nem / bántok állatot sem / érti aki nem akarja.
    Próbáltam segíteni mivel készüljön Nagyságos asszony.

-kaktuszable- és teréz65 kedveli ezt.
  9. Dana64

Dana64 Haladó

Sziasztok !
    Ma kegyesebb volt Fortuna mint eddíg , meg van minden pedíg mára "csak" 3-3 esély volt az M-L kitehetőket beszerezni !
    Szóval kb. 1000 akkuból meglett minden! Ám ha jön mégtöbb aksi mehet tovább a móka !
    :p:):D

Ivibaba54, ildiko44, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Tripla like!
    Azzal a plusszal, hogy 1., nekem is több örömöm van benne, mióta kihagytam 1 évet, majd folytattam. 2., sose dolgozom a farmon. Mindig csak játszom;)

taga1, Amateur*, -kaktuszable- és 10 más kedveli ezt.
  11. revaa

revaa Fórumgróf

Erre csak egyet mondanék.. erre vannak a moderátorok, hogy az ilyen ne történjen meg, és ne fajuljanak el a viták. Ennyi.
    Nem vádaskodás, nem félreérteni, csak annyi, hogy nem a mi feladatunk az ilyet helyretenni, hogy nyugodtan lehessen a fórumon írogatni.

Neked is tripla like! Én ugyanígy csináltam/csinálom. xD

Amateur*, maniszla, nyuszika215 és 9 más kedveli ezt.
  12. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok!
    Felhő, kitehetők megvannak. Szerencsére nagyon sok szekfűm és rózsám van, - éjszakai ültetések- a bedobálás nem gond.
    Most állatok vannak kinn folyamatosan, mert az állandó gazdakörikhez sok kell. Kong - (-ott ) a pajta. Ezek naponta 2x jól adják a nublonokat is. Már átalakítottam sok szekfűt töklekvárrá és az egyedi ajándékok mellett jönnek a nagyságrendet is
    képviselő TP-k, Csp-k.
    A töklekvárt elajándékozom az alacsonyabb szinten lévő szomszédaimnak. Én minden ajándéknak örülök. Akkor is kellene tenyésztenem ha nem kapnék érte semit. Ez jó event, mert nem kényszer termelős és jól haladok a saját elképzelésem szerint.
    Még sok idő van , elérem a kitűzött célt :
    minden állatfajtából 200 db!:p Ha nem vigyázok még a végén szintet is lépek!

taga1, Bokalmgazda, Amateur* és 10 más kedveli ezt.
  13. szilvusssss

szilvusssss Utánpótlás-írogató

Na akkor csak fel kellett hívni a figyelmüket a bűzre! xD Gratu amúgy! :)

Turika60, Ivibaba54 és mebajah kedveli ezt.
  14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

igazán furcsa,hogy meglett felnőtt emberek - bár van közöttünk sok fiatal is - egymásnak esnek, ez butaság!!!!!!!!!!!! EZ CSAK EGY JÁTÉK!!! Van aki szerencsés, van aki nem. Ha elsőre összejön az már jó, ha nem csak mérgelődni lehet, de értelme nincs.A valóságban is igy van a dolog, nem kell irigykedni, mérgelődni, talán ha vidámabban fogjuk fel, akkor van értelme és összekovácsolódik a társaság. Azért ülünk ide játszani, hogy élvezzük, ha kell segítsünk egymásnak és nem azért, hogy a csűnyábbik viselkedés jöjjön elő. Én azért jövök ide, mert igazán érdekel a játék, az ötleteket innen néhány gazdatársamtól kapom az eventek elején, ig nem kell rajta filózni, ez bizony nagy segítség!!!! és ennek van igazán értelme. Cserenapon is sokszor ellenszolgáltatás nélkül adom oda azt amire másak szüksége van mert akkor segít az ember, persze én is vágyom sokszor arra, amit még nem értem el, de mástól soha nem irigylem, mert ez szerintem igy helyes. Értékeljük a játékot még akkor is, ha a készítőkkel nem midig értünk egyet. Ez véleményem!!!!!!!!!!!!!!!

taga1, kaméleon, revaa és 17 más kedveli ezt.
  15. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Jó reggelt mindenkinek,

Borzom még mindig nincs, de ma reggel jött 1 hársfa.:D Szuper. Hajrá mindenki.;)

Amateur*, Gio, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt, jó nublonos feltöltődést :) Befutottam én is, elolvastam itt most pár oldalt úgy, hogy úgy döntöttem nem kommentelek, nem idézek, csak megosztom Veletek mi újság a farmomon :D Csütörtök este olvastam el az event kiírást, és akkor álltam neki az eventnek is. 0 percezéssel, beizzítva a madárijesztős felhősort a +1 db zöldségért (mer' ugyi a TOP-ra is gondolnom kell) póréhagymára, nekiálltam akkut gyűjtögetni. Kiszórtam egy jó adag szuper trágyát és most elégedettség van nálam. A célom az volt, hogy jöjjön jó néhány TP bónusz tábla. És jött. 2x45% és 1x15%. A felhő, és a rávaló bizgentyűk csak hab volt a tortán. (7000 TP/csp- adó felhősorért, neki se álltam volna), de mivel az egyéb nyeremények között ott volt a lehetőség + TP tábla beszerzésének, ezért nálam ez az event a "megérős" kategóriába sorolódott. A habon a csokimáz pedig a jó sok munkás kupon, és szuper trágya, és party pöri. :inlove: Egyenlőre kifogytam az akkukból, de mindjárt beérik a következő adag póré, meg 2 területnyi fa, és lesz megint akku. Hála az égnek, nem kellett event növénnyel bíbelődnöm, mert a pajtából is fel lehetett a kis zabagépeket tölteni. :D :D

Utoljára szerkesztett: 3.9.16
    északiboszi, Gio, magdi06 és 10 más kedveli ezt.
  17. apcimama

apcimama Junior szaki

Mélységesen egyetértek,csatlakozom!!!

Gio, revaa, ilona2749 és 10 más kedveli ezt.
  18. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szeretném megosztani Veletek az örömömet: ma reggel a 33. M-es próbálkozásomat siker koronázta, kaptam egy európai borzot. TP-t 9szer, CSP-t 7szer kaptam, de jött töklekvár is közte. Most elfogytak az akkuk, ma még gyűjtögetek, és holnap reggel megint elhasználom az aksikat. Mindenkinek szép napot és sok sikert a nublonokhoz.

ildiko44, taga1, Gio és 6 más kedveli ezt.
  19. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Cak ma reggel "esett le a tantusz" ,minek hagymázok még mindig. Fehő megvan, borzom van ( cseréltem), A töklekvárokat eladtam, sok tp, csp. Végül is a többi már csak plusz ajándék. Ja, a matrica is meglett)). Van egy hétvégém amit pajtatöltögetéssel és a családdal fogok tölteni. Kellemes napot mindenkinek.

ildiko44, Gio, revaa és 8 más kedveli ezt.
  20. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Szép napot sok sikert mindenkinek! Ma reggelre kész lett a felhősor a kitehetőkkel meg jött a várva várt borz! Nagyon sok TP csépé jött aminek szintén örülök mert jól jön az előre haladáshoz! Hársfát is kaptam amit ha valakinek nincs cserenapkor szivesen felajánlok mert van több !

Gio, revaa, vje0315 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.