Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szép napot Mindenkinek.. :)
    Nekem meg lett a felhő, majd onnantól nem adtam be semmit az átalakítóba :D nekem elég volt azt is kisakkozni :D
    Utána már pajtatöltés van ..
    Most 458-akkum.. Jó lesz az majd a következő ilyen eventre.. :D
    Így mindenki jól jár.. nekem lesz akkum és töltődik a pajtám is ..

Gio, revaa, vje0315 és 5 más kedveli ezt.
  2. Drótakadály

Drótakadály Aktív író

Ma reggel aratás előtt szerettem volna egy kis tp többletet így hát irány az űrlények masinája.
    4edik 5ikre adott egy borzot. Tp táblát nem :)
    Kihelyeztem arattam és hogy na most kapok tp táblát ismét rányomtam az M-re. Újabb borzot adott. xD
    Az event részemről lezárva.
    Innét ami jön aksi az a pajtát gyarapítja majd.
    8-900 körüli aksit használtam el.

Nem éreztem tehernek a masina feltöltését sem. Ment bele a bahás fák termése. Csak a pajtában porosodnak több ezer számra.
    Ha nem nyertem volna egy kitehetőt, sem borzot akkor is tetszett volna az event hisz nem kell látástól vakulásig ültetni tízezer számra a növényeket, taktikázni. Nincs az hogy 4-5 órán kénként a géphez rohanás ill munkában vagyok és hogy oldjak meg egy aratást még? Szép számban jöttek a felröpik.
    Napi egyszeri belépés elég. Telerakhattam a farmot végre ólakkal (10-18órásakkal).
    Végre van pár olyan állatom is amik kb fél-1 éve kihaltak a pajtából mert nem volt időm pótolni őket.

ildiko44, taga1, északiboszi és 11 más kedveli ezt.
  3. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok Mindenkinek sok sikert az eventhez:D

Gio, vje0315, nyaf-nyaf és még 1 ember kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt ;) Ma úgy döntöttem sok kicsi sokra megy ;)
    az S kategóriában átalakítóztam ;) Gyűlik a Tp .... s a kuponnal sem spórolós a rendszer ;) Elégedett vagyok ...

Peszi2, nyuszika215, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  5. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

sziasztok az normális hogy 10 nyomásból 10 csak tp
    S és M kategóriában

gazoskert, vje0315 és kedvenc62 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Kedves Anett ;) Remélem jól emlékszem a nevedre ;)
    A piacosban mindenkit bosszant a jelenség ... De itt eszembe jut egy oktatóm által oly sokszor használt mondat : Ha " cart " megdíszíted sokkal könnyebben el lehet adni ;) Tehát legközelebb finomabban fogalmazz ;)
    2 óra alatt meglett .... Kosarakkal ... valós pénzért ;)
    Ha van rá egy hét ... minek rohanni ? - A Te idődet csak Te oszthatod be .... pont úgy ahogy a lehetőségeidet is csak Te ismered ;) És ez így van jól ;)
    Én tudom , hogy sokan bolondnak tartanak mert ott tartok ahol tartok .. és úgy játszom ahogy játszom ... Teszem azért mert így tetszik ;) S teszek arra ki hogy játszik ... persze néha hasznosítok ötleteket ... De Én Én vagyok ;)
    Szeretem olvasni a különböző hozzászólásokat , tanulunk belőle ... szórakoztat ... s néha irritál ... Az életben is így van ;)

taga1, Peszi2, nyuszika215 és 9 más kedveli ezt.
  7. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Csak bekukkantottam, és olvasva a hozzászólásodat, megerősíthetem, hogy nekem, aki a saját elképzelésem szerint egyáltalán nem vagyok a rendszer kedveltje, kb 15 perc alatt meglett a felhősorom a kitehetőkkel. :)
    Igaz, ehhez volt régről egy csomó aksi, és nem azonnal indítottam el a játékot, vagyis volt miből kilődözni a nyereményeket. :)

Gio, Peszi2, teréz65 és 5 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Én jobban örülök neki mint a töklekinek ;)

Peszi2, nyuszika215, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  9. robben800412

szia az igaz hogy nekem is meglett a felhősor az 1 nap 15 perc alatt de amióta megvan csak tp kaptam.
    nyomtam megint 15-öt és már csak 10 volt tp :)

Peszi2 és Luca_511 kedveli ezt.
  10. robben800412

szia nekem a tökleki többet ér mint a tp de szerencsére mindenkinek mások az igényei. :))

11. -Holdfeny-.

Hm ... Valóban így a jó ;) Én a töklekit a piacra pakolom ... bár az ára vicces :( Viszont sokkal több mint a semmi ;)

Peszi2, revaa, dagaz70 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok! Sajnos csak tegnap este tudtam bekapcsolódni az ET buliba, így rohantam bekukkantani a Fórumba a szokásos "ellesem az ötleteket" gondolattól hajtva, mert akkut kell gyűjtenem záros határidőn belül....:wuerg: Sok mindent olvastam, de ötleteket..???? Na AZT nem találtam, de minden mást igen: epét, könnyeket, jajjszót, fogadalmakat...:oops:o_O:( Ültem csodálkozva, hogy 1 ilyen eventnél , ami pajtából, ebből-abból letudható???? Azt gondoltam, megy a vihánc ezerrel, mert nem kell kérgesre kapálni a tenyerünket, csak megtalálni (ki-ki a maga lehetőségei szerint) hogy miből jöhetnek nagyobb valószínűséggel a Nublionok. Nem dőlök a kardomba, ha nem tudlak Titeket utol érni, ha hiányos lesz a felhő kicsit belesáppadok (nem tagadom) de hátha engem is meghívtok 1 Borzpaprikásra ;):D Most megyek, lesem az eget, hátha nem apró aksikat pottyantanak nekem, hanem 1 egész meteoritnyi földöntúli meglepi vár, amivel behozhatom a kiesett időt ;):D

taga1, északiboszi, Gio és 12 más kedveli ezt.
  13. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Sziasztok! :) Végre kiadta az L-es kategóriánál a Sugározz fel kitehetőt, így teljessé vált a felhősorom. :inlove: :D Még gyűjtögetem az akkukat, hátha keddig hozzám is betéved a pajtába egy borz. Bár egy hársfának vagy a 20 szupitápnak is nagyon örülnék.

északiboszi, Gio, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  14. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

10M-ra vagyok a 100-tól :inlove: Este aratok. Csak el ne rontsam az előkészületeket... Jelenleg kb 1000 aksim van, nullázni nem tudok - mert ugye mindent telepakoltam, amivel tudtam, - na meg nem is akarok. Már nagyon tűkön ülök, hogy vajon mennyi bónuszt és tp-t sikerül összehozni.

Mindenkinek jó játékot!

taga1, Gio, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  15. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Szeretem a nublonokat:inlove: Adtak még 1 Eu. borzot:D,
    Ha, nem adtak volna akkor is szeretném őket. Én még mindig azok közé tartozom, akik szinte minden nyereménynek tudnak örülni, főleg, ha ingyen voltxD Töklekvárból jelenleg 19 db van a polcon, nem baj ingyen volt, elfér.. .Bár vannak mamutfáim, én tudok örülni a "zokniknak is". A CSP-k , TP-k is mindig jól jönnek, hiszen megkönnyítik a haladásunkat. Az ilyen eventeken nyert kuponokkal hónapokig nincs gondom a munkásokra. A party pörikből is sok hasznos dolgot kaptam. Okosan forgolódva a piacon mindezt ingyen meg lehet szerezni, pajtaürítés nélkül. Jó hétvégét kívánok mindenkinek és örömteli játékot:inlove:

Szia Rita:) Hidd el, hogy van már borzod, csak még túl kicsi. Hó végénél előbb nem utazhat, ezért addig én gondozom szorgalmasanxD

emocy91, északiboszi, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  16. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok...Teljesen egyetértek azokkal akik nem szeretik olvasni a nyürrögéseket (én is így lennék ha sikeresen teljesíthetném az eventeket és nem napi 12 órámba telne ,és nem kellene az utolsó pillanatig is ültetgetnem,nem kellene az utolsó pillanatokban is felröpiért könyörögnöm az erre kijelölt topikban),és azokkal is egyetértek akik hasónló érzésekkel játszanak mint én...És nem kell a szintemmel jönni hogy mit akarok 78 szinttel,sajnos 90 szint felettiek is vannak akik így játszanak ahogy én...
    Egyébként az eventröl....Még mindig a kitehetöért harcolok,és még e.u sem adott:)....Ugye milyen kellemes lehet? Ezzel zárom is...részemröl.

északiboszi, bindi5454 és ho-hoboy kedveli ezt.
  17. kiss74

kiss74 Fórum-zöldfülű

Kedves Drótakadály rengeteg nublint beadtam a felhősor hamar meglett de a borz nem akar jönni csak tp kapok de szinte csak azt. .Szívesen cserélnék veled,cserenapon szívesen felvenném veled a kapcsolatot.

Peszi2 és bindi5454 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Én az egyik kisfarmon kaptam tp bónuszt ... aratás után xDxDxD
    a két kisebb kitehetőre a vendégem vagy a hó végi cserekor .... Cserébe annyit kérek a következő hónapban légy pozitív ;)
    - Így mindketten jól járunk ;) sőt még a köz érdekét is szolgáljuk :inlove:

Gio, Peszi2, nyuszika215 és 4 más kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra Téged és Másokat is, a cserés lehetőségeket csak magánban intézzétek!
    A farmposta mindenre megoldást nyújt!

Gio, Peszi2, -kaktuszable- és még 1 ember kedveli ezt.
  20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Azért ne add fel! Sikerülni fog, sikerülnie kell! Szorítok:)

Gio, északiboszi, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.