Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barcabalint1

barcabalint1 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt!
    A borz csak nem akar felbukkanni nálam sem. Bezzeg a tökleki! Pedig már napok óta minden szabad kapacitásomat erre áldozom. Ennyi feltöltés és nublon után már igazán jöhetne egy!

Gio, -kaktuszable- és mani2004 kedveli ezt.
  2. barcabalint1

barcabalint1 Utánpótlás-írogató

De még mekkora! A felhősorral nekem sem volt gond, no de a borz.............

Peszi2, Gio és mani2004 kedveli ezt.
  3. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Jó reggelt,

Olvasva a hsz-eket, reggel én is megpróbálkoztam, ki tudja hányadszor, a borzzal. Sajnos megint eredménytelenül.:sleepy: Bár volt egy olyan opcióm, hogy a volt mentorom, Gio, akit imádok, azt írta, cserenapon küld egyet. Annyit segített már nekem, hogy nem voltam képes elfogadni.:D Szóval, mivel az ólakból ugye nem nagyon jön felröpi, kb. 300-at fogok tudni összegyűjteni még kedd délig. Hátha majd akkor!!!:p

maszilva, Peszi2, revaa és 3 más kedveli ezt.
  4. -feki69-

-feki69- Utánpótlás-írogató

nekem is a sugározz fel kellene még a felhősorra, de nem tudom melyiken van, mert nem írja

5. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Úgy érzemsemmi értelme tovább játszani mert az L gomb nekem szinte mindig tp-t ad.

kedvenc62 kedveli ezt.
  6. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Szép Napot mindenkinek !Elégedett vagyok az eventtel az eddigieknél jobban sikerültek az ajándékok. 53-ból nagyon sok Tp-t ,Csp-ét kaptam .Töklekvárból eddig csak 8 -at.A borz sajnos elkerül engem és a hársfa is.De még talán összejön.Először állatokat raktam ki ,de nem nagyon adták az akkukat ezért visszatértem a növényekhez. Mivel már elég sok ajit kiváltottam ,ezért most már az ólakkal foglalkozom.Még annyit az ajikról ,h aratás után jöttek a +15 %-os bónuszok.Mire volt jó ?Hát alig valamire ,mivel hosszabb érésű növényeket ültettem.Kár ,h a bónusz rögtön elindul. További jó munkálatokat !

Peszi2, Sandika, emocy91 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. krimhildus

krimhildus Járnitanuló

Hol nézzem még, melyik menüben?

8. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

A pajtában a váza ikonnál.

Gio kedveli ezt.
  9. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!
    Ahol el tudod indítani, a kért akkuszámok mellet van egy kérdőjel, ott tudod megnézni az ajándékokat.

Gio kedveli ezt.
  10. krimhildus

krimhildus Járnitanuló

A kérdőjelnél ott van, és a Borz-lak is. Akkor még nem kaptam meg? :D

pal73 kedveli ezt.
  11. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Sziasztok !

krimhildus!

Ha nincs a menűdben/a Váza ikon alatt és ki sem tetted sehova / akkor az "L" gombot kell nyomjad addig, amíg ki nem adja.Ne keseredj el, van akinek csak a 30.-ra sikerült :( :(

Ez a 15 és 40 %-os tp jól ki van találva >:(:wuerg:
    Általában a farmozók többsége először begyüjti a nublonokat, vagyis learat,mert ugye abból is jönnek felröppenők. Azután megy "átalakítani" és akkor csodák csodája, aratás után kapja %-os Tp-t adó nyereményt :) SZUPER !!!
    Ezek helyett az ajándékok helyett lehetett volna 1-3 órás kuponokat/többet/ adni vagy csillagot vagy 1-1 értékesebb/piros/ ólat.

Szép napot és sok sok akkut mindenkinek !

Utoljára szerkesztett: 4.9.16
    papirocska, maszilva, Ecóka2 és 5 más kedveli ezt.
  12. pozsipisti696

pozsipisti696 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Én teljesen meg vagyok elégedve a mostani eventtel .
    Első nap meg volt a felhősor ,
    Tegnap is , és ma is 1-1 Eu borz :)
    Ma még kaptam egy + 15%-t
    Aki még küzd valamiért , kívánom hamar teljesüljön :)

teréz65, Peszi2, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem bosszantani akarlak, de más módszer is létezik.
    Későbbre ütemezni a nublonos átalakító működését, amikor van annyi akku, amit érdemes felhasználni ... Célirányosan egy aratást megelőzően! Sokan így használják, gyűjtik, és az alkalmas idő előtt beváltják ... ha van tp-bónusz, azt azonnal lehet kiaknázni.

Így a csalódás elkerülhető. :)

Peszi2, -kaktuszable-, revaa és 5 más kedveli ezt.
  14. forraifk

forraifk Járnitanuló

Sziasztok! Jupppiiiiiii, a 17. körre megkaptam a borzot!!! Szuper! Nagyon örülök! Mindenkinek sok sikert!

Peszi2, -kaktuszable-, mani2004 és 7 más kedveli ezt.
  15. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:) azt nem értem hogy nem tudom megkapni a második kitehetőt..:( probálkozom ad mindent de azt nem akarja:D

Peszi2, -kaktuszable-, juhosjuc és 3 más kedveli ezt.
  16. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia!Hogy csinálod,hogy már kettőt is kaptál!Rengeteg mindent már leadtam.és mindig csak tökleki,és ananászos süti,meg mangós turmix!Pedig nagyon tudnák már örülnék egy EU borznak!A kívánságod nálam is teljesülhetne!Köszi szöszi50:cry::)

17. bonita333

bonita333 Rutinos

Rengeteg akkut használtam fel! Már már megszállottan termeltem a félórás rózsát, sőt már az event elkezdése előtt 0 perceztem annyira akartam borzot....! Igaz sokkal közelebb jutottam a 100 szinthez, sok-sok TP-t, CSP-t és egyéb mást kaptam, de.... és mindig ott van az a fránya de...! ...én borzot szerettem volna :) Sőt! Borzos farmot :) :)
    Hagyjuk azt a fránya "de"-t és örüljünk annak, amink van :) :) :)

teréz65, sziszi1965, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  18. pozsipisti696

pozsipisti696 Utánpótlás-írogató

Semmi extra csak csinálom :) pl : ha 2x egymás után tökleki jött akkor frissitettem 1 -t és a kővetkező aratás után megint csinálom.
    Most az előbb sikerült a hársfa is :)
    Én már szerintem 6x biztos töltöttem a tartájt , csinálom , nem nyafogok , ami sikerül annak örülök!!!

Peszi2, -kaktuszable-, mani2004 és 3 más kedveli ezt.
  19. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sajnos a borz nekem sem akar összejönni :( de a felhősor a kitehetőkkel megvan. Termelek ezerrel, még van idő, bízom benne hogy meglesz a borz. Rengeteg csp, tp viszont jön. Összességében imádom ezt az eventet.

teréz65, sziszi1965, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  20. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sehol, a leírásban sem találom, hogy az eventnövény a végén beszámolásra kerül vagy dobjam be a gépbe? Hátha attól jön a borzocska?

achmed1122 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.