Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Amit nem dobsz be bevátják :) darabja 4 tp és 4 csp

emocy91 és sziszi1965 kedveli ezt.
  2. jeneiszilvi

jeneiszilvi Utánpótlás-írogató

Köszönöm a farmerama játéknak hogy 53db m-s újrahasznosított eventre nyomtam rá és nem kaptam meg az ólat. Ez az event úgy **** ahogy van nagy átverés az egész

papirocska és achmed1122 kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia! Így jártam én is most a 15%-os táblával. Egész véletlenül adtam be, megszokásból, ha már nublonozunk. 8 órán belül nem sok minden érik le a szántókon, a kergében viszont még éppen belefér egy kis plusz. Most már én inkább pajtát töltök, nem az akut vadászom, de ami jön azt azért beváltom napi 1-2x.

Szia! Sovány "vigasz", hogy gyűjtögessünk. Csináltam úgy is, akkor mindig tp-t nyertem v töklekvárt. Lehet viszont, hogy egy újabb belépéssel már más nyereményt kapok. Nem tudom hogy van ez, egy előre megalkotott vonal mentén jönnek-e a nyeremények és nem számít mikor forgatok, mikor lépek be, akkor is azt kapom vagy bármi befolyásolhatja a nyeremények menetét.
    Végül is ez nem háborgás, elégedett vagyok, bármi van ez játék, nem vérre megy, elfér az a tábla a többi között és az a pár pont is jól jön :)

emocy91 és Gio kedveli ezt.
  4. achmed1122

Szerintem nem az mert könnyedén szerezhetsz sokmindenjót:)

maszilva, Gio, -kaktuszable- és még 1 ember kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Nem "sovány" vigasznak szántam a posztomat. :)

A csalódás elkerülése miatt írtam egyrészt.
    Másrészt azért, mert ha kap a gazda valamit, azt érdemes kihasználni. Sok kicsi sokra mehet.
    Ez egy olyan módszer, amire "koncentrálni" érdemes, nem csak az automatizmus útját járni.

Új belépésnél is a választás alapján ugyanazok a lehetőségek vannak. (a nyereménytáblában az egyszeri elemek kiváltása után)

emocy91, sziszi1965, Gio és 4 más kedveli ezt.
  6. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    Csak érdekességként írom, hogy az L-esbe beadott több mint 1000 akkuból egyszer sem jött szupertáp, de ahogy olvasgattam, másoknak sem. Szóval még mindig arra hajtokxD. Gyűjtögetem az akkukat és közben töltögetem a pajtát. Nekem nagyon bejönnek az ilyen tipusú eventek. A vonat is megállhatna már a főtéri állomáson:music:. Már nagyon váromxD

Vidám vasárnapot kívánok mindenkinek!

Ajándékot nem illik visszautasítanixD Nem tudom elégszer leírni, hogy öröm volt mentorálni Téged. Hálás vagyok a rendszernek, mert személyedben nem csak egy játszótársat, hanem egy értékes embert és jó barátot ismerhettem meg.:inlove:

7. És még 800 aksit bedobáltam középsőbe, ezzel már 3400 aksinál tartok. 15%-os jött kétszer, borz még mindig 0.
    Nem szoktam, de most kénytelen vagyok 0 percezni.

mária4702 és Gio kedveli ezt.
  8. MARCI-PAPA

MARCI-PAPA Utánpótlás-írogató

Sajnos nálam is ez a helyzet, csak tp. ad. Nem kicsit idegesít!

mária4702, mebajah, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  9. achmed1122

Én egyszer kaptam L-esböl 20 szupitápot:) :D eddig:)

Örülök mindennek amit ad:) mert aránylag ingyen van:D

mária4702, teréz65, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  10. MARCI-PAPA

MARCI-PAPA Utánpótlás-írogató

Nálam is így van , csak Tp-t ad, egy kitevőm sincs, de borz sem. Idegesít.

mebajah és Gio kedveli ezt.
  11. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Köszi, csak nincs kiírva.Te hol láttad?

Gio és achmed1122 kedveli ezt.
  12. achmed1122

Tavalyi nubli leirást nézz növény ugyanaz:D mint a tavalyi.. szóval ott levan irva szépen minden:)

-kaktuszable- és Gio kedveli ezt.
  13. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Sziasztok ! Háromszor kaptam 20 db.-os szupertápot ! Borz még nincs !

14. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Itt olvashatsz róla:

https://board-hu.farmerama.com/inde...sszatérése-az-újrahasznosító-űrrobotgép.2954/

A képen hibás a növény mennyiség jelzése: természetesen a szokásos 5 darabot kapjuk aratáskor 2*2-es területről.

A Fényvirág bárhol ültethető (kivéve ahol eddig sem lehetett növényt ültetni).

Beadáskor az értéke:40 CSP

A Fényvirág nem marad a játékban az event végén beváltásra fog kerülni az alábbiak szerint:
    • Minden egyes Fényvirágért cserébe 4CSP-t és 4TP-t kapunk.

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A fényvirágra húzva az egér mutatóját az eventablakban, ez az információ látható:
    A növény adatai 1*1 területre értendők!

A beváltás tp és csp értéke az előző eventes kiírásban olvasható:
    Minden egyes Fényvirágért cserébe 4CSP-t és 4TP-t kapunk.

Peszi2, -kaktuszable- és Gio kedveli ezt.
  16. BOSZIJANI

BOSZIJANI Fórum-zöldfülű

Sziasztok.nekem a kezdéskor az első "körben"minden bejött.Paszulysor.borz.Azóta jött egy csomó tp,btp,szupitáp.kupon.Nem vettem semmit csak az van ami a fákból,meg ólakból jön.Elégedett vagyok.Mindenkinek kívánok kitartást.

mária4702, teréz65, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  17. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Szia!! Mosolyogva lengetem a búcsúkeszkenőt !!!!:D Megkaptam mind a 3 dekoromat, felhő beizzítva :) ami ezután jön az csak ráadás ;)

teréz65, emocy91, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok ;)

Peszi2 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  19. pekudli

pekudli Aktív író

Nem panaszkodom.A családom összes farmján mindenkinek meg van a felhősor, csak nekem nem :(
    Picit pityergek, de hát ez az én sorsom.Igaz még van pár óra, talán meglesz, ha nem, akkor ott marad egy félig kész sor.Megjegyzem nem az utolsó.
    További szép napot mindenkinek.

he1951, Leho69 és Gio kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még 47 óra hátra van ;) Szorítok hogy sikerüljön ;)

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.