Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem is jött jócskán töklekvárom,de biztosan cukor nélküli vigyáznak az egészségünkre.

he1951, Leho69, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  2. varga1234

varga1234 Fórum hercege

lesz csere nap de remélem meglesz :)

sziszi1965 kedveli ezt.
  3. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok! Igazán nem panaszkodnék erre az eventre, hiszen a felhő már rég megvan, a tp/csp/btp mindig jól jön...de az a csalafinta borz csak nem akar sikerülni...pedig nagyon várom....:)

mária4702, Peszi2, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  4. serenge1

serenge1 Aktív író

Modjátok, a fel nem használ fényvirágot beváltják, vagy megmarad a köv. alkalomra?

fel nem használt...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.9.16
    szellorozsa kedveli ezt.
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Beváltják.

szellorozsa és sziszi1965 kedveli ezt.
  6. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia! 4 csp + 4 tp / darab értéken beváltásra kerül az event utáni napokban

szellorozsa, Gio és mária4702 kedveli ezt.
  7. erzsike511

erzsike511 Törekvő

Ket ugyanolyan szintü farmon jatszom,a masik farmon mar a masodik nap megvoltak a kitehetök es a paszullyal eggyütt, ezen a farmon csak a paszuly es az elsö kitehetö, azota varom , hogy hatha összejön. Most mar lemondtam , az olrol is, es lass csodat 2/25 es 2/35 - böl meg van mind a ket kitehetö. Ugy latszik jo volt , hogy mar be akartam fejezni ezt az eventet, most mar az olon nem is gondolkozom, nincs olyan szerencsem. Akinek sikerült gratulalok , aki meg remenykedik sok sikert!!

szellorozsa, Peszi2, emocy91 és 6 más kedveli ezt.
  8. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Nem tudom, ki hányadik szinten áll, hogy a tp és csp nyereményeket csak úgy fitymálja, de nekem a 96. szinten igen jól jönnek. Reggel és este szoktam bedobálni, egy nap összejön összesen 8-10 M-es dobálnivaló. Abból mondjuk 6x jön tp és 4x csp (vagy inkább többször, de maradjunk ennyinél), az mindjárt 270 000 tp és 160 000 csp. És ez csak egy nap.
    Farmmunkás kuponokat szerettem volna leginkább, azok ugyan nem jöttek, viszont a fentieken kívül almatorták, turmixok, meg ilyenek, első nap egy textilmalom is! (Néha dobálok L-est is, vagy ha nem bírok magammal, akkor a végén a maradékot bedobom az S-be.) Meg vagyok elégedve és ezt folytatom az event végéig.

maszilva, taga1, szoszimo92 és 12 más kedveli ezt.
  9. bonita333

bonita333 Rutinos

Hmmm! Kicsit rossz kedvem van...., talán egy borz fel tudna vidítani :) Most fogok ellőni pár akkut :)
    ...aztán be is fejeztem a bratyizást az űrbéliekkel :) :) :)

Utoljára szerkesztett: 4.9.16
  10. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia ! A 95 szinten vagyok és igen fitymálom a tp csp -t a bedobált 250000 ezerért .Ha a bedobált cuccot a piacra viszem min 1 miil az értéke.Különben valszeg ua kosárban vagyunk,mert kupont én se kaptam csak az általad leírt termékeket .sokat bedobáltam,de most már nem ürítem tovább a pajtámat ,Ja textilmalom nekem is 1 -ső napon lett .További jó játékot és kuponokat kívánok !

11. [Morzsi]

[Morzsi] Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítsen valaki ! Csak most kapcsolódtam be a játékba és nem értem hogyan lehet a felhőt és az L-es kitehetőt megszerezni ? Valamilyen kép elkészítésekor ? Egy kitehetőm már van !(S)

szellorozsa, panda_30 és Gio kedveli ezt.
  12. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép vasárnap délutánt Gazdák!
    Érdemes vadászni a kitehetökért.....jól néznek ki,és nem elhanyagolható a Tp. értékük sem!
    Tegnap is,ma is dobáltam az aksikat,de csak nem akarja adni a Hársfát :sleepy:
    Ilyenek vagyunk mi Gazdák.....elégedetlenkedünk,pedig a kis hal is hal!:)
    Még este próba szerencse,hátha.....az utána jövö aksik megmaradnak a következö Eventre......ha lesz;)

mária4702, szellorozsa, mirtil00 és 7 más kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Ugyanúgy, mint ezt,csak a 35 ezresnél.

14. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

köszönöm

szellorozsa kedveli ezt.
  15. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Szia!
    Nekem olyan sok fatermésem van, hogy gyakorlatilag észre sem veszem, hogy mennyit dobálok be. :) Eddig kizárólag juharszirupot dobáltam és még most is több van, mint 70ezer. :) Az akksik meg úgyis jönnek. És így azért még mindig benne van a pakliban néhány értékesebb nyeremény. :);)

taga1, mária4702, Gio és 11 más kedveli ezt.
  16. luszilke151

luszilke151 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Befejeztem a bedobálást ami ezután jön aksi marad a pajtában .Nem éri meg a pajtaürítést !(nekem )

mária4702, Gio, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  17. pekudli

pekudli Aktív író

Köszi. :)

panda_30 kedveli ezt.
  18. CateW

CateW Fórumlakó

Sziasztok. Fura olvasni az ehhez hasonló negatív kritikákat. Nálam a bahamás gyümölcs még pár nappal az event kezdete előtt is 1:2 arányban volt kapható (azaz 1 CSP-ért 2 pajtaérték) és némelyik már most visszaesett kb arra az árszintre.
    Van egy olyan érzésem, hogy sokan nem azt dobálják be, amit érdemes, hanem azt, amit találnak a pajtában (ha pl a fenti 250000 a piacon minimum 1 milliót ér, akkor valószínűleg nem volt a legjobb választás pont azokat bedobni).
    Én olyan szemmel nézem a gépet, hogy egy S-es nyomás 5000 csp-mbe kerül, egy M-es kb 20000, 1 L-es kb 40000.
    Ehhez képest ha CSP-t kapok, az majdnem duplája annak, amit beteszek. Ha TP-t, az is bőven megéri (ennél arányaiban sokkal kevesebb CSP-t és TP-t kap az ember akár a tanyaházi megrendelőktől, akár a gazdaköri feladatokban). A töklekvár és a matróztea bukás, a mangós turmix kb visszahozza a befektetést, de minden más megéri szerintem a betett gyümölcsöt. Van, ami sokszorosan (TP tábla, borz, szupertáp, munkások). Szóval szerintem simán megéri a kapott aksikat eljátszani.
    Mindehhez az ember azt rak ki, amit jól esik, nem vagyunk a géphez kötve a 3-4 órás eventgazokkal.
    Én preferálnám az ilyen eventeket :)

maszilva, taga1, mária4702 és 17 más kedveli ezt.
  19. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok :).
    Szegény párom is küzd a paszulyra valókért de csak azok a fránya EU borzok jönnek neki :music:.

20. granit

granit Járnitanuló

Szia! Nagyon kedves vagy, nem felejtem el! Félreérthetően írtam a hozzászólást, mert igazából nem vagyok szomorú, hogy egy kis büdös sem került hozzám. Sőt, még etetem is a bestét, mert jó ára van a tápnak a piacon. Összesség nekem tetszett ez az event és elégedett is vagyok a nyereményeimmel, sőt még az eldobált töklekvárok egy részét is összeszedtem a piacon. Aki a kicsit nem becsüli!!!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.