Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. CateW

CateW Fórumlakó

Olyat szerintem nem találsz, aki minden nyereménnyel elégedett lesz :D
    Közben elvitték a cukkinist is 80-ért, szóval a CSP-nél jobban megérte a süti nyeremény (azonnal eladva). Max ha tényleg lemegy felére, vásárolok belőle. Az igaz egyébként, hogy forgatni kellene a pénzt, csak nincs mit venni. Tök komolyan mondom.
    A növényárak az egekben (a körhintás event is vitte őket, ez is viszi a hosszúakat meg a faterméseket), állatokból kb a neonosok olcsók csak, tenyészállat elvétve aranyáron, termények ára szintén az egekben pár kivételtől eltekintve. Bevásárolhatnék töklekvárból, növekedésserkentőből meg pár tápból és kb ennyinek lenne értelme :) Majd event után mazsolázok, meg a hóvégi boomra tartogatom a pénzt, hátha valaki megszánja a piacot pár magas szintű állattal.
    Szerk: egyébként még bahás növényekre érdemes lehet elverni a kapott CSP-t, azok elég olcsók és van is a naptárban bahás event jelölve, simán lehet, hogy duplájára megy némelyiknek az ára.

kissme6, Samborg és Leho69 kedveli ezt.
  2. Neked csak gratulálnunk lehet a szerencséd miatt!!!!!!!!!;)

3. szilvus75

szilvus75 Fórum-zöldfülű

Hát ezzel én is így vagyok.Csak az M gombot nyomom és borzot nem ad.

4. Paya76

Paya76 Járnitanuló

Sziasztok! Azt tudom hogy a a fel nem használt nublonakkuk nem lesznek beváltva, de akkor visszakerülnek a pajtába és a következő eventkor fel lehet használni őket?

5. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Igen, a pajtába lesz addig, míg nem jön újra ez az event:) Nekem az egyéb fülnél legalul szokott lenni szürkén jelölve, úgy mint a csere engedélyek:)

Peszi2 és Leho69 kedveli ezt.
  6. Paya76

Paya76 Járnitanuló

Köszönöm!

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem is keresem, mert nehéz lenne megtalálni a minden nyereményével elégedett gazdát, csak a jelentkezését várom. És ha nem jelentkezik, attól még létezhet.
    Nem akarok off lenni, ezért csak azt írom le miket figyelek mostanában. Hogy ezekből miket veszek és miket nem, mit tartok meg és mit nem, vagy mennyit adok el vagy tartok meg azzal nem kívánlak terhelni (befolyásolni) és a topicot sem.
    Európai borz, mosó medve, titkos ügynök képző, teknős, medve, béka, kutya, nyúl, kakukk, denevér, holló, pók, létra, álbajusz, mosómedve maszk, anakonda, elefánt, vörös panda, flamingó és ezek tápjait is.
    Köles, zab, répa, saláta, búza, rebarbara, uborka, kukorica, kesudió, rózsa, málna, repce, áfonya, gomba, malátagabona, tulipán, gyöngyvirág, szegfű, hagyma, póréhagyma, karfiol, pázsitviola, ólomvirág.
    Üvegbéka, szusi panda, múmia teve, sivatag hajója, bébi panda, jága panda, békaherceg, munkás kakukk és az összes 8. szintű tenyészállat.
    Az összes termék árát figyelem.
    Nagy általánosságban csak annyit mondhatok, hogy ilyen pajtafosztogatós eventekkor azt kell eladni, amit előszeretettel dobálnak be a játékosok és drágán megveszik, valamint a nyereményeket, mert azokat pár nap múlva félpénzért vissza lehet venni. Ugyanis, ha kong a kassza (márpedig a kezdőknél ilyenkor kong) pár nap múlva gyorsan kell nekik a pénz.
    Ha vásárolni akarsz, olyan helyen nézelődj, amire a jelenlegi eventben nincs szükség, de gyorsan pénzzé lehet tenni. Most már az óra is egyre hangosabban ketyeg.

taga1, kissme6, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  8. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

meg van minden amit szerettem volna van egy borzom meg mind 3 munkás kupon no meg a felhősor is még kihasználom a hátra levő időt mert jól jönnek a tp-ék csp-ék is persze én is kaptam plusz százalékot amit nem tudtam használni arattam ültettem hosszút mentem 12 órát dolgzni és akkor kaptam a plusz tp-ét mire haza értem le is járt de hát ez egy játék nekem tetszik ezzel az eventel is elégedett vagyok bár a karneválit semmi nem múlja felül az csúcs szuper volt

taga1, Peszi2, Gio és 3 más kedveli ezt.
  9. R-TITTI

R-TITTI Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni a ha marad nublion akkum akkor az megmarad a következő űrbéli robot eventre?
    A válaszokat előre is köszönöm!

cicimsincs és nyaf-nyaf kedveli ezt.
  10. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

:) Nekem amint meg lett a Felhőm minden kitehetővel abba is hagytam a bedobálást...
    De mivel annyit olvastam itt a Borzról hogy kedvet kaptam a feltöltéshez ismét..
    De nem jött az állatka .. Semmi gond így is van már belőle.. Tehát ami most össze jött így az már a következő eventre fog menni..
    Szóval nekem nem volt gond se az eventel, se a felrepivel, de még a nyereményekkel sem..
    Nekem Minden elfér a Pajtámba... :D

Peszi2, Gio, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  11. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Igen, inaktív állapotban látni fogod a pajta egyéb kategóriájában.

Peszi2, Gio és Leho69 kedveli ezt.
  12. imike911

imike911 Fórum hercege

Csak a pénzünket kíméli (hogy befejezzem a félbemaradt mondatot). Végtére is még a böngésző fülön is úgy le - Farmerama I ingyenes ) ennyi látszik belőle. Tartom magam hozzá. Az 5 millió játékosból csak van annyi, aki a kényelméért, a gyorsabb haladásért, a különleges (prémium) dolgokért cserébe megfinanszírozza a játék fenntartását, fejlesztését.
    Egyébként van olyan farmom, ahol még EU borzot is kaptam.

kissme6, Samborg és Gio kedveli ezt.
  13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A mindenit...most látom csak, hogy az egyik kis farmról válaszoltam arra, amire innen kellett volna...ez már a sulikezdős ámokfutás hatása...na mindegy, méhésznyúl is én voltam( úgy tünik onnan is megvan az első kommentem a csevegőbenxD)...
    Csak legyen már vége az eventnek... legalább a 4. tp-bónuszt passzolom el. Nem szoktam bosszankodni ilyesmin, de kár értük.

Peszi2, Leho69 és osztrak12 kedveli ezt.
  14. Funtinelli_boszi

Funtinelli_boszi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sikerült megcsinálnom a felhőt, kaptam egy borzot, rengeteg csp-t és tapasztalatpontot, aminek következtében több szintet is sikerült ugranom a főfarmon és a bahán is. Nem is számoltam, de rengeteg mindent kaptam. Jó kis event volt, szívesen látnám többször is. Mindenkinek további jó játékot és kívánom, hogy sikerüljön megszerezni a kitűzött célt.

revaa, taga1, kissme6 és 6 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Pedig, ha valamin lehet bosszankodni, akkor ez az. Sajnos.

Gio, kissme6, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. johaness635

johaness635 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Legyen valaki, aki teljesen elégedett ezzel az eventtel.A felhő már régen kész, kaptam 3db borzot stb.Részemről elégedett vagyok. Akinek most nem sikerült, annak majd legközelebb. Jó éjt.

Gio, teréz65, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  17. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Nyürrögőknek:
    Mielőtt nekiálltok írni, gondolkozzatok el azon, hogy egy eventfeladattal - nem feladatsorral!! - mi a max tp és csp amit kaptok?
    Ha nem vásároltok a piacról, akkor nagyon is megérős.
    Egyetlen event feladat -nem feladatsor!- nem adott még 40.000 csp-t vagy 70.000 tp-t! Van aki most több milliót is összeszedett tp-t is, csp-t is.
    A többi ajándékról már nem is beszélek..
    Most kötelezően ültetni sem kell, úgyhogy végképp nem értem, semmi sem jó?
    Szóval.. érdemes ezt átgondolni, és utána nem érdemes nyürrögni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.9.16
    Amateur*, Gio, teréz65 és 7 más kedveli ezt.
  18. Nekem nem lett EU borzom !
    Bedobáltam több mint 3500 akkut!
    Erről ennyit!:cry:8)

Gio, Leho69 és cathyp86 kedveli ezt.
  19. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

ÉN ELÉGEFET VAGYOK MEGVAN MINDEN,MOST MÁR CSAK AKUKAT GYÜJTÖGETEM A LEG KÖZELEBBI JÁTÉKHOZ.

Gio, kissme6, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Jó reggelt, szia :) Én jelentkeznék, mert minden nyereményemmel elégedett vagyok. 3x egymás után tp az m-esen, sok-sok csp, pörgetésből 1,5 millió környékén eladott tenyészállat, töklekvár, ... :inlove: Borz, szupertáp, szupertrágya nem érkezett, de egy sikeres eventet zárok, ami nem jellemző :p Borzom már van, az előző cserenapon szereztem be ;)

Gio, teréz65, taga1 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.