Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. januar51

januar51 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nekem nagy csalódás volt ez az event. Több száz( kb 800) akku bedobálása ellenére csak a felhősort és 1 db kitehetőt kaptam a másik kettő híányzik, mivel Tp, Csp tömkelege volt az ajándék. Mindenkinek gratulálok akinek sikerült, majd legközelebb ezt az eventet kihagyom. Azért imádom ezt a játékot.

Peszi2, bindi5454, Turika60 és 3 más kedveli ezt.
  2. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Hát ezt nem hiszem el, most lőttem el az összes nublonitomat 25-ösökre de az a kis büdi eus állatka nem jött, ugy hogy már nem is lesz, mert már nem lesz mit lőnöm:mad:

bindi5454, Gio és Leho69 kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

2x2 kitehető gyakorlatilag nem lesz, mert elsőre L-ben a felhősort adta. Tehát akinek van 2x2 kitehetője annak felhősora is. Csak olyanoknál lehet esély akik a paszulyt még nem váltották ki és benézik.

sziszi1965, osztrak12, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  4. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Köszönöm! Szerencsém volt. Drukkolok, hogy neked is meglegyen az a fránya eu borzocska!

Leho69 és Gio kedveli ezt.
  5. erzsebetsch

erzsebetsch Járnitanuló

neyd meg nem tetted ki mashova mert en ugz jartam kitettem es vartam hogz jojjon koybe ott csucsult a baha kitehetok koyt

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kis farmokon sokan nem felhőznek ;) De igazad lehet ... Én pl a kisfarmokon nem is igazán kattintgattam az L Kategóriát .. pont a felesleges felhő miatt :)

Leho69, Peszi2 és Gio kedveli ezt.
  7. 83-tél

83-tél Járnitanuló

A legutolsó L-es játékom volt a 44. Ekkor kaptam 20 szupertápot !! Ez nagyon ki volt számítva xD

sziszi1965, ho-hoboy, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Leho69

Holnap boom. El is lőheted őket...

osztrak12, ho-hoboy, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

El is pancsolhatod mert boom következik ;)

ho-hoboy, Gio és 83-tél kedveli ezt.
  10. 83-tél

83-tél Járnitanuló

Igen, látom a holnapi boomot, csak éppen holnap nem érek rá xD De ahogy elnéztem 2 hét múlva lesz tenyésztős event, majd akkor ... :)

ho-hoboy kedveli ezt.
  11. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

De vajon mire érdemes, mi lesz a tenyésztős eventbe??;)xD

Leho69 kedveli ezt.
  12. Leho69

ho-hoboy kedveli ezt.
  13. Hechingen

Hechingen Rutinos

Nem tudom mire jó a bumm pont a tenyésztös event elött,gondolom sokat kaptunk nyereményként az elözö event alatt,így kicsit csappantsuk meg a szupitápokat nehogy elég legyen a táp a tenyésztösrexD De viccet félre téve ha valaki nem figyelmes és nem olvas-néz naptárat bizony lehet ellövöldözi:)

§Böbe13§ és Leho69 kedveli ezt.
  14. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Hát sajnos az utolsó csomag nublonok is tp-ket adtak!Ennyi a borznak:(:sleepy::mad::mad::mad::mad:

15. tünde282

tünde282 Járnitanuló

jelöltelek szomszédnak, csere napon küldök neked borzot.

Gio és drunyi kedveli ezt.
  16. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Eddig nem álltam neki ezen eventnek. Itt olvasgatva a vegyes posztokat,hsz-ket megtettem mégis.
    Már első 250.000 PÉ-nél 3-dik vagy 4-dik lövésnél meg lett a Felhőm.;)
    kaptam rengeteg CSP-t. TP-t, BTP-t,mellyel tegnapi után,ma újabb szintet léptem.
    Jött pár Ananászos süti is, szupitrágyát is adott szépen,de megérkezett Asztronauta kitehető is a Matrica után és ki tudja még mi jött,de végére 1 Tök leki.
    Mindez kb 300 Nublon elemből,melyből maradt közel 700 db még jövőre.:music:
    Nem válogattam lövéseknél,mert mind S,M,L-be lőttem össze-vissza,de java S-be ment. Nem utaztam Én most pedig semmire.:p
    Viszont simán meglehet csinálni,aki akarja és olyan Pajtakészlete,hogy 1 fából betudja dobni 250.000-et,mint tettem én most kíváncsiságból 2x.xDEnnyi a véleményem eventről!xD

Hechingen, Gio, nyuszika215 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok! Jöttem kicsit panaszkodni! Az erős gondolkodásomat a kis ördög felülbírálta,elkezdtem az eventet,kár volt.935 akkunál lett meg a felhősor,beadtam még 725 akkut,de az a nyavalyás borzlak nem jött.Ennyit az esélyekről,de majd csak letelik már a félév és utána csak borzlakot fogok kapni,így van ez a fáknál is.Mostanában lett huang pi fám is,már azt sem tudom mi hiányzik.
    Szerencse-faktorú event ezután nem érdekel!:cry::D

Leho69 kedveli ezt.
  18. Leho69

Olvasd csak holnap a teliholdas kiírást. Tuti, hogy kiderül miért lesz boom.
    El is fogod lövöldözni.

osztrak12, Gio, §Böbe13§ és még 1 ember kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Biztosan van egyéb oka is ;) Csak nem tudom mi az :oops:
    Gratulálok a felhőhöz ;)

§Böbe13§ és Hechingen kedveli ezt.
  20. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Sziasztok! 52 "M"-est "lőttem". Sajnos a borzocska nem jött hozzám. :-( Hát ennyi volt. Szép napot!

Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.