Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ahogyan eddig is, most is a vagy kötőszót kell érteni a kinyerhető javakból.

Tp vagy BTP vagy csp vagy farmpengő!

Gio, -kaktuszable-, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  2. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Sziasztok!

Elég csalódott vagyok, egyáltalán nem hozott lázba ez az egész farmáruda meg nublonok és társai.
    Semmi érdemleges nyeremény. Titokól,vagy felhő ami érdekelni szokott..Így inkább kihagyom.
    Maximum olyan növényt termelek ami jó áron megy majd a piacon..

HéricsBáró, Gio, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A farmpengőt a nublonok adják... ha szerencséd van.:) Sosem voltak a kedvenceim, mert a farmom nem szerencsés csillagzat alatt született.

HéricsBáró, Gio, feki13 és 10 más kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Itt már minden a szerencséről szól, kivéve a gazdaköri feladatok nyereményei:p. Nem szólok ma többet, nem szeretnék negatív lenni:D ezért inkább keverném az axitápot, de még nem lehet;).

5. kiszab

kiszab Junior szaki

Sziasztok, a farmpengő mire jó???

HéricsBáró, _Cygnus_ és §Böbe13§ kedveli ezt.
  6. Kpalma2008

Kpalma2008 Járnitanuló

az akkut kapod arataskor mint felroppenot.
    a farmpengot pedig kaphatod miutan bedobtad az atalakitoba, ami lutrikent jon. Lehet hogy tobb 100.000-nyi pajtaerek bedobasa utan kapsz 7 pengot. ha szerencsed van 14-et. egyszer pedig kaphatsz akar 28-at is...

itt megint a szerencsefaktor tul nagy. eleg nagyot lehet bukni, nem igazan a beletett munka szamit, hanem a szerencse...

mária4702, genka53, libuskafarm és 8 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Farmárudában tudsz érte vásárolni.

HéricsBáró, Gio, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  8. kiszab

kiszab Junior szaki

Így a 105. szinten valamibő kimaradtam?

Gio, _Cygnus_, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  9. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Az akku csak holnap 2 után jön, vagy nekem kimaradt valami?

Gio, _Cygnus_, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  10. Baby72

Kattints a farmáruda szóra előző hsz-ben és eljuttat a leíráshoz.

Csak holnaptól, event kezdéstől.

meszimarsi, HéricsBáró, Gio és 5 más kedveli ezt.
  11. kiszab

kiszab Junior szaki

köszönöm,
    Köszönöm :D

Gio, _Cygnus_, §Böbe13§ és 2 más kedveli ezt.
  12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Igen, most csak holnap 2 után jön, nem reppen fel event előtt is, mint máskor.

Gio, _Cygnus_, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  13. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Köszi! Az hiszem nem fogom hosszúval várni,annyira nem ájultam el a szerencsefaktortól, majd jól megszór a szerverem csp-vel, tp-vel,ahogy máskor is szokta, pedig a varázsfát szeretném nagyon.

meszimarsi, Gio, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  14. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Lázas nem lettem ettől a szerencsefaktorú eventtől,nem fogok törekedni a mindenáron való teljesítésért,az akkukat M-s kategóriába bedobálom és kész.Ezután itt sem kell gyűjtögető életmódot folytatni!:(

meszimarsi, ursa11, Gio és 12 más kedveli ezt.
  15. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Reméljük, most több szerencséd lesz:)
    Ha mégis belevágsz, szoritok:).
    Sajnos sok időm nem lesz farmozni a hétvégén,péntek és szombat délután meló, hétfőn délelőtt kezdek. amennyi akkut a fennmaradó idő alatt össeszedek, meglátjuk mire lesz elég.
    Lehetett volna az event kicsit hosszabb is...
    Sok sikert Mindenkinek:)

meszimarsi, ursa11, Gio és 11 más kedveli ezt.
  16. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok Gazdák!:)
    Nagyon nem erre számítottam:( Fatermés nem beadható......azt hiszem ezzel mellé lőttek rendesen!:(
    A piac talán mozogni fog, bár így is drága minden, én a nehezen megtermelt dolgaimat nem dobálom be, mert venni sem lehet helyette ilyen árakon!:(
    Jó szórakozást azoknak, akik nekifognak!

meszimarsi, _Cygnus_, he1951 és 8 más kedveli ezt.
  17. -Hétszilvafás-

-Hétszilvafás- Utánpótlás-írogató

A fák száműzésével eléggé meggondolandó az újrahasznosítás. A reménybeli farmpengőért elég sok árut be lehet dobálgatni.
    A farmáruda árai (no nem a mindennapos áruké) elég borsosnak tűnnek számomra. Két lehetőségre gondolok. Az egyik, hogy sok farmpengőt kapunk, akár már a mostani nublonos eventből (de mintha azt érezném, hogy bilibe lóg a kezem...). A másik, hogy csak alig (azt is jelentős szórással). Az árak logikáját pedig végképp nem értem (pl.: csillag <--> varázsfa).

meszimarsi, Gio, zsona416 és 10 más kedveli ezt.
  18. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Nem tudom miért elégedetlenkedtek az ajándékok miatt! Nekem bizony kell a farmpénz, mert igenis jó dolgokat lehet érte venni. Nekem értékes a szupitáp és szupertrágya, a kacsa kata is. Ezen kívül lesznek szezonális ajánlatok, amit csak akkor tudsz megvenni, ha lesz farmpénzed tartalékba, különben várhatsz a következő nublonos eventre. Részemről én mindenképpen csinálom, és ezt javaslom nektek is.

Feca29, meszimarsi, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Khmm...khmm.... Azt hiszem a sarki boltban többet leszek mint a nublonosban. :)
    Adok egy esélyt az aksiknak, éjszakára hosszút ültetek és meglátjuk mennyivel dob fejbe holnap kezdéskor. Jó lenne pár dolgot kiszedni, de nem szeretnék sok nyugtatót beszedni a rengeteg TP-CSP miatt. ;)

meszimarsi, ursa11, Gio és 16 más kedveli ezt.
  20. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Nem csak a nublonos event fog farmpengőt adni!

Gio, *-ToFarmer-*, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.