Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sziasztok !
    Átfutottam az event ismertetőt !
    A többi, majd holnap kiderűl ! :)
    Egyelőre a hozzáállásom, semleges ! :D

meszimarsi, Gio, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  2. Goran

Goran Fórum bárója

Én úgy vagyok vele, hogy minden kezdet meghatározza a folytatást, így most ezt maxon végigcsinálom, nehogy pár hónap múlva azért síránkozzak, hogy elcsináltam és akkor iszom majd a levét, (főleg, mivel a szőlő levét jobban szeretem).

meszimarsi, betjoli, Ribiszke és 14 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Maga az event nem nagy szám. Szerezz sok akkut, puccold ki a pajtád, és ha szerencséd van jó, ha nem úgy is jó.

A pengő elköltése és a bolt egy sokkal izgisebb téma.
    Projekt: 2000 akkuról indulok. Rengeteg rózsát és szegfűt vettem. Tp, stb. nullperc póréra vasárnapra előkészítve.
    Az FAn kívül semmire sem mondom, hogy azonnal kell. Érme gyűjtögetésbe fogok.
    Majd kiderül, mit hoz a szerencse. (egyébként az FAn kívül csak az sztáp, és a banán az, amire még rákacsintok, a többi olyan számomra, mintha nem is lenne.)

Utoljára szerkesztett: 5.1.17
    meszimarsi, betjoli, Ribiszke és 19 más kedveli ezt.
  4. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Sziasztok! Csalódott vagyok, ennél többet vártam. Nálam a szerencsefaktor nem jön be. Nyugtatom magam majd, mert farmpengő kellene. Így belevágok, de a reménytelenek esélyével. Ez nem hozott lázba. Sok sikert, akarom mondani szerencsét, aki belevág.

betjoli, HéricsBáró, Melan és 15 más kedveli ezt.
  5. beador

beador Haladó

sziasztok én nem látok itt semmi féle felhő sort nem tudom honnét veszitek

Gio, Netudki50, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!

Előre látható a játékosok rosszkedve...az enyém is:( Nyilván pár millióért bedobálok szegfűt meg egyebet, event alatt is szegfű fog menni, akku is kell, növény is kell, de nem számítok nagy dolgokra... Nekem mondjuk a tp-btp nagyon jól jön, bahán 300 felé közelítek, talán lesz 1 bónusz szintlépésem, a farmon a 96. szint elején járok, ott is jól jön a tp, de a pengőket nagyon szűken mérték a bolt áraihoz képest...:oops: Mivel nincs semmi az s és m kategóriában, ami az l-ben ne lenne, így a kisebbeket hanyagolni fogom az elején. De 10váltás az 1M pé+ 350 akku...nem hinném, hogy ennyiből 2-3-nál több alkalommal jön pengő, de számoljunk 3 alkalmat...nem vagyok nagy matekos, de ha átlagot próbálok számolni, mondjuk 1x az elején kijön 28, utána felváltva 7 és 14, 3 M és 950 akku beváltása után még mindig csak kb. 110-120 körüli pengőm lesz...akkor mennyit is kéne bedobálnom mondjuk a 250 ft értékű FA-ért? 8-10 milliót és 2700-2800 aksit??? És se előre röpködés, és 4 nap az egész? Sosincs röpigondom, nyilván a pannikat is csatasorba állítom, de ennyi azért nem fog összejönn, bármit is csinálok. Sztrágyát nem akarok pazarolni, annyi nincs. Remélem nagyon kellemesen fogok csalódni a pengők arányában, mert a Fa-at inkább megveszem pénzért, de AB-t ugye nem lehet..jó lenne innen kivenni...meg pár barkácsot is...no, meglátjuk. Mindenesetre csalódott vagyok!

Lillapilla73, csopke1, Melan és 16 más kedveli ezt.
  7. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nem értem ezt a negatív hozzáállást :) volt hogy 1 éven át nem jött a ufók:) örülj inkább hogy jönnek ;) szerintem

Jah nálam van elég magas szerencsefaktor:) aki ismer tudja:p

Melan, Gio, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  8. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

A 2000 akkuhoz és a most felröppenőhöz jócskán kell ám beadandó növény,állat és termény.Kíváncsi leszek mennyi érmét sikerül szerezni belőle,de Te a szerencsések közé tartoztál eddig is!:D

betjoli, csopke1, Melan és 8 más kedveli ezt.
  9. -Éva1970-

-Éva1970- Aktív író

Sziasztok!

Hát szomorú vagyok, mert már ez az event is a szerencsén fog múlni, és valljuk be nagyon sokan vagyunk, akik nem a szerencsés csillagzat alatt születtünkxD. Az pedig, hogy a fatermés is kikerült a beadandók közül, hát elég gáz:wuerg:.Az állatoknak és a terményeknek is horror áruk van, nem is értem, hogy miért pont ez a két "katyegória" nagy talány. Vagyis értem, de na... o_O
    Még jó, hogy a farmos növényeket bent hagyták, ha ezt is kivették volna, tuti neki se állok, de azért így legalább adok egy esélyt a dolognak.
    Vagy a másik variáció, hogy megint termelj 8 órás eventnövényt látástól-mikulásig, oszt annyi. Nagyon sablonosak már az eventek, sok a fejeltős kategórába tartozó. Hiába a tulajdonosváltás, már elég régóta rossz irányba megyünk. Nagyon csalódott vagyok, mert oly sokat vártunk az "idegenekre" és tessék.:cry:

csopke1, Gio, libuskafarm és 10 más kedveli ezt.
  10. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Kedves Ágnes!
    Utána számoltál, hogy kb mennyibe fog Neked-nekünk kerülni, amit ki szeretnél venni? Biztosan nem!! Különben kevésbé lennél agilis...
    Nos tessék! Vegyük ki a szerencse faktort és kapjunk minden esetben farmérmét!
    Akkor csak a varázsfához kb 2.500 db nublion akku kell és be kell adjál továbbá 7.143.000 értékben a pajtából. Ez 50.300 szegfű!!! DE nem minden körben fogsz 7 farmérmét kapni!!! Néha 14-et, de sokszor TP-t, vagy BTP-t! Így a nublion akkuból is 2-3x annyi kell és pajtából is. Így is tetszik? Vagy most már átgondolnád? Csak a szupertápok kiváltásához 520 farmérmére lenne szükséged. Kicsivel több, mint a Varázsfáért...És a többi dolog? Legyen szerencséd! Jó játékot!

Akela, ursa11, csopke1 és 25 más kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Professzor Uram mit szól az xl-s barkácshoz? Az már smafu? xD
    Ha xxl-s lenne kapirgálnék érte még éjszaka is, így csak nappal fogok egy kicsit.;)

csopke1, Melan, HéricsBáró és 15 más kedveli ezt.
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Hol és kinél látod, hogy felhősort említett a posztjában???

A mai első hozzászólás az 1273. számú bejegyzés. :)

HéricsBáró, Gio, kovacstne és 10 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

nem tudom mit gondolják nubkonékról... érkeztem aztán ha megkönnyítése az étvágyat... folytatom.. a boltokba viszont farmbarát....

Melan, Gio, Tomilan25 és 5 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez egy nagyon nagy tévedés. Én is kívéncsi leszek. Van vagy 120ezer növénykém. 10000 papagájtollam és még egy olyan 20ezer gazt biztosan termelek vasárnap. Kiderül mire lesz ölég.
    Smafu. Egy kör gyöngyvirág hoz több deszkát, mint ami abban van. (olyan 15-25 deszka lehet benne)
    Kb ugyanennyi tégla is van. Egy kör gyöngyvirág meg orgona 7 óra alatt kész. A többi cucc meg már folyik ki a pajtából.
    És számold ki hány kis rózsát hajigálsz be az érmékért, amíg annyi lesz.
    Félre ne értsd. Érmét gyűjtök, de az FA kiváltásánál megállok. Még az AB és sztáp is legfeljebb az event végén hívható le. De akkor nagyon kell adjon ám.

HéricsBáró, csopke1, Melan és 15 más kedveli ezt.
  15. achmed1122

Amúgy azt nem értem mintha ez valami kötelező lenne hogy jól adjon...:D itt küzdötök a semmi ellen:) inkább én ugyvagyok vele hogy örülök hogy lesz ;)

Melan, Gio, imi010 és 8 más kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én is örülök neki, csak amikor vészesen fog fogyni a pajta, az érme meg nem gyarapodik, naa akkor leszek kicsit ideges. xDxD

HéricsBáró, Melan, Gio és 17 más kedveli ezt.
  17. achmed1122

Én nem leszek ideges:) ennyit adott most az istenségem ..:D sebaj így jártam... ;)

z2856, _Cygnus_, Melan és 6 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Ha nem a szerencsén múlna a dolog, akkor nem is elégedetlenkedne senki, de mindenki ismeri a saját farmja szerencsefaktorát.
    Nekem már most van 77 L-es átalakításhoz akkum. Ezt minden további nélkül felhasználom. De ehhez 7,7 millió pajtaértékű termény is kell, ami nem kevés. Ha a 7,7 millióért csak annyi pengőt kapok mint más 1 millióért, akkor jogosan leszek pipa.:eek:

Hosszúval várom az eventet, aztán meglátom. Legelőször a szupertápot szedem ki, mert azt havonta ki lehet váltani, utána a FA-at. Aztán az AB következne, de látatlanba kár előre szaladjak.
    Mindenesetre event kezdéskor feltöltöm az átalakítót, hátha az elején jobban dobálja a pengőket.

Szombaton Tp bónuszt ad Rackó.:music: Amikor eltervezték az ajándékokat, nem tudták, hogy közben ültetős event lesz?:eek:

Melan, HéricsBáró, Gio és 18 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

éhesek ezek a nublonék...

_Cygnus_, Melan, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
  20. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Kedves mamarygen!
    Mi lenne ha Ti így kijavítanátok a kiírást? Esetleg kevesebb felesleges kérdésre kéne megválaszolnotok.
    Szia Cygnus!
    Összesen 50 farmaranyat látok kiválthatót. Ez a múlt hónapban a számtalan akció bármelyikében kb 150-165 Ft-ba került volna. Ezért nem kéne rengeteg pajtakészletet beáldozni. Talán van annak az érmének jobb helye is.

Akela, _Cygnus_, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.