Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Őszintén szólva? Biztos, bedobálom majd az akksikat, ami jön, viszont nem vagyok túl bizakodó, vagy csak türelmetlen voltam teszten? :eek: (teszt szerver adatai nagyon sok esetben eltérnek a játékétól)

almáspite48, mimi, Netudki50 és 16 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Húhaaa. Ezt jó tudni. :eek:
    Olvastam közben Melan utolsó hozzászólását, igen jókat írt a tartalékolással kapcsolatban és fogok hagyni tartalékba párat. Ami jön 3 nap alatt aksi azokat én is be fogom dobni, a többit majd meglátom.

mimi, Pitemano, zotmar és 9 más kedveli ezt.
  3. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Most még én is gyakorlatozok, hiszen maradt pár száz akkum. De! Mostantól már két nappal előtte nem jön felröppenőként, ami marad, azt beváltják(úrinő lévén nem írom le, hogy miért. (sz......... h..........:). És lássuk be: ez nagy érvágás. Fatermések nem játszanak:)

Netudki50, _Cygnus_, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  4. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Hát ezen most egyáltalán nem lepődtem megxDxDxD

mimi, Netudki50, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  5. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Kedves Tamás! Ezt én is így gondolom. De nem lógok itt folyton, nem akarok agyalni, számolgatni. Még akkor sem, ha nagyon sok kedves, okos ember táblázatokat készít. Mert ez már nem arról szól, amiről az induláskor. A fórumot használom. Nem igazán írásra, inkább csak olvasásra. És egyre jobban elkeserít, mert nem akarok kombinálni, csak játszani.:) Minden jót Neked!!! :)

mimi, ria91, Netudki50 és 7 más kedveli ezt.
  6. |Tamás|

farmpengő.png
    :D
    Ebből már költöttem. Most még azért nyomkodtam rajta, 10-ből 4 volt pengő, többi egyéb. (nagy csomagot nyomkodtam)

taga1, mimi, feki13 és 20 más kedveli ezt.
  7. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Igen-igen! Én is nagyon vágynék FA fára, régebben is olyan volt a szerencsém, mint mostanság, ezért nem sikerült szereznem.Néha kicsit bosszant, ha erről van szó, az egyik rokonomnak sikerült, ott őrzi, ha megvan még neki a farmja, mert évek óta nem is játszik, pedig igazán gyönyörű is. Akkoriban sem volt sem cserélhető, sem ajándékozható, de nem is adta volna oda.

Feca29, ria91, Netudki50 és 9 más kedveli ezt.
  8. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Mintha kicsit borongós lenne a hangulat.... és sok mélyenszántó elemzés.... :music: (persze farmon muszáj a mélyen szántás :)). Pedig jönnek a nublonok, akik kiemelt kedvenceim, nem annyira azért, amit adnak, csak úgy önmagukért. :inlove::) TP-t szeretnék gyűjteni tőlük! :p:)

mimi, Netudki50, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  9. kukori80

xDxD A felét elfogadom. xD
    A 4-ből hányszor adott 14 db-t?

mimi, feki13, Netudki50 és 11 más kedveli ezt.
  10. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Jucusnak nem tetszik az, hogy kezdődik egy event, olvasom, hogy ki mit vetett, kinek mi van kirakva-ezerfélét próbáltam, hidd el-, és Jucusnak mégis kb. 30-40 felröpivel kevesebb van. Mindez nem érdekes, mert ha tetszik az event, és eldöntöm, hogy megcsinálom, akkor gürizek. Nem tudom, érted-e? Gürizek......Miközben sokan a kisujjukból kirázzák, mert mindig ott az a bizonyos szerencsefaktor....... Ha utálnám, már nem utálnám. Mert itt sem lennék. Egyszerűen csak pont annyira nem esik jól, mint a való életben a szerencse...:))))Ha én valamibe belepakolom a munkám-jelen esetben munka helyett mondjunk inkább időt- akkor kérem azt, ami megillet. A belefektetett idő, energia, néha egy-egy sms arányában. Mert L'Oreal :) Egyébként Jucusnak tetszik. Ha nem tetszene, JUCUS nevű játékos már régen nem lenne :)

taga1, Netudki50, greenfields és 16 más kedveli ezt.
  11. |Tamás|

:D
    24/10 a mérleg állása. pengő mennyiségekről nem igazán nyilatkoznék, mert játékban tuti nem így lesz, és senkit nem szeretnék olyan gondolatokba hajtani, hogy.... Most per pill elég jól dobálja a pengőket, volt ennél rosszabb szériám is...
    Pengő mennyiség természetesen a nyomkodás végeredménye, csak annyi, hogy nem a játékot nyomkodtam :D

almáspite48, mimi, Netudki50 és 14 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez igaz. De hát nem lesz ez midig így. És a nagy dilemma, hogy ez könnyű, vagy, ami ezután jön?
    Ezek amiket csak női megérzéssel lehet becserkészni.
    Az egy elfogadható arány. Nekem elég is lenne.

mimi, Pitemano, Netudki50 és 9 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Köszönjük. :) Körülbelülre így gondoltuk mi is.

mimi, Netudki50, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  14. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Tiszteletben tartom a véleményed. Akár játékosként, akár modiként írod. A játék-játék. A fórum nem kötelező. Az olvasás pláne nem. Ha én játszani szeretnék, nem lehetek hátrányban azért, mert nem olvasok fórumot:)

maszilva, Netudki50, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Most jól adja, kíváncsi leszek, hogy éles szerveren mit fog produkálni. De volt hogy 23/1 és az is kicsi csomagot adott...

mimi, Netudki50, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Tamás:)
    Most érkeztem ide, nem olvastam még vissza a hozzászólásokat a topikban, de megfogott a véleményed:) Mélységesen egyetértek veled, minden szóban amit leírtál:) Sokan faggatjuk kedvenc jósunkat a jövendőről, sokszor vagyunk tévúton, de nagyon sok hasznos infót kapunk és talán adunk is tovább a többieknek. Segítünk egymásnak, csak olvasni kell a különböző topikokat:) Most lehet, hogy off vagyok? igen biztos, de vállalom:D
    A nublonokat és a boltot nagyon vártam, kicsit meglepődtem sok mindenen amit kaptam, bár voltak sejtéseim vele kapcsolatban. Még nem döntöttem el, hogy mi lesz a taktikám, az eventtel kapcsolatban. Sajnos szombatig valószínűleg semmi, mert nem tudok eleget a játékban lenni:), addig gondolkodom azon, hogy mi a fontos nekem, és olvasom a többiek tapasztalatait, ötleteit vele kapcsolatban:)

Pitemano, Netudki50, zotmar és 9 más kedveli ezt.
  17. |Tamás|

Nem is állítottam egy szóval sem, hogy hátrányban van, csak akkor minden praktikát, ötletet neki kell kitalálni, míg fórumon segítenek neki. Régen volt egy snassz ültetés-aratás némi esővel, öntözéssel, trágyával. Ezt a mai időkre sokkal több játék elemmel, variációval kiegészítették. Mivel több mindent kell belekalkulálni, így rettentő sok variáció lett, mire megkapjuk az eredményt. Ezt sokszor nehéz fejben tartani, és van olyan szituáció, mikor valamire nem is gondol az ember, pedig kézenfekvő lenne.

Lillapilla73, almáspite48, taga1 és 18 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Melán, köszönöm, hogy leírtad a tervedet, az én véleményem is körülbelül ilyen, mint a tiéd, a jelenlegi tervem is, bár ez még nagyon vázlatosan van csak meg:), mármint a tervem az eventtel kapcsolatban:)
    Ezt az arányt elfogadnám, remélem hasonló lesz élesben is:)

Netudki50, genka53, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Pelyhes Kiscsibém

Ha jól értem : 10 milla pajtaérték = 350 érme

Akkor ennyi érme van a boltban : 5060 . Ha tévedek akkor bocsi

Szóval 5060 osztva 350-nel egyenlő 14,4 , vagyis Kb 150 millió pajtaérték .

Ez kb 84.000 papagájtoll

Ha tévedtem valahol akkor bocsika :cry:

mimi, inanna11, Netudki50 és 12 más kedveli ezt.
  20. Drótakadály

Drótakadály Aktív író

Ez az első event ami még el sem kezdődött de már van 700 aksim (tavalyról maradt)

Mi a jó fenéért volt szükség bonyolítani ezt a szegény nublionos eventet???
    Az árak csak nekem tűnnek a boltban kicsit horrorisztikusnak vagy csak túl pesszimista vagyok?
    Varázsfa kiváltása nekem sem szerepel az elsődleges célok között.
    A FA jól jöhet későbbre mert a mozigépész már 3-4 hónapja nem üzemel.
    Félek hogy a helyén építési terület lesz mint szegény Rockónál.

50FA-ból egy tyúktojást tudnék venni de csak akkor ha fél árasítják a boltban. Napi 10 szerszámmal több.
    Ez az elsődleges cél.
    Másodlagos: Ab
    Ha marad valami kevés az a tápokra megy el.
    Nincs az a mennyiség mi el ne fogyna.

A többi nem kelti fel a figyelmem.

maszilva, vje0315, Cyra65 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.