Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Szép estét:)
    Igy gondoltam én is. a kis vagy közepes átváltást legfeljebb a végén használom, ha nem lesz ki a 35 akku.
    Meg 3500 akku, ami nem hiszem, hogy sokaknak lenne.
    Ha összejön 14-15 L-es átváltás, már elégedett leszek.
    Jó éjt Mindenkinek.

taga1, Cyra65, borderland57 és 5 más kedveli ezt.
  2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szép estét a baglyoknak:D visszaolvastam pár oldalt. Még mindig nem tetszik a dolog, 5 maradék aksim van. valamivel több, mint 25000 szegfűm, 800 körüli papagájtollam ócsóért az elmúlt napokból( már most 3x-os áron tudnám eladni, de megy ez még feljebb, kivárok vele) és 1500 mézem, amit erre szántam...a méz és szegfű szerintem el fog fogyni, a tollak biztos a piacon végzik. ;)
    A boom egy kicsit megvígasztalt, kevertem 2 repülős nyuszit, ami kb. 2x annyit ér, mint amit beletettem tenyészállatba pár perc alatt, de még mindig nem tudom, mire is mennék rá a boltban, így kedves szomszédom eszmefuttatását követve valószínűleg tartalékolás lesz.
    Holnaptól azért minden kedves szomszédom aksit küldjön, ha kérhetem...bár szegfű-sdinnye bekészítve, a pannikat jó lenne nem elfelejteni...jó éjt!

Cyra65, feki13, Melan és 2 más kedveli ezt.
  3. Melan

Melan Fórum admirálisa

Kiváncsiságból megnéztem már, utóbbi 2 hónap eventjei, gazdaköri küldik adtak 840 szupertrágyát, ehhez jön még adventi kalendár, Rackó, esetleg PP, legyen még 200, ez 1040 szupertrágya 2 hónap alatt.8)

Itt már jó kérdés, hogy ki mennyit használ el eventgaz szaporitáshoz, ha csak mondjuk első 10 mag, akkor szép a hozam, mert 1000 szupertrágya 2 hónap alatt. Ha viszont a következő 90 magra is használ akkor kicsit más a helyzet mert az 500 szupertrágya hozam 2 hónap alatt.

Az én kommentem arra vonatkozott, hogy ha havonta bekerülne egy event, ahol 1000-1500 szupertrágyát el kell tolni, hogy legyen FP, akkor azért még a régi gazdaköri készlet is hamar elfogyna. De ez szerintem amúgy se fog előfordulni, mert szerintem nem lesz ez általános, hogy igy lehet érmét szerezni.

Lehet. hogy 1x-1x kijön hasonló, de tény, hogy ha valaki nem pazarolja a szupertrágyát, akkor mondjuk félévben 1x még ezt is ki lehet gazdálkodni.

Havi szinten azért átlag játékosnak nem lesz elkölteni való 1000-1500 szupertrágyája.

Cyra65, zotmar, nyuszika215 és 7 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Lehet hogy kapunk a pengőhöz gazdaköri feladatot, vagy néha eventek nyereménye lesz. Majd még értékesebb lesz mint az AB.:);)
    Még bekukkoltam a piacra lefekvés előtt, a papagájtoll 3 ezer CSP. :)

Gio, Netudki50, Cyra65 és 10 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Na erre visszajöttem, pedig épp az előbb léptem ki.:D

Természetesen nem fog minden hónapban olyan event jönni, ami 1000-1500 szupertrágya nélkül nem oldható meg.

Nekem van mamutom, nem is annyira kevés, de tavaly talán kétszer szellőztettem meg őket pár napra. Nulla percezni is tudok, de azt hiszem utoljára a Majom királynős eventen lőttem el egy kevés szupertrágyát. Nem kellett volna azt sem, de nem volt türelmem várni a reggeli aratásig, még este ki akartam a kosarazást próbálni.
    Szóval egy átlag játékosnak kell legyen ennyi szupertrágyája.
    De Te is olvasod az event csevegőt, sokan már első nap elszórnak pár száz szupertrágyát a felröppenőre, hogy biztosan meglegyen. Event végére meg 1000 plusz felröppenőjük van. Erre mondaná Leho, hogy gondolkozni kell.:D
    Most nem olyanokról beszélek, akik egy területen eventeznek és csak így tudják a felröppenőt megoldani.

Délelőtt felvásároltam azt is, ami 1860 csp volt, de eddig 1300 fölött nem vettem.
    Nekünk szerencsénk volt Jónással, a külföldiek közül sokan faterméssel készültek.:D

Szép álmokat! :)

Gio, Netudki50, almáspite48 és 16 más kedveli ezt.
  6. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, köszi!
    Valóban a kérdés arról szólt, hogy minden méretből adja-e 1x a legnagyobb mennyiséget. A köv. kérdés az, hogy hány próbálkozásból? :)

mimi, kukori80 és alex0824 kedveli ezt.
  7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Kreativak megoldják ügyesen az biztos:) Ha meg nem akkor szólunk a titkos kapcsolatnak, hogy tenyereljen már rá néhány megfelelő gombra, ami ad mindenkinek némi FP-txD

Egyetértünk, és 2-3 havonta meg akár még meg is lehet oldani egy kis odafigyeléssel:)

Ez viszont sajnos igaz:oops: De láttunk már olyat is hogy lett volna nulla perc komforton erre elszórta sima talajon, esetleg még rosszabb sima 1x1-s talajon:eek:

Na most már én is eltettem magam holnapra.

Netudki50, Cyra65, mimi és 9 más kedveli ezt.
  8. buborékhal

buborékhal Junior szaki

Ebben igazad van remélem sok olyan event lesz amiból lehet majd gyüjtögetni,egyébként nagyon tettszik a kék fa ez lesz a cél,olyanom még nincs.Csak azt nem tudom a gyüjtögetett papagájtollat beáldozzam vagy lesz annak jobb helye is?

kukori80, zotmar, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Én fele formát beáldozom a papagájtollaknak.
    De azt nem tudom, hogy ez most hosszú távon jó döntés vagy sem. Van egy pár fám, azok termelgetik, meg a piacról is veszem.
    Az biztos, hogy pengős event nem sűrűn lesz, egyelőre.

Netudki50, Cyra65, mimi és 6 más kedveli ezt.
  10. zebraful

zebraful Fórumelemző

Bekukkantottam a piacra. Abban a pillanatban raktak fel 200 db.papagájtollat 980 csp-ért. Megvettem azonnal.:D Ez szerencse volt vagy sem???;)

Netudki50, mimi, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Lehet ez FP nyugodtan a többi analógiájára. Miért ne? Nem tűnik az rossznak.
    Egyelőre a rövidítésnek nem sok haszna van, mert még nagyon sok játékos farmpengő néven sem ismeri, vagy nem egyből tudja mi is az. Tapasztalatom, hogy amit a modik elkezdenek használni, az csak ritka esetben nem marad meg. Ha valamit szeretnek az emberek és az elkezd terjedni, jobb nem szembe menni vele.

Nyugodtan mondhatod, hogy szerencse. Egyébként minden az, amivel jól jársz, és ritkán fordul elő.
    Ha ma még 20szor bemégy a piacra és holnap is, és többet ilyen olcsón nem találsz, akkor már bizonyos lehetsz abban, hogy szerencse ért.

Netudki50, taga1, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  12. ria91

ria91 Junior szaki

FA fa? Én nem is tudtam,hogy van ilyen fa ,pedig már jó pár éve játszom, mázlista aki ezzel rendelkezik ! :)

Netudki50 és zit67 kedveli ezt.
  13. evi920

evi920 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Számomra ez egy lesz ami lesz event. Nem vágyok semmire csak elfogadom amit dob a rendszer. A legutóbbi újrahasznosításnál vágytam én sok mindenre és nagy százalékban CSP, TP, BTP lett belőle. Most legalább nem ér akkora meglepetés.:p:p
    Nublion akku esőt mindenkinek.
    Szép napot.

Netudki50, mimi, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  14. mózes

mózes Haladó

a fa fáról csak annyit, hogy az egyik barátnőm egész farmját veszítette el a fa fáért, feltörték a jelszavát és utána már nem tudott belépni, na mindegy az event elég húzós, nekem is a pajtát kell feltölteni, mert igen kiürült, de majd csak megoldom valahogy, jutok amennyit be tudok áldozni most van a bahán új állat lehetne róla egy linket kapni, mert tegnap egész este kerestem,de nem találtam róla semmit. köszi

ria91, Netudki50, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!
    Itt olvashatsz róla:

https://board-hu.farmerama.com/inde...állandó-gazdaköri-küldetés-2017-január.14647/

Netudki50, genka53 és Evita-55 kedveli ezt.
  16. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sziasztok!
    Szép napot mindenkinek!
    Talán kevésbé hideget ! :D
    Olvasgatom, hogy az event végén a nublon aksikat, ami marad beváltják, csak azt nem láttam, hogy hogyé!!!
    Lehet, hogy csak én vagyok figyelmetlen ! :D :D

Netudki50, kukori80, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. mózes

mózes Haladó

Netudki50, genka53, Evita-55 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Az event kellékei visszaváltásra kerülnek az alábbiak szerint:
    Fényvirág: 2 tp, 2 btp, 4 csp
    Nublion akku: 6 tp, 4 csp
    Nublonit por: 500 tp, 340 csp
    Nublonit kristály: 2500 tp, 1660 csp

Leho69, mimi, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. maya

maya Fórumprofi

Szép napot mindenkinek!
    Kérdésem, a Bahán nincs felröppenő? Erről nem esett szó.

mimi és genka53 kedveli ezt.
  20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, A bAHÁN is van felreppenő

Netudki50, genka53, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.