Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

773 akku a pajtában. Event végéig lesz kb 2000. Ja nem event végéig, hanem a következő űrtrutymós eventig.
    Nekem ezek nem jöttek be. Az űrtrutymósak. Ezt a tavaly is kihagytam, az űrcsiguszok tenyésztés nélkül hamuvá váltak a föld légkörének oxigénjétől. Ezek meg a tavalyinál is sokkal gyengébbek, legjobb lenne őket kilőni egy fekete lyukba, hogy maradjanak ott az idők végezetéig, és nublonkodjanak kedvükre, csak az én farmom kerüljék el messzire.
    Jó pajtafosztogatást mindenkinek! Én most pajtatöltögetős eventbe kezdek.

Melan, csio70, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  2. Szendy-és-a-Wombatok

Szendy-és-a-Wombatok Utánpótlás-írogató

Szia.

Várj-várj-várj. Miféle értéke is csökkenne? Ja, hogy a cserenapok, értem. Tehát ne legyenek nagyobb nyeremények sehol, mert akkor cserenapon nem lehet keresni a bolton? Mert a jutalom rózsa ólnak másképpen csak eszmei értéke van (már ami zuhanhatna). Azt meg sokan nem bánnák, ha az eszmei lejjebb ereszkedne esetleg. A cserenapos értékét/értékvesztését szembe állítani az esetleg átlagosnál elégedettebb nyertesekkel...nem elegáns. Szerintem. Bár meddő okfejtés ez, mert nincs rózsa ól, sem azzal egyenértékű más jutalom.

Minden vágyott komolyabb nyereménynél ez jön elő: de akkor csökken az értéke. És? A másik oldal meg szeretné, használná, nézegetné boldogan és büszke lenne rá (valószínűleg).

Event: szerényebbek a jutalmak és emelkedett az áruk. Az előfordulási rátában egyelőre nem bízom, hogy mondjuk a borzot vagy a TP bónuszt számolatlanul önti majd a nyakunkba.

osztrak12, blani06, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  3. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Élni tudni kell és játszani is! Olvasni? Hát nem fog feldobni, szerintem. Van itt minden, mi szem szájnak ingere. Valahogy lelkesedést én nem igazán találtam, pedig, ez csak 1 játék. És játszani jó.

osztrak12, almáspite48, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Azért vannak a raktárházak, hogy most 4 rózsaterményes kelljen és nemsoká 8 darab. A rózsaterményes értéke pár nyereménytől nem csökkenne, hanem felértékelődne. Mint ahogy legutóbb a piros és a narancs terményeseket is igen könnyen lehetett cserélni, mert hirtelen mindenkinek kellett. Azok pedig eventekkor keréken stb megszerezhetőek voltak.
    A rózsás terményesek értékét a kerék vagy néhány nyerhető darabocska csak növelné hosszú távon nem csökkentené.

Melan, almáspite48, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  5. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Próbálkozom mindennel ... többnyire sikerrel. Valóban ... ezt a játékot csak játszani jó.
    Minden teljesítménykényszer nélkül. :)

Melan, északiboszi, Gio és 2 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

No no .... Képzeld nincs rózsa terményesem .... /sok / összesen 3 van ... ebből kettőt ajándékba kaptam ;) Egyet építettem ...
    Én is örülnék .... nagyon örülnék ha bármilyen megnyerhető formában játékba kerülhetnének ... Mert igenis abból is vágynék a teljes kollekcióra ;) De ettől függetlenül , nem tartanám helyesnek ha megnyerhetővé tennék ;)
    S bizony a cserenapok ... Múlandó felkapott kitehetők mellett talán a rózsa terményes az állandó érték ...
    Nem hajkurászok semmilyen ritkaságot ... nem halmozok fel semmiből több tucatot ...
    De tiszteletben tartom hogy a 2010-es kincsek és a rózsa terményesek értékesek ... S Próbálok szert tenni egy egy darabra mindegyikből ;)
    Borznak örülnék ... Ugyan egy van ... És ahogy ismerem magam .... ha nyerek ... cserekor majd elajándékozom őket azért , hogy másnak is legyen ;)

Melan, almáspite48, revaa és 6 más kedveli ezt.
  7. Gio

Gio Fórum bárója

Szia nyuszika! Teljesen igazad van:D. Pontosan így gondolom én is. Mivel ez egy játék, nem igazán gondolkodom azon, hogy megéri-e. Ha tetszik csinálom, ha nem tetszik, akkor nem csinálom. Nekem nagyon bejön, hogy nem kell eventnövényt ültetni:inlove: és pajtából teljesíthető. Szerintem a nyeremények is jók. Mert sok kicsi sokra megy... , de ezt sokan nem tudják.
    ,

Melan, almáspite48, Amateur* és 12 más kedveli ezt.
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Melyik része erős? A 700 röpi 3-4 nap alatt? Vagy hogy 10 S-10 M- 20 L váltással meg kell legyen a felhősor? Általában elég jól belövöm, hogy mikorra leszek kész 1-1 eventtel, így most újabb feladat elé állítottam magam...mivel ma még 1x aratom az esőerdőt, meg reggel is, plusz a bahamán pár ólat... mindenhol máshol 20 órás fák vannak, amiknek még bő 17 órája van érésig, tehát azokat 1x fogom aratni 13 órakor. Ezzel legrosszabb esetben is 450-470 röpivel kezdek:pA legritkább esetben csinálok statisztikát, de most fogok. Mennyi röpivel kezdek, hányadik s-ből lett meg a kütyü, utána hányadik M-ből a másik kütyü, hányadik l-ből a felhő és az utolsó kütyü, összesen hány röpit kellett event alatt összeszednem, és ez mennyi idő volt. ;)

Melan, kovacstne, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

No ha a keréken megjelenne .. még party pörit is vennék ;)
    Mostani cserenapon megpróbálom a 3 rózsa terményesemet 8-ra feltornázni .... sőt néhány szigetesre is szert tenni ... Mert a Manufaktúrába azokat szeretnék ... Mire lesz annyi fúróm hogy fejlesszem óket ... talán rózsás terményeseim is lesznek 4*8-an ;)

Melan, almáspite48, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  10. Szendy-és-a-Wombatok

Te félted a cserenapokat, mások nem. Így aztán feltenni a kérdést: "Akarjuk azt?" - nem megválaszolható. Sokakat nem érdekel a csereértéke, csak szeretnének egyet. A másik oldanak az a biznisz.

Ez a "csökkenne az értéke" kitétel szinte minden gagyi eventkor előjön, ha többen komolyabb jutalmakat szeretnének (pedig tetten érhető: növekvő elvárások/csökkenő jutalmak - és nem ugyanannyi, hanem több munka-befektetés), holott az észrevétel jogosnak mondható. A fúrótlanságot is ezzel mentegetik többen (nem baj ha nem jön, mert jaj mi lenne akkor...), de ez már másik topik.

11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mondjuk ez nálam az S-ből 25, az M-ből 7 próbálkozás és az L-ből csak 3.
    Látom, mindenki rábólintott. Valószínű én pesszimistább vagyok, azért jön ki nálam kevesebb próbálkozás egy feltöltésből.xDxD

Ha mégsem, akkor hova mehetünk panaszkodni?

Az ismertetőt még nem olvastad el?:p Akkor értem, miért nem érted azokat, akik szerint az event nem egy nagy durranás.xD

Azoktól kérdezem, akik számolgatni szoktak, de nincs lezárt területük: hogyan csináljátok, gyűjtitek az akkut az elején és a megfelelő mennyiség elérése után, átrendezitek Tp szerzésre a farmot és hadd szóljon? Vagy holnap dobáltok, gondolva arra, hogy
    az elején bőkezűbb lesz a rendszer? Van 1400 akkum, így mindegyiket megcsinálhatom, de akkor át kell rendezzem a farmot.

Melan, almáspite48, mária4702 és 11 más kedveli ezt.
  12. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Szerintem ha valaki kukoricát, kölest, egyebeket vet-arat-árul szorgosan, tud rózsa (terményes) ólat építeni.
    A többségnek persze nem ebből van, hanem szupertáp vásárlásból, és nem CSP-ért.
    Így vagy úgy, de kőkemény - virtuális vagy valós - melóval fizetni kell érte, avagy fizethet érte bármelyik gazda akármelyikkel, ha szeretne olyat.:)

Melan, emocy91, revaa és 6 más kedveli ezt.
  13. Szendy-és-a-Wombatok

Szia.

Hidd el, ezek a gazdák sem csapnák földhöz az egerüket ha egy terményes bekerülne valahova esetleges jutalomként (ugyanis a mostani eventben pl. nem fixek a nyeremények, hanem esetlegesek). Illetve: ha valahol mégis megjelenne egy-egy darab, azért is erősen meg kellene dolgozni (mint ahogy mostanában nagyságrendekkel kisebb jutalmakért is meg kell keményen). De ne szűkítsük a kört rózsa terményesekre, ez az event bizony (szinte) bármilyen téren lehetne bőkezűbb, a megemelt árak okán legalábbis minimum.

Melan, almáspite48, északiboszi és 6 más kedveli ezt.
  14. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Kíváncsi leszek rá. Én is vezetni fogom, mi merre ? méter. Az erő és a tudás velünk van, de a szerencse is? Én a szerencsén múló dolgoktól félek. De ne így legyen. Legyen OK minden. Bár már volt olyan, hogy kitettem szívem, lelkem és keserű szájízzel zártam az eventet.

osztrak12, almáspite48, emocy91 és 7 más kedveli ezt.
  15. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia Nóci! :)
    Én úgy gondoltam ki, hogy hétvégéig (szerintem vasárnapig) gyűjtöm az akksikat. Aztán átrendezés tp szerzésre. Elhasználom az akksikat, majd nekiállok 0 percezni is egy területen, így onnét is jön majd némi tp mennyiség.
    UI:
    Ha nem bírok magammal, akkor változik a terv holnapra:D:D

Utoljára szerkesztett: 30.8.16
    Melan, almáspite48, SzilvaG és 7 más kedveli ezt.
  16. aranyfény

aranyfény Utánpótlás-írogató

A felröppenőket egész jól kapom, de az előbb a turbó malom pörgetésnél 7 pörgetésből 5 kacsa kata trágyát kaptam. Ez már a pofátlanság teteje!!!! >:(:mad:>:(

emocy91, északiboszi, LBetti és 4 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok Földlakók 8)

Arra gondoltam , beáldozok Erre az eventre Kb 30.000 salátát.:inlove:

De aztán kinéztem a Piacra , és mégse .:D:cry::p
    Alszok rá 4-5 napot , és ha Jónak Találjátok , talán dobálok be valamit.:)

Melan, osztrak12, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  18. szilvusssss

szilvusssss Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én még nem vettem részt ilyen eventben, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz. :)

osztrak12, LBetti, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia !
    Ha jól emlékszek előszeretettel vásároltad fel a megszerzett új fák termését, barátbors, galagonya,selyemakác, és tamariszkusz .
    Ezek magasan verik a fák között pl. a gesztenyét , kicsit lemaradva csak a legértékesebb pajtaértékkel bíró cukorjuhartól, nos itt az ideje , hogy elhasználd őket ;)

Melan, _Cygnus_, almáspite48 és 10 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Báró arra vár , hogy gazdaköri legyen hozzájuk ... az árukból akar milliárdos lenni ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.