Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Én se feszülök rá erre az eventre, lesz ami lesz, főleg ahogy olvasom a tapasztalatokat.:wuerg:

zotmar, genka53, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  2. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Egyszer töltöttem fel a tartályt, aratásnál 312 akksi lett, abból 8-szor indítottam L-t 2 x BTP, 3 x TP, 3 x 7 FP, még a kettőt elindítom, és azzal be is fejezem.
    Zsuzsa

zotmar, csio70, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  3. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Szerintem nagyon negatív a változás, azt hiszem nem pazarlom el a dolgaim! Az első nem kevés eresztésből lett 15 pénzecske! Ebből nem igazán veszek valamit a boltban!

repashock, zotmar, mamika57 és 8 más kedveli ezt.
  4. Kari

Kari Utánpótlás-írogató

Szívemből szóltál!

Netudki50, emocy91, tereza6517 és 3 más kedveli ezt.
  5. csutakpj

csutakpj Járnitanuló

Egyetértek, a kedvencek közül nálam is hamar kiesett a felejtősek közé. :(

Shirkán53, Netudki50, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok !
    10 L-es beadás eredménye: 6xFp,3xTp,1xBtp.
    70 farmpengő
    290.700 Tp
    155.000 Btp
    Csp-t nem adott.

Nem vagyok elájulva!Részemről is felejtős!!!

iboly54, zotmar, Netudki50 és 10 más kedveli ezt.
  7. -Hétszilvafás-

-Hétszilvafás- Utánpótlás-írogató

Két farmon nyomkodtam addig a robotot, hogy mindhárom (S, M, L) kategóriából megkapjam az egyszeri nagyobb pengőt. Kb. másfél feltöltés kellett hozzá. Az egyiken 73db, a másikon 68db farmpengőm lett összesen. Ugyan akkum van még bőven, de késztetésem kevesebb a folytatáshoz.

Netudki50, genka53, Csuni és 3 más kedveli ezt.
  8. mementori74

mementori74 Fórum félistene

iboly54, Meellcc, zotmar és 18 más kedveli ezt.
  9. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Úgy látom többeknél kiakadt az eventmutató velem egyetemben!

Feca29, Csuni, tereza6517 és 3 más kedveli ezt.
  10. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én is most néztem át ezt tüzetesebben:sleepy:Már mindenhol a beadandók milliós nagyságrendűek:mad: Még gondolkodom, de erős a gyanúm, hogy ezt most kihagyom, bármennyire is sajnálom a tartalékolt akkukat:oops:

Netudki50, Csuni, tereza6517 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, gratulálok. Ha azt nézem nem is olyan sok pengő lett belőle, a különlegesből nem is lehetne mindent kiváltani. Azt hiszem nem nagyon fogom erőltetni ezek után.

Meellcc, zotmar, Netudki50 és 9 más kedveli ezt.
  12. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Biztos volt az event ismertetőben szó róla, de a biztonság kedvéért rákérdezek: a pengőt nem kell elkölteni az event alatt, lehet gyűjtögetni?

tereza6517 és §Böbe13§ kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nem kell elkölteni. A piros kosárban ott marad a bolt és bármikor vásárolhatsz.

14. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm. Te nagyon ügyes voltál. Nekem több, mint 1100 akkuból 156 pengőm lett.

zotmar, Netudki50, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  15. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Nem is váltok ki sehonnan semmit,a bp-t ismerve be fog tenni valami olyat amivel kicsikarja majd,de az nem most leszxD

iboly54, Meellcc, Gio és 6 más kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szeretném előterjeszteni a modiknak, hogy írjanak már a fejlesztőknek nem kérünk semmi újat csak az eventről egy kérdőivet. Hasonlót mint ami a malala után volt ;) Majd akkor kiderül mit is ér amit most alkottak.

Nem fogom ezt a posztod lájkolni, ennyi akkuból csak ennyit adott?:eek: Szerintem ez erőteljesen gyászhuszár, számlgattam az akkujaidat, meg hogy mennyi PÉ dobtál be érte, ha nekem ezt dobta volna szerintem ki x a játékot és ennyi :D Ne érts félre biztos élvezted és jó volt :) De számomra ez annyira fura, hogy így is csak ennyi :eek:

iboly54, zotmar, Shirkán53 és 6 más kedveli ezt.
  17. játéKOSka

játéKOSka Járnitanuló

ha jól számoltam,. akkor átlag minden 4.-re kaptál egy 14 pengőst, ami valójában nem megérős, hisz nem azért dobáljuk be a több milliós pajtaértéket, hogy tépében ússzunk. Azt event és pajtaürítés nélkül is tudunk.
    Ezzel a 0 percezés és a szupertrágya elherdálása nálam el is dőlt. Köszi

Netudki50, kovacstne, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  18. RGICA

RGICA Utánpótlás-írogató

Nem nagyon értem mi történt. Még 425000 érték van az átalakítóba, de egyik kategóriába sem ended. mindegyik szürke. A pajtában csak 6 db nabulin akut mútat, mikor legalább 60 felröpit kaptam. Azok hova tüntek. Kitehetőt, felhőt sehol nem látok a megszerezhetők között. Mi lehet a probléma

Netudki50 kedveli ezt.
  19. Pubidu

Pubidu Utánpótlás-írogató

Hogy a fenébe csináljátok, hogy ennyi akksitok van? és mi az az 50FA a különleges farmárudában?

Netudki50 kedveli ezt.
  20. játéKOSka

játéKOSka Járnitanuló

és aksid mennyi van ?

kukori80 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.