Űrbéli robotok csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kegyesand

kegyesand Aktív író

Szia! Alakítsd át farmpengőre mindenképp (mert a játék után beváltásra kerül és az nem éri meg). Azt tudod elvásárolni a boltban.

Gio, _Cygnus_, mani2004 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem akarok mondani semmit, csak annyit, hogy az L nekem gyalázatos volt sajnos. Nem tudom, hogy az M volt túl jó széria, vagy az L nagyon rossz, de ez lett nekem.

Gio, missuzy_53, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  3. hami-mami

hami-mami Utánpótlás-írogató

Szeretném ha aki tudja hogy jutok a kitehetőkhöz válaszolna.

_Cygnus_, mani2004 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  4. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Reggeli statisztika 2 db l-es 2 db m-es farmpengő nulla.

Gio, _Cygnus_, mária4702 és 5 más kedveli ezt.
  5. játéKOSka

játéKOSka Járnitanuló

itt se jobb a ma reggel: 10 L-esből mindössze 1 db. 7 pengő.
    Vigasz annyi az egészben, hogy éjszakás vizezett növényekből jött össze, még csak sima trágyát se pazaroltam rá, nemhogy szupert. Egyedül a papagájtollakat sajnálom.

Melan, Gio, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  6. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Kedves Narancs 69! Ha hiszed ha nem én nem az event növényt termelem , hanem rendesen ahogy szoktam amiből kevesebb van és rövid érésű azt nappal éjszakára pedig a jó hosszút és a kertjeim tele vannak állatokkal, fákkal. Learatásnál ami nublion jön azt hasznosítom, szerencsére papagájtollam van elég sok abból töltöttem fel a tartályt már 2-szer. A szupi tápra hajtok egyenlőre. További jó játékot.

Melan, Gio, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  7. kampika

kampika Utánpótlás-írogató

Engem nem szeret a rendszer, elfogyott az összes nublonakkum és általában cspt-tpt kapok összesen 14 pengőm jött össze ma reggelig:wuerg:

Gio, _Cygnus_, vje0315 és 6 más kedveli ezt.
  8. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

4 milka csp értékben Papagálytol, kb 600 szupitrágya, gesztenyés felhösorral, nullapercezven, meg a reggeli aratás plusz, és csak a 60 szupitápot tudtam kiváltani! Egy idő után, meg csak csp-t meg TP-t ad! Persze abba is hagytam, mert lehet hogy a szülinapi event majd sokat kér! :)

Melan, Gio, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  9. anna640328

anna640328 Törekvő

Kicsit csalódott vagyok. engem nem szeret ez az átalakító. Ma reggel 3db L-es adott 7-7 darab farmpengőt és némi csp-t. A tegnapi sem jobb. Mire megvénülök, csak összejön annyi, hogy mondjuk 5 AB-t kiváltsak. :(

Gio, _Cygnus_, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  10. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Ez olyan lesz mint a fúróxD

Gio, _Cygnus_, kutyaszálló és 11 más kedveli ezt.
  11. elekcsarab

elekcsarab Utánpótlás-írogató

Eddig szerettem a nublonokat, Most neeem :mad: Sok-sok cuccosért alig kaptam farmpengőt!
    Nem kedvelem a kényszer-munkát! Márpedig ez az lett. Ha nem dobálok be, nem lesz farmpengőm a későbbiekre.
    Átalakító? Őket kéne átalakítani ;)xD

Gio, Pitemano, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  12. pal73

pal73 Junior szaki

:pejnye ezt kihagyom, 8)nem jár a lap:wuerg:hej a nemjoját;)

Gio, Pitemano, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  13. bsand59

bsand59 Aktív író

farmpengő eddig, a kb 20 újrahasznosításból, 5 db lett. a varázsfa még oly' messze van xD

Gio, _Cygnus_, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  14. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Bevallom, hogy szebb emlékeim voltak a korábbi nublonos eventekről. Ilyen szűkmarkúan még nem bántak velünk. Ezért nem érdemes a pajtát kiüríteni. Abba is hagyom az eventgaz termelését és visszaállítom a farmot. Ebből nem lesz énekes halott. Sok sikert kívánok mindenkinek, aki még folytatja a küzdelmet. Üdv. Cincilke.

Gio, _Cygnus_, kutyaszálló és 10 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szevasztok!
    Jár a lap, csak az ász mindig a BPhez kerül.
    Leálltam. Ami még jön, azt bedobom. Annyit nem ér.
    Eddig a nublonok nem voltak a kedvenceim. Ezentúl el sem olvasom az event kiírást, ha nublonok jönnek. Tavaly már ugráltam át őket, ettől arrafelé, tankkal lövök rájuk, ha egyet is meglátok.

Melan, meszimarsi, HéricsBáró és 22 más kedveli ezt.
  16. buborékhal

buborékhal Junior szaki

Sziasztok!
    Csak megetettem ezeket a fránya nublonokat amit rászántam meg is kapták de itt a vége 174 farmpengőt sikerült kicsikarni belölük,én csak L csináltam elég szépen adogatta a pengőt

Melan, emocy91, Gio és 8 más kedveli ezt.
  17. pal73

pal73 Junior szaki

8)A BP -nél az Ász akkor nálam a kolbász ;) ej na , malackábol jó kolbász

Pitemano, _Cygnus_, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  18. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Ha lenne "Nem tetszik" gomb, akkor erre nyomnék egyet! ;)
    A nublonok aranyosak és jók. Hosszú utat tettek meg míg ideértek, és útközben megtámadták őket és elvették tőlük a szép ajándékokat, amikkel készültek, hogy örömöt szerezzenek a farmereknek. Még az űrhajójuk is rongyos lett. Most szomorúak, hogy nem tudták elhozni a szép ajándékokat, és csak még szomorúbbak lesznek, ha azt látják, hogy itt további veszélyek fenyegetik őket.
    Nincsenek most jó passzban, de azért még nem kell őket bántani. :oops::)

.Eperke73., Melan, Domos52 és 13 más kedveli ezt.
  19. hami-mami

hami-mami Utánpótlás-írogató

Hát már ezt én is kérdeztem egy párszor, én még tuti hogy nem voltam amikor az előző nublonos event volt, de nálam ugyanigy megjelent a felhő és hiába kérdeztem hogy akkor a kitehetőkhöz hogy juthatok hozzá sajnos választ nem kaptam.

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Event csevegőkben alapban nincs moderátori válasz, ilyen topicocban csak úgy válaszolunk, ahogy a kapacitás engedi. Amennyiben mindenképp moderátori választ szeretnél egy kérdésedre, akkor help topicban tedd fel.
    Tehát, régi nublon eventben volt megszerezhető a felhő és a rátehető dekorok. Mostani eventben ilyenre lehetőség nincs.

Melan, HéricsBáró, Gio és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.