Javaslat 11. JátékosLét Kutatás - nyerési eséllyel

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 8.10.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Farmerama HU

  Sziasztok!

  Hagyományosan minden évben megkapják a Bigpoint játékosai az esélyt egy kérdőív kitöltésével való nyereményre.

  A kutatást ezúttal is Dr. Fromann Richárd, a JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője készítette. Az alábbiakban idézem a felhívását:

  "Kedves Játékosok!

  A JátékosLét Kutatóközpont - a GameStar magazinnal és a Pixel Kereskedőház Kft.-vel közösen elindította a 11. (egyben utolsó) országos videojátékos felmérését, a JátékosLét Kutatást, amelynek kérdőívét 2022. október 16. 23:59-ig töltheted ki!

  A kérdőívet kitöltők között 150 000 FT összértékű ajándékokat sorsolunk ki, melyeknek 5 nyertese lesz, 1 fődíjjal. 1 db Arozzi Enzo gamer szék fődíjként, és 4 db xtrfy M4 gamer egeret nyerhetsz.

  Kapcsolódó jó hír, hogy a 10. JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk, amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon (http://www.jatekoslet.hu/research), és további kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalain (www.facebook.com/jatekkutatas) olvashatsz.

  Nagyon köszönjük az eddigi részvételed (a 10 év során több mint 80.000 játékos kapcsolódott be a Kutatásba), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a videojátékok pozitív megítélése sokat javuljon!

  Ha a 11. JátékosLét kérdőív kitöltésében (is) részt veszel, kattints az alábbi linkre.

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDsgEUXcz23SQtSySIPfgTjtDajIBXdXSsfveddhc5uPKtgg/viewform

  Köszönettel:
  Dr. Fromann Richárd
  JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője"
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.