Event 2010.10.05. - Szüreti fesztivál ismertető

Kategória: 'Eventismertetők', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 5.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU
  A fiatal gazdáknak persze éppen elég gond a saját farmjuk fenntartása, de lehetőségeikhez képest ők is szerencsét próbálhatnak, a tároló számukra is elérhető.  Az eleségtárolóra kattintva szállíthatod be az állatoknak szánt terményt.

  Kivétel nélkül minden szántóföldi növény, és fán termő gyümölcs megfelel, de legjobban az aranymakknak örülnek az erdő lakói, amit szintén beszállíthatsz nekik.


  Aki 2010.10.26. követően teljesítik a 7 szintet, az már az "új" alapfát kapja meg egyből, ami a fent leírt tulajdonságokkal rendelkezik.


  Ekkor a szüretnek még nincs vége.
  Az utolsó szint teljesítésére van még időd.
  Az event végéig, azaz november 16-ig szállíthatsz, amikor kiderül, hogy ki volt az 500 legszorgosabb gazda, aki bekerült a top 500-ba, és megszerezte az ezért járó különleges ajándékot.


  Műhelyben fejlesztett óljaidból származó termékeidet lehetőséged van aranymakkra váltani.


  Természetesen azok sincsenek hátrányban, akiknek még nincsenek műhelyben fejlesztett óljaik, ők is juthatnak aranymakkhoz a bankon keresztül:  20 aranymakk: 0,99 €, azaz 282,86 HUF

  100 aranymakk: 3,99 €, azaz 1,140 HUF

  250 aranymakk 7,99 €, azaz 2.282,86 HUF
  Sms-ben nem rendelhető.  Az aranymakkot szintén a beszállításnál, az Egyéb kategóriában találod majd meg.


  Az ajándékküldés funkción keresztül bőségszaruval lephetitek meg kedvenc gazdatársaitokat.

  5 alkalommal használható fel, és 1,5 óránként ad 10 tp-t, és 7 csp-t.


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 24.11.13
  igalializ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.