Event 2011.01.12. - Ufók a Farmeramában

Kategória: 'Eventismertetők', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 5.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  A feladatsor a városban érhető el, a repülő csészealjra kattintva.
  (A gazdakörbe fog vezetni benneteket.)

  1. Hol a legénység?
  Alig hiszel a szemednek, amikor megpillantod a kis lényecskét, aki rád bámul nagy fekete szemével (már ha az ott a szeme egyáltalán). Bárhol rejtőzködhetnek űrlények a farmodon: ólakban, fákon, földeken. Betakarításkor könnyen rájuk bukkanhatsz! Ha teljesíted az összes feladatot, különleges adó-vevőt kapsz ajándékba, amellyel bármikor kapcsolatot teremthetsz a földönkívüliekkel!

  Feladat: 10 Űrlény
  Jutalom: 1500 TP, 20 szupertrágya
  Szükséges szint: 5

  2. Gabonakörök.
  Az ufók nyilván oda bújtak el, ahol a legjobban szórakozhatnak. És mit szeretnek a földönkívüliek igazán? Hát persze, gabonaköröket csinálni! Ha sok búzát termesztesz, aratáskor biztosan rábukkansz néhány ott rejtőzködő kis zöld lényre!

  Feladat: 1000 Búza
  Jutalom: 1000 Tp, 10 szupertáp
  Szükséges szint: 5

  3. Traktorozás.
  Juhé, a kis lényeknek jobb a humoruk, mint gondoltuk volna! Elkötötték a traktort és most fel s alá rohangálnak vele a földjeiden. Gyorsan kapd el őket! Ha sikerül megbeszélni velük a dolgot, jobbra is fordíthatják az energiáikat: például segíthetnek a betakarításban.

  Feladat: 20 Űrlény
  Jutalom: 3000 Tp, Aratógép 24 órára
  Szükséges szint: 5

  4. Tankolás
  Az űrlényparancsnok gondterhelten jár-kel a repülő csészealj előtt és magában mormog valamit. Hallgasd csak! „Napforg üzany! Napforg üzany!" Fura nyelven beszél, az szentigaz. De ha megkéred, hogy „Kapcs ford!”, akkor lefordítja neked ómagyarra: napraforgót kér üzemanyagnak!

  Feladat: 1000 Napraforgó
  Jutalom: 3000 Tp
  Szükséges szint: 5

  5. Sétarepülés
  Az űrlényparancsnok most már tényleg kétségbe van esve. A legénységének nagy része még mindig sehol és a telihold igencsak közeleg, amikor muszáj útnak indulnia. „Ke meg leg!” könyörög és most már különleges tolmács nélkül is megérted, hogy arra kér, keresd meg a legénységét. Ha sikerrel jársz, sétarepülést tehetsz a repülő csészealjon!

  Feladat: 30 Űrlény
  Jutalom: 4000 Tp, 100 Pilótapont
  Szükséges szint: 5

  6. Földönkívüli szerszámok
  A repülő csészealj közvetlenül a műhely előtt ért földet. Az űrlények nem sokáig bírnak a kíváncsiságukkal és hamarosan egymás után beosonnak a műhelybe, ahol jó nagy kavarodást okoznak. Remekül szórakoznak a primitív földi szerszámokkal és eszközökkel, amíg te a maradék űrlényt hajkurászod. Ha kitombolták magukat, hálából neked ajándékoznak egy szerszámosládát!
  Feladat: 40 Űrlény
  Jutalom: 5000 Tp, 1db XXL szerszámosláda
  Szükséges szint: 5

  7. Nublon bolygó küldötte
  Szinte az összes űrlényt sikerült már összeszedned és az űrhajó már majdnem indulásra kész. A parancsnok még egyszer ellenőrizni akarja az összes funkciót, többek között a tehéntranszportáló lézersugarat is. (Ez az egyik legfontosabb eszköz, ez nyilvánvaló.) Ha szállítasz néhány tehenet, cserébe megkapod Nublon bolygó küldöttét!

  Feladat: 30 Tehén
  Jutalom: 1 Nublon
  Szükséges szint: 20
  [​IMG]
  Amit nyújt: 10 óránként 30 Tp
  8. Tapasztalatcsere
  Az űrlényparancsnok igazán hálás a segítségedért! Amikor egy újabb csapat űrlényt vezetsz vissza hozzá, azt mondja, rengeteget tanultak és tapasztaltak a Földön és cserébe a füledbe súg egy nagy titkot. Úgy érzed, hirtelen fény gyúl a fejedben és a homlokodra csapsz. „Hogy én erre nem gondoltam!” A következő nap pedig minden betakarításkor 50%-kal több tapasztalatot szerzel!

  Feladat: 50 Űrlény
  Jutalom: 50% -os Tp tábla 24 órára
  Szükséges szint: 20

  9. Viszlát
  Úgy tűnik, sikerül lassan az összes kis űrlényt összeszedni. A legénység legélénkebb és legravaszabb tagjait kell még felkutatnod. Mostanában annyi időt töltöttél az űrlények között, hogy lassan jó barátokká váltatok. Most már sajnálod, hogy el kell menniük! Szerencsére megajándékoznak egy adó-vevővel, amellyel bármikor felhívhatod őket!

  Feladat: 60 Űrlény
  Jutalom: 3000 Tp, 1 UFÓ
  Szükséges szint: 20
  [​IMG]
  Amit nyújt: 5 percenként 5 Tp
  Figyelem: aratógép használatakor nem kerül leszedésre. Aki szeretné a Tp pontokat begyűjteni, manuálisan kell leszednie!

  A feladatok teljesítéséhez rendelkezésre álló idő korlátlan: azaz a pajtából is teljesíthető, ami rendelkezésre áll.
  Az event időtartama azonban korlátozott, január 18.-ig tart!

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 24.11.13
  HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.