Visszajelzés 2013.05.02. - Beszélgetés a csapattal

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Adj' Isten Farmerek!

  Április 30-án egy újabb beszélgetés zajlott a játék képviselői és a spanyol játékosok között. Az itt elhangzott kérdéseket és válaszokat szeretnénk most megosztani veletek:

  1. Bahamarama

  A sziget megújítása több ütemben fog lezajlani. Az első ütemben megnövekszik majd a rendelkezésre álló terület. Ezzel nagyobb szabadságot kapunk a termelésben is, hiszen akár egyszerre több folyamatot is űzhetünk a szigeten, nem kell majd a helyszűke miatt aggódni. Emellett az előrehaladási folyamat is gyorsabb lesz. Ez a fázis 2-3 hónapon belül megérkezik, és ezt követik majd a továbbiak az év folyamán, mint például új játékelemek a szigeten, és persze még több hely.

  2. Új mesterségek

  Felmerült kérdésként, hogy várható-e a közeljövőben új mesterség érkezése, hiszen korábban azt hallottuk, hogy 7 mesterséget terveznek a fejlesztők. Egyelőre erre nem kell számítanunk, inkább a meglévő mesterségek még előnyösebbé tételére szeretnének koncentrálni.

  3. Szupertáp keverése a szigeten

  Szintén előkerült témaként, hogy a farmhoz hasonlóan a szigetes malomban is lehet-e majd a későbbiekben szupertápot keverni. A válasz jelenleg erre a kérdésre nemleges, méghozzá a következő okból: a szigeten a növény és állatvilág fejlesztése is tervbe van véve, és a szigetes tápok keverése mellett nemigen jut erőforrás a szigeten szupertápot keverni.

  4. Csibeszoba

  A játékosok kíváncsiak voltak, hogy mi alapján zajlik a mentorok sorsolása, mit lehet azért tenni hogy gyorsabban sorra kerüljön valaki. Több kritérium alapján kerülnek besorolásra a mentor-jelöltek rekeszekbe. Minél jobban teljesít valaki egy kritériumot, annál magasabb osztályba kerül, és annál nagyobb lesz az esélye, hogy mentorrá váljon. Ezek a faktorok a következőek:

  • Szint (minél magasabb, annál jobb)
  • Aktivitás (minél nagyobb, annál jobb)
  • Baráti gazdák száma (minél több, annál jobb)
  • Eltelt idő a mentornak jelentkezés óta (minél hosszabb, annál jobb)
  Akit nem választottak még ki mentornak, ne csüggedjen! Minden héten szerdáról csütörtökre virradóra újabb 1000 játékos válik mentorrá. Ha valaki véletlenül csatlakozott a rendszerhez, vagy egyszerűen csak meggondolja magát, akkor sincs probléma. Csupán annyi a teendő, hogy nincs teendő. Nincs időlimit, tehát ha valaki hónapokig nem foglalkozik a rendszerrel, az ez idő alatt persze nem tudja a jutalmakat felhasználni, de bármikor lehetőség van a folytatásra.

  5. Új jutalmak szintlépés esetén a magasabb szinteken játszó gazdáknak
  Jelenleg erről nincs információ.
  _____________

  Reméljük találtatok hasznos információkat ebben az írásban.

  Üdvözlettel: A Farmerama csapata

   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.