Visszajelzés 2013.09.11. - Produceri hírlevél szeptember

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Üdv' Gazdák!

  Az alábbiakban olvashatjátok a szeptemberi produceri hírlevelet:

  1. Miért van a játékban több hiba mint régebben?
  Sajnos az elmúlt napokban az eventek kezdetén ismét több hiba csúszott a számításba. A jövőben szigorúbb minőség-ellenőrzés fogunk bevezetni ezekben az esetekben, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő újra.
  A már meglevő játékelemekben fellépő hibákat illetően a Farmeramában sajnos olyan helyzet állt elő, hogy a kódot az évek során több fejlesztő írta és legtöbbször időszűkében. Ezért a játék nem minden területe van úgy programozva, hogy nagyobb ráfordítás nélkül könnyedén meg lehetne változtatni. Ezen kívül egy ideig nem volt elég programozó a csapatban. Most ismét kaptunk erősítést, így dolgozhatunk azon is, hogy ezeket a hibákat és műszaki problémákat megoldjuk. A problémák azonban részben igen összetettek, így hosszabb időre van szükség a megoldásukhoz.

  2. Mikor jön a következő „üzlet és ajándék” event? Megígértétek, hogy nem kell ismét hat hónapot várnunk rá.
  Tudjuk, hogy az „üzlet és ajándék” event igen közkedvelt, ezért természetesen stabil eventet szeretnénk nektek nyújtani. A fent leírt problémák, az évek során fejlesztett és egyre megváltoztatott programozás sajnos az olyan eventeknél, mint az „Üzlet és ajándék”, még erősebben éreztetik a hatásukat, mivel a tárgyakat át kell helyezni az egyik felhasználói fiókból a másikba. Jelenleg intenzíven dolgozunk azon, hogy a régi problémákat megoldjuk, ám sajnos – ahogy az első kérdésnél is említettük – nem tudjuk megbecsülni, mikor oldódnak meg végül a problémák.
  3. Miért érkeznek egyre újabb játékelemek, ha még vannak régi, megoldatlan hibák?
  Sok hiba a már említett műszaki problémákból származik és általában nem egyszerű rájuk bukkanni. Állandóan dolgozunk ezen, hamarosan például a mentorrendszert fogjuk teljesen átírni, mivel ez sok panaszra ad okot és a problémákat itt nem könnyű megoldani. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a teljes fejlesztői csapat csak ezekkel a hibákkal foglalkozik. A Farmerama csapata új tagokkal bővült, jelenleg harmincan vagyunk, így most több témával is foglalkozhatunk egyszerre.
  4. Miért került sor az utóbbi időben gyakran változtatásokra a GYIK leírásokban vagy félrevezető hirdetményekre – habár ezek olyan információk voltak, amelyeket a fórum csapata közvetlenül a Farmerama csapatától kapott?
  Az utóbbi időben megpróbáltunk korábban értesíteni és informálni benneteket az eventekről és frissítésekről. Sajnos a tesztelés során még hibákat szűrtünk ki, amelyeket ki kellett javítanunk, vagy további fejlesztéseket végeztünk el. Ekkorra már azonban részben más információk kerültek nyilvánosságra, amelyeket később helyesbíteni kellett. Meg fogjuk találni a megfelelő arany középutat, hogy az információkat időben megoszthassuk veletek, de annak a veszélye nélkül, hogy rövidtávon változtatásokat vagy hibajavításokat kelljen bevezetnünk.
  5. A játékban található segítség szövege már nem aktuális. Mikor frissítitek?
  A játék segítségének régi/elavult szövegrészei eltávolításra kerültek, a játéktérben található segítség gomb a GYIK megfelelő oldalára vezet.
  A Farmerama csapata​
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.