6 éves a Farmerama - Születésnapi event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 25.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

csak nyugi farmerek! Lenyomni a 19250db event növényt 1x1-en, "0" percezve a hiányzó felröpit megcsinálni, majd malomba az összes habcsókot kikeverni, és a hátralévő időben annyi gyertyát elfújni, amennyit csak akarunk
    kihagytam valamit?

2. Alpacsino

Alpacsino Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tetszik az event.
    Most ették meg a denevérek a szilvát. Még jó hogy nem kell belőle sok.

3. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Igen nyugi, van feladat bőven, taktikákkal elláttak a segítőkész gazdák, most már csak bele kell húzni. Mindenkinek sikeres eventet és sok-sok röpit kívánok, mert az sem semmi mennyiség, 0 percezés nélkül. Csak csinálni kell, de keményen. Sok sikert Mindenkinek.

emocy91, Dyny, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  4. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

Csicseriborsó : 3 Tapasztalati pont és 2 Csengőpengő.... a beváltás
    A Csicseriborsó esszencia összetevői : 350 db Csicseriborsó, 20 db Víz
    A Narancs habcsók összetevői : 1 db Csicseriborsó esszencia, 15 db Répa, 20 db Habzsák
    Narancs habcsók:2695 Tapasztalati pont és 6475 Csengőpengő

ha nincsen elirva akkor én narancsos habcsokot fogok gyártani végig az event alatt.:pxDxDxD
    már 100 db az 647.500 csp:D:inlove:

a 15 db répa megtermelem. ingyen van
    20 habzsák ami be lesz váltva 100 csp
    cs. esszencia 4.060 csp4.860
    a viz inygen van
    350 csicsereborsó 700 csp
    vagyis kb 4860 csp--- legyen 5.000 csp. kb 1500 csp haszon fejenként.
    de szerintem az cs. esszenciát kell számolnom? valaki segitene?:oops::cry:

Utoljára szerkesztett: 25.1.16
    Magdusnéne, emocy91, steve223 és 8 más kedveli ezt.
  5. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Nos csak végeztem a számolgatással, és elkészült a sorrendem. Ez már tényleg a végleges, hacsak Pharmer nem áll elő még valamivel:D
    Dyny gondolatait is számításba vettem és végül ezek lettek a számomra megérős dolgok.
    1-3-20-27-28-(21-6 = 22) -7-8-9-10-4-32-31-25-13-14
    Ebbe benne van 2 party, a matrica, 3 kitehető a felhővel, titokfák és ólak, sztáp és szupertrágyás gyertyák, Banánok. Igyekeztem nézni mi éri meg, miért mennyit kell beadni.
    Az eventnövényből kell 10850, felröpi 660. Egyik sem vészes.
    Ami még kell bele és említésre méltó: 10 kakas, 8 nyári lúd, 15 szarvasgomba, (15 szalontai sertés = 15 papagájtoll, 15 kecsketej).
    Ez számomra jól hangzik.
    15 szalontai sertés kiváltható 15-15 papagájtollal és kecsketejjel. Még nem döntöttem el melyiket választom. Nagy különbség nincs köztük árba se. Az én piacom szerint:)

6. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia!
    Ahogy elkészülsz egy gyertyányival érdemes elfújni. 8, illetve 16 óránként fújhatod ismét. Akkor már ahhoz a gyertyához nem kell bedobni semmit.

hóóvirág, emocy91, Detti0812 és 4 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Mi a kérdés? xD
    Nem váltasz ki mindent?

8. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Azt hittem hogy a 29-es alatt lévő kitehető is kell a felhőhöz. Miután jobban megnéztem az ismertetőt, láttam hogy nem kell hozzá:) Szerencsére még időbe:)
    Így módosult a tervem is:) A gyertyák közül se gyújtok meg mindent.

9. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

az a kérdésem hogy Narancs habcsók:2695 Tapasztalati pont és 6475 Csengőpengő
    ebbe tudom h mi kell. de mindig is hülye voltam matekból.
    szoval mennyibe kerül? kb?

Detti0812 és bindi5454 kedveli ezt.
  10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én már 120000 felett adom...:p

hóóvirág és bindi5454 kedveli ezt.
  11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

1., lesz annyi felröpid?
    2., 650e CSP = 4,5 nyári lúd a piac jelen állása szerint. Érdemes güzülni a borsóval?

Detti0812, Gio és -jancsiszeg- kedveli ezt.
  12. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

lehet venni.;):p
    nem szoktam tenyészteni. általában kerülöm.:sleepy:

bindi5454 kedveli ezt.
  13. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Javítsatok ki ha tévednék,de úgy tudom hogy,Magyarországon a farmeráma játék 2010 kora tavasszal indult ezért nekünk nem is lehet 2009-es szülinapi csodatortánk,merül fel a kérdés,hogy aki 2010 tavaszán regisztrált azt nem illetné meg a 2009 kitehető.

daszi, iboly54, Detti0812 és 3 más kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Az nem kell. Én is még sopánkodok hogy kiváltsak-e mindent.
    Hogyhogy mennyibe kerül? Letermeled a csicserit meg a répát, vized van, közben kapod a felrepit.

-Mayacska85-, Detti0812, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Miért illetné meg az előző évi jutalom? Csak úgy? Nem hinném, hogy ezt figyelembe vennék. A hivatalos béta teszt már 2009-ben elindult.

nemethpgabi, Pharmer500#2, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  16. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

keresek akkor pár millát:inlove:

genka53, sziszi1965 és bindi5454 kedveli ezt.
  17. Dyny

Dyny Fórumgróf

A 29-es alatt nem az a kitehető lakik, amit aszerint kapunk, hogy mióta játszunk? Vagy erről már nagyon lemaradtam?

Én egyelőre úgy tervezek, hogy a 29-s kell, igy kellenek a gyerták is, nekem ez alapján kell 8 kék süti, 14 piros, és 11 narancs, amiből 2 kék még lejöhet ha nem kell a 4db party pöri.

Ez igy 11,550 növény, meg 600 felröpi, ennyit tudok vállalni:) többet nem akarok kapálni és felröpit gyűjteni:p

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem az a kitehető lesz az eventben. Azt teljesen más körülmények közt kapjuk meg:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/428114/

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én még 5000 ért kaptam, és már 9ért nyomhatnám el, de lesz ez még 25000 is. Ilyenkor januárban elég ritka a nyári lúd, úgy gondolom, hogy olyan 300-400000 között majd elkelnek.
    Igen. Piacolni topezerrel. Az igazi bónusz ott lesz.

Detti0812, bindi5454, Gio és 2 más kedveli ezt.
  20. Dyny

Dyny Fórumgróf

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.