6 éves a Farmerama - Születésnapi event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 25.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ahhoz hogy a gyertyákhoz elérj és azt aktiváld, pl. az 1500 Tp-t és a 4 darab party pörgetést, vagy a 4000 Csp-t és a szülinapi lakoma matricát kellene megszerezned.
    Vagyis "valamelyik illeszkedő oldalon" lévő ajándékot előtte ki kell váltanod.

2. -judit1960-

-judit1960- Utánpótlás-írogató

Próbáltam, van 9 habcsókom és még sem aktiválja az ajándékot és így nem tudok tovább lépni.

bindi5454 kedveli ezt.
  3. Laboviti

Az sem mindegy, hogy milyen színű habcsókkal rendelkezel.
    A Csp kiváltásához almát, míg a Tp nyeremény megszerzéséhez rebarbarát kell beszállítani.

4. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Arra is figyelj, hogy a naracssárga és a piros nagyon nehezen különböztethető meg. (Megint nem figyeltek erre a szerkesztők.) Ebbe én is belefutottam.

bindi5454, kingababa64 és csopke1 kedveli ezt.
  5. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Jó reggelt mindenkinek :)
    Nekem is összejött a hiányzó habzsák,event kész,most már csak ajándék begyűjtés van és pajtatöltögetés :)
    Szép napot minden kedves és kedvetlen gazdatársnak! :D

6. kingababa64

kingababa64 Haladó

Fel a fejjel Feri.Tigi! Mi Zöldfülűek is csak úgy öregesen,de haladunk már utánatok.Bár olyan nincs,hogy öreg ! :D Nálam a felső narancs gyertya égne,ha persze megint adná rendesen felröpiket. :D Nálam a röpi hiány tart már vissza,de így szeretem Farmeramat,mert kicsit lehet izgulni is a sikerért. :D

7. kingababa64

kingababa64 Haladó

Habzsák hiány nálam is nagy van,mint kis Zöldfülűnél. :D Segítenél,hogy miként tudnák "varázsolni",mert ami kell bele, az mind meg van ? :)

kutyaszálló, csopke1 és bindi5454 kedveli ezt.
  8. Laboviti

kutyaszálló, kingababa64 és Gio kedveli ezt.
  9. kingababa64

kingababa64 Haladó

Hutvagner76 Szia! Jó a kérdésed,hogy sokak mire kezdenek,már van aki jelenti,hogy kész. Már ezt Én is kérdeztem magamtól itt olvasgatva,de még saját magamnak se tudok válaszolni rá. :D

kutyaszálló és bindi5454 kedveli ezt.
  10. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Lassan, kialakulnak a dolgok!
    Ha minden összejön, holnap kész az event gaz!
    Nem mindig jut időm csinálgatni, de igyekszem!
    A felröpik, úgy ahogy jönnek:
    Vannak viszont segítő emberek!
    Itt köszönöm meg a segítséget!
    Főként, hogy kéretlenül, önként teszi!!
    Még a végén kész leszek az eventtel! :D :D

csio70, alpha58, csepcsányi és 8 más kedveli ezt.
  11. kingababa64

kingababa64 Haladó

Szia! Én a torta szélén elindultam és megyek körbe ott. Most fent vesztegleg narancssárgánál,mert habzsák hiányom van. :D Nem ad annyit az Én borsóm,mint kéne. Biztos lejárt szavatosságú termék :D Fogd fel játéknak és gyere vissza felé az óra mutatójával ellentétesen.Feladatokat próbáld úgy teljesíteni! Széléről megyünk majd torta közepére,ha sikerül . :)
    Hasonló helyzetben vagyok,de röpik itt is lusták nagyon.
    Hogy a végére kész leszek-e röpik miatt, hááát arra fejem nem teszem inkább !
    Sebaj! Jutok,ameddig jutok vagy küzdök,amíg idő engedi. :D :D

Peszi2, kutyaszálló, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  12. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Küzdeni kell!
    Mint malac a jégen!! :D :D :D

muksika, Peszi2, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  13. kingababa64

kingababa64 Haladó

Köszi e segítséget. Én azonban,mint sokak, még ehhez kezdők vagyunk és így sok minden hiányzik,hogy így tudjuk csinálni pár hónap után. Ezt már olvastam amúgy kezdetekkor is,de hiába. :( Itt meg jelezve is,hogy nehéz feladat a torta! :D

Úgy ám !!! :D :D :D

14. -margit2-

-margit2- Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Én is küzdök a játékkal .Most bab és felröppenő hiányom van. Este minden babomat bedaráltam. még jó hogy maradt vagy 200
    A róka gomba jól adta a habzsákot, 33 db 1 területen, 1x1-gyesen. Még az utolsó gyertya hiányzik, meg a környéke.Én csinálom folyamatosan mert ráérek. Meg lesz ez. Van még idő.

Utoljára szerkesztett: 29.1.16
  15. kingababa64

kingababa64 Haladó

Bizony-bizony! A két szín alig különböztethető meg és főleg este vagy aki kicsit rosszul lát. :) A habzsákok is lehettek volna fehérek például,mert Én is bele futottam abba hibába figyelmetlenségem miatt,hogy pirosat csináltam kék helyett éjjel,pedig mondogattam,hogy mennyi kék,majd utána narancs. :( Így jártam,de tán nem veszik kárba ! :)

16. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Jó a szülinapi buli, csak még hiányzik 330 habzsák. A manóba! OK, még van bő három nap, napi 110 habzsák reális, na de akkor is. xD Nem akarnék nullapercezni, több nap, mint szuper trágya. ;)

csio70, taga1, Gio és 9 más kedveli ezt.
  17. paloooo

paloooo Fórumelemző

bindi5454 kedveli ezt.
  18. me-rengő

me-rengő Fórum-zöldfülű

Lassan felgyulladnak a lángok, hogy utána gyorsan el is fújhassam... Már csak a habzsákokon múlik meddig jutok, hiszen a gaz szépen, lassan kész lesz holnapra vagy holnaputánra... Nem hajt a tatár, s most csendesen merenghetek a világ folyásán, hiszen nincs értelme kapkodni.... Mindenkinek kitartást, avagy jó szórakozást, hiszen itt ha nem lesz is meg minden kétszer, akkor nem dől össze a világ, csak max szomorú leszek, de elmúlik az is hamar, s amint a tavaszi nap feldereng, úgy ragyog arcomon ismét a mosoly... Jó játékot mindenkinek!

emocy91, alpha58, Gio és 5 más kedveli ezt.
  19. Laboviti

Szia!
    Mert felül jobbra és balra az egy-egy járható út lévő "sejtje" még nincs kiváltva.
    Pl. A piros gyertyától balra lévő "világosbarna lapot" kellene kiváltani.

Gio, sziszi1965, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  20. paloooo

paloooo Fórumelemző

Ahaaa..., köszi...:) Tehát a bohóclábat kéne 10 db kék habcsókért..., ok...:)
    Próbálkozom...:) Köszi!

Peszi2, kutyaszálló és bindi5454 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.