6 éves a Farmerama - Születésnapi event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 25.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia mamika57!

Az event ismertetőjében bizonyára elkerülte a figyelmedet : a nyeremény "Grönland" talányos tiki fa.
    Az ismertrőjében benne van : a Nektarin fáig bezárólag lehet benne új fa :

https://board-hu.farmerama.com/inde...csemete-rejtelmei-bahamarama.422/#post-324060

Nem véletlen a titokfák különleges elnevezése . Beazonosíthatod, mi lehet benne a kifejlődő fa.

Magyarul : teljesen fölöslegesen vártál volna Mangosztánt, ha nem szerepelhet a kifejlődő fafajták között......

ada77201, staramajka és Gio kedveli ezt.
  2. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Még 7 kék habcsók kell és kész vagyok. Nagyon tetszett ez az event, főleg, hogy még mindig fáj ha fújok. :) ( na és persze szintet léptem 91.) :)
    Mindenkinek sok habzsákot!

Jolán74, erzsike511, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  3. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Boldog szülinapot nektek!
    Régen volt egy nagyon aranyos kis film a születésnap alkalmával. Megismerkedhettünk a farm készítőivel. Nagyon hiányzott nekem. Azon kívül első pillanattól jelen vagyok szinte, jól esett volna, ha esetlegesen kiemeltétek volna, hogy azok, akik rég óta veletek van különleges ajándékba részesülhetnek. Pl. egy kitevőt, ami nem is igazán a bejövő érték a lényeg, hanem az, hogy 6 éve veletek kelek, veletek fekszek és napközben is ha tehetem itt vagyok és még nagyon sokan mások.
    Üdv. Márta

csio70, sHaDoW_sOnG, papirocska és 6 más kedveli ezt.
  4. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Kapunk is egy tortát! Ezt adják nekünk idén.;):)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/születésnapi-ajándék-az-ünnepelttől.13588/

5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

ada77201 és staramajka kedveli ezt.
  6. ancusk61

ancusk61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Igaz még nem vagyok kész teljesen az eventtel, de hiányolom nagyon a szülinapi tortát, nem találom sehol sem a ládában8). Segítsetek légyszi, hol keressem?

7. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Itt van ez a kép. Itt a rajt gombra kell kattints és ott lesz a váza ikonba!

csio70, ada77201, staramajka és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Istvankiralyfika

Istvankiralyfika Utánpótlás-írogató

9. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Apja csak ügyesen .. ;)

staramajka, zsani_apja és mamika57 kedveli ezt.
  10. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Csak azokat a mezőket tudod aktiválni amelyiken nincs lakat! Tehet csak sorrenbe! Akkor tudsz új gyertyát gyújtani mikor odáig elérsz és gyertyán sem lesz lakat!
    Ha így se tudsz eligazodni, akkor olvasd el az eventismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/6-éves-a-farmerama-születésnapi-event.13586/#post-427937

Utoljára szerkesztett: 30.1.16
    staramajka és Gio kedveli ezt.
  11. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Érdekes én nem olvastam,hogy valaki is panaszkodott volna.Jó kis event volt!96.szinten elég szomorú,hogy csak fújogatni tudsz...

ada77201, staramajka, ulmo12 és 4 más kedveli ezt.
  12. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

kukk és tádááám
    már nekem is ég a gyertyám
    matrica is van , teljes a boldogság

csio70, staramajka, emocy91 és 3 más kedveli ezt.
  13. kingababa64

kingababa64 Haladó

Óóó,de zizi vagyok.A növényeknél keresem már rég és terményeknél nem is figyeltem. :( :( köszi infót! :D

csio70, staramajka, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  14. ancusk61

ancusk61 Utánpótlás-írogató

Szia barna030303. Nagyon köszönöm a segítségedet ,:D sikerült megszereznem a szülinapi tortát. Ezer köszönet a barátnőm nevében is, ő is kereste....:D

csio70, staramajka, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Gratula roy!
    Örülök,hogy látlak..

staramajka és emocy91 kedveli ezt.
  16. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

nah akkor belekezdünk az eventbe:D nagyobb volumenekkel..:D

staramajka, emocy91, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  17. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok!
    Event kész, már ujból ezerrel termelem a csicserit, gyártom a narancsos habcsókot. A megfogyatkoztt állatok
    ( pl.kakas)a mezőn, terményesek termelnek. A gyertya gyujtás időpontját úgy tudtam időzíteni, hogy naponta
    3x tudom elfújni. Nagyon jó kis event volt, befejeztem de még mindig van lehetőség játszani, apróságokat nyerni!
    Várom a Karnevált és a Valentin napot is !!! :inlove: További sikeres születésnapokat Farmerama!

Mikulás48, csio70, ada77201 és 7 más kedveli ezt.
  18. kingababa64

kingababa64 Haladó

Ezt nem tudom hogy lehetséges. Én 83 szintre léptem csak és még és talán-talán teljesen kész is lesz torta,még betegen is. :( Habzsákoktól függ,de most rájöttem,hogy nálam tönkölybúza adja sokat!!!
    Próbálkozz,mert még van idő és kérdezz,mert itt minden gazda szívesen segít másik gazdáknak ha elakadnak !!! :D
    Nekem tetszik ez az event nagyon ! Gratulálok kitalálójának! :D
    Ne add fel !!!!

ada77201, staramajka, emocy91 és 2 más kedveli ezt.
  19. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Kész vagyok! Bár a dupla kitehetőket már nem is akartam kiváltani,de 2 már abból is megvan ! Lehet kiváltom a harmadikat is,ahhoz még viszont kell 10 kék habcsók! Így ültettem megint csicseriborsót,ha sikerül kiváltom,ha nem ,nem gond,a felhőre már úgyis megvan! :D Jó kis event ,de most már várom a következőt! :D

ada77201, -W-595-, staramajka és 5 más kedveli ezt.
  20. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

sziasztok
    öö tapasztalatok:

event kezdés elött elkezdtem tanulmányozni a jelen fórumot, eventkiírást, szabálykönyvet, mindenféle kiskátét,hogy tudományosan felkészülhessek az eventre, esetleg be is tudjam fejezni azt
    mikor olvastam a szakértők összegzéseit , elemzéseit miből mennyi kell a teljesítéshez elsőre nekem is elkerekedett
    a szemem így o_O és még a fejem is oldalra billent mint a kutyáknak.

pár táblázat átbogarászása után, gondolkodóba estem
    úgy éreztem a brit tudósok segítségére szorulok
    jöttek a grafikonok, kimutatások, útvonaltervek, haladási stratégiák, irányelvek,prognózisok, titkos rafinériák trükkök százainak áttanulmányozása,elolvasása és az ötletelés
    mindent bevetettem

na de aztán eljött az eventkezdés napja és úgy döntöttem tojok az egészre, csinálom ameddig ahogy tudom időm függvényében
    össze-vissza ültettem épp ami eszembe jutott, nem taktikáztam be éjjelre sem a hosszúérésűt, kitettem a lúdólakat is
    amikor a helyzet megkívánta (mert a piacon jól alakult az ára)
    többen tervezték jobbra indulnak el a tortán , én csakazért is balra mentem, a felrepik szép lassan gyűltek (és itt hála a szponzoroknak), néha kevergettem a hozzávalókat, két kanyart azért csináltam turbórózsával a biztonság kedvéért, de az is
    felesleges volt

hát igy lett hogy két nappal a vége elött ki lett váltva minden amit akartam, meg az is amit nem is terveztem:)
    már megint sok hűhó semmiért

Mikulás48, taga1, PalMa és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.