6 éves a Farmerama - Születésnapi event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 25.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Az szép! 531.032 CSP eddig ;)
    Szurkolok :) már csak 310 db kell és meg lesz :)

HéricsBáró, Peszi2, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  2. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Boldog Szülinapot a Farmeramanak!:music:
    A készítőknek, a játékosoknak a moderátoroknak,minden fórumozónak! Kívánom, hogy sokáig lehessünk még együtt barátságban, szeretetben. Szóljon ez a játék a kikapcsolódásról, a sikerekről, a vidámságról, mert játszani öröm :).
    Nekem már sok régi, szép emlék és barátság :inlove:fűződik a farmomhoz.Ennek jegyében készült ez a mostani emlékkép. Ime: http://kepfeltoltes.hu/160130/sz_linap_2016_1_www.kepfeltoltes.hu_.png
    Fogadjátok szeretettel!

brozsa, cillike01, katimami51 és 19 más kedveli ezt.
  3. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok!
    Az egész tortát sikerült összekennem csokival:p
    A megszerezhető ajándékok begyűjtve már csak a gyertyásak vannak hátra :D
    Nagyon jó event volt Boldog 6.Születésnapot Farmerama!!!:inlove:

A titkok nem annyira jók lettek de ajándék lónak ne nézd a fogát szokták mondanixD

dió XXL
    naspolya XXL
    kerti berkenye
    szilva XXL
    szilva XXL

piros disznó

narancs halastó
    narancs szamár

Goji XXL
    Brazil dió XL
    Majomkenyérfa
    Kókuszpálma XXL
    Sárkány gyümölcs XL

És a legjobb ami történt velem ezen a szép szülinapon sikerült az ARANY LÚDat kitenyésztenem:inlove:

Valaki segítene,hogy kell a képnek linkjét ide rakni én mindig a direkt linket másolom vagy vágom ki de akkor is a képet teszi ide nem a linket>:(

http://kepfeltoltes.hu/160130/ARANY_L___D_www.kepfeltoltes.hu_.png

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.1.16
    alpha58, emocy91, ricsikata és 10 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A bahán lévő vízből nem lehet habcsóknak való eszenciát keverni. A baha vize a négercsók eszenciájához kell. Vili?

mentorkiller, HéricsBáró, hűha és 5 más kedveli ezt.
  5. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Valaki megmondaná vagy csak nekem tűnt most fel,hogy lehet ez a 6. szülinapja a farmnak ha van 2009 torta is ???:p;)

vidám844 és Marika312 kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia- teljesen jó - mert 2010-ben egy éves, 2016-ban hat éves a Farmerama.
    Kép másolása
    (én a képfeltöltés.hu használom)
    Feltölt - Direkt link a képhez - Vágólapra másol (itt kék lesz a mező) ekkor jobb egér- másolás. Ezzel itt végeztél, majd ahová be akarod illeszteni - szöveg alá, fölé - jobb egér - Beillesztés.
    Remélem így sikerülni fog Neked is !
    Gratulálok - gyönyörű, szuper a tenyésztés !!

gyfa, ada77201, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  7. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A Farmerama béta verzióját valamikor 2009 őszén indították, de hivatalosan csak 2010-ben indult a játék. Akik a teszt verzió idején regisztráltak, azok kaptak 2009-es tortát. Nagyon kevesen vannak.

eko19, Gio, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Volt szökőév 2010 óta? (Cunami, szökőár az volt többször is.) Mert aki 2010-ben 1 éves volt (de csak Magyarországon anyakönyvezve) az 2016-ban sajna 7 éves lett 6 helyett. Ha nem hiszed ott vannak az újaid, segítenek. Írd rá mindegyikre az évszámot és mellé a kort.....

mentorkiller, taga1, hűha és 3 más kedveli ezt.
  9. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A szögletes gabona nem alkalmas a 0 percezésre,nincs 25 %-os ökö-imádata, azért nem jött neki össze...
    Délelőtt kész lett a tortám.... a matricát hagytam utoljára, mert a felröpikkel gondban voltam,de aztán a csak összejött:D
    Sikeres befejezést kívánok mindenkinek! :)

alpha58, emocy91, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Köszönöm ez így már érthető :)

Köszönöm pont most akartam írni rá a választ,hogy én nem értek egyet vele mert akkor 7 éves lenne :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.1.16
  11. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Köszönöm én is így csinálom most sikerült :)
    http://kepfeltoltes.hu/160131/k_sziii_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Gio, Peszi2, -W-595- és még 1 ember kedveli ezt.
  12. -panama12-

-panama12- Aktív író

Sziasztok.Egy feladatom van még hátra amihez 10 kék habcsók kell ,ebből 5 meg van csak 150 felröpi kell még hozzá.A gyertyáim égnek,már többször egyszerre oltottam el,de semmi külön ajándékot nem adott.Mikor adja?

Gio kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Baby és Dilobringa segítettek,de biztos,mások is elmagyarázzák.A fórumon látod a sok segtségadót,csak baglyot írj!

14. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

Kész vagyok a 10 kékhabcsókot feladom, kizárt hogy 300 habzsákot összegyújtsek hozzá, amúgy jó kis játék volt. és nem nehéz..

sziszi1965, hűha, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Köszönöm, meg van az a felhősorom.:)

sziszi1965, -kaktuszable-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  16. Rebu100

Rebu100 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    többször is olvastam már a hozzászólásokban a 0 percezést. Kerestem is a leírásokban, de nem találtam. Megmondaná valaki, hogy mi is az pontosan, mert vetettem-arattam, de a felröppenők nincsenek meg.
    Köszönöm!

hűha kedveli ezt.
  17. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Egy dekorációs elemet rejt, amit csak abban az esetben tudunk megszerezni, ha az összes gyertyához tartozó feladatot teljesítettük.
    nem ezt olvastad? amikor teljesited az egesz gyertyat akkor nyithatod ki az utolsot ami rejti a meglepit

18. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Kész lettem az eventtel.:):pGratulálok akik befejezték és a küzdőknek sok sikert!:);)

alpha58, sziszi1965, Gio és 2 más kedveli ezt.
  19. kingababa64

kingababa64 Haladó

nyaf-nyaf kedveli ezt.
  20. luca200010

luca200010 Fórum-zöldfülű

Ne add fel. még összejöhet, és össze is jön.

klari8110 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.