"A cseh rokon" event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Apr 13, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok! 97 felröpivel kezdtem.......mikor beléptem ,el sem akartam hinni csere nap!!!! Persze egy frissítés és oda lett:cry:

Gio, _Cygnus_ and MamaMeseKertje like this.
  2. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Mégiscsak elkezdtem, tulajdonképpen vetni, aratni lázasan is lehet. Nemrég ébredtem, és most olvasom, hogy késett a kezdés.
    A 167 felröppenőnek viszont örülök!
    (Amit írok, kétszer is el kell elolvasnom, mert tele van gépelési hibával!)

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nagyon sajnálom, ha a számodra nem egyértelmű az alábbi mondat:

"Az event kezdetén az eventnövényekből 10 darabos kezdőcsomagot kapunk, amit tovább kell szaporítani! Tehát senki ne adja be az alap mennyiséget a feladatba, mert nem fogja tudni folytatni!"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-cseh-rokon-cseh-nemzeti-event.12417/#post-216159

A jövőben majd jobban igyekszem. :)

4. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Hűűű, 121 db vörös gránáttal kezdtem, örülök, nem szokott ilyen jól sikerülni. :)

Gio, nyuszika215 and sziszi1965 like this.
  5. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

185 vörös gránáttal kezdtem, pedig most nem gyúrtam rá, mint máskor.
    A megszokottnál sokkal jobban jönnek a felröpik, ez jó hír.
    Jó eventezést Mindenkinek:)

6. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

húú, 132 vörös gránát! Nálam ez nagyon jó! Csak így tovább :)

Gio, ulmo12, sziszi1965 and 1 other person like this.
  7. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Sajnos én beadtam békát, stb. a gazdaköriben most azokkal mi lesz? Nem a cseh napokra gondolok. Angolul volt irva, és most mi lesz az állatkáimmal?

8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

150 vörös gránáttal kezdtem. Ez a mennyiség is ritka nálam.:D

9. Szama

Szama Fórum veteránja

99 felröpivel kezdtem...de rágyúrtam, így most olyan 250 körül van..ha marad még szupitrágyám, akkor amennyi abba belefér megy a 0 perces szegfű....egyébként a kakukkoknak hála, pont most lett a legendám 27-es...ami furcsa, mert 28-asnak kellene lennie...nos, egy frissítés megoldotta..28-as az a 27-es legenda :)...még pár kakukk és meglesz az egész, bár nálam nem számít a legenda, ugyanannyit kapok, mint a legenda előtt...nem értem, hogy hogyan, de ez van...mindenkinek hajrá!!

csopke1 likes this.
  10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem kellett volna. Ha nem most kezdted a játékot, akkor tudhatod: ami event vagy feladat kezdődik, arról a fórumban tájékoztatunk, és minden alkalommal magyar nyelven jelenik meg a játékban. Ezek közül egyik sem valósult meg, tehát a belekezdés nem volt szerencsés dolog. Sajnos nem tudjuk, hogy amikor valóban játékba kerül, akkor ott lesznek-e a beadott állataid.

Baby72 likes this.
  11. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Hülye voltam és igy jártam, a mai napon jobb lett volna nem felkelni az ágyból. Köszi a választ

kukori80, Baby72 and sziszi1965 like this.
  12. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

A hozzászólásodnak köszönhetően kiürült a piac a fenti 3 állatból...lehet, hogy event után kreálok én is egy varászgömböt?! :p

13. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!

Egyértelmű volt, a nagy többségünk meg is értette.... ;) Köszönet érte:)

Last edited: Apr 14, 2015
  14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Must :) akarom mondani most tudtam elkezdeni az eventet. Akkora fennforgás van, hogy már szédülök a tempótól.;):)
    116 felröpivel indultam.:)

15. Szama

Szama Fórum veteránja

Hát nem rosszul ültettem el a növényeket??..persze, hogy a komlót lehet a bahán ültetni és nem a majorannát...:D...most agyalhatok azon, hogy mit is ültessek a bahára, amíg kész lesz a szupitrágyás komló...és z egy dolog, de így még egy kör 0 perces szegfű se megy, mert közben a tölgyesen 1*1-en elültettem a majorannát..:D..aminek most már nem adtan szupitrutyót, mert alig van...így az 3 óra alatt lesz kész.....

16. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Nah végre hazaért mindenki, mert már csak a talicskás bari dolgozik a farmon,de az egyfolytában xD:cry:

17. anami1980

anami1980 Fórumszaki

91 röpivel kezdtem lehetett volna jobb is ha a kicsi fiam nem akart volna segíteni( 2kor)... mert mire észbe kaptam learatta nekem a szédültemet ahol rózsám volt komfortba meg a mammutok :)

18. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Jól emlékszel, de miért kellene "szájbarágósan" magyarázni? A 10 darab egyenként is értelmezhető.
    A lényeg, megkaptad a 10-10 db-ot.

sziszi1965 likes this.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ügyes vagy:) kicsi fiú is ügyes mert segíteni akart Neked;). Menni fog, majd meglátod. :inlove:

20. anami1980

anami1980 Fórumszaki

köszönöm :) a Kicsi fiú elmehet holnap a cirkuszba velem meg a kicsi lánnyal, ha a gép közelébe nem jön amig az event tart :) szerettem volna szupitrágya csomagot de nem engedi :( miért??? pedig van FA-m

_Cygnus_, Baby72 and sziszi1965 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.