"A cseh rokon" event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Apr 13, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Jobbulást kívánok :) Sok sikert az eventhez! :)

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg nincs szupertrágya csomag akció. Amennyiben csak simán akarsz vásárolni és azt nem engedi, akkor egy ki majd visszalépés után próbáld meg ismét.

3. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Hát ezt én sem értem, mert nálam is kinn volt 4 előtt az órában az akció, de nem vettem, mert úgy döntöttem, még elég a szaporításhoz, meg a 0 perceshez is.
    Mostmár akkor mindig ellenőrizni kell, hogy a hivatalosban mi van?

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Hivatalos részleg figyelemmel kísérése kétségkívül hasznos dolog, és mivel fórumoztok, külön gondot ez nem jelent. A mostani megjelenéseket egy sajnálatos hiba okozta, ám szerencsére ez nem mindennapos.

5. anami1980

anami1980 Fórumszaki

köszönöm szépen :) figyelmetlen voltam...

sziszi1965 likes this.
  6. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Valaki kész van már az eventtel?:)

7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Naná hogy igen, főleg aki el sem kezdtexDnekem már csak pár száz felröpi és néhány ezer event növény hibádzik és kész is van, pikk-pakkraxD

8. kukac42

Együtt haladunk :) Megy ez, csak ragadjunk kapát, kaszát és hamar kész lesz:)

9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Azon vagyok, csak a gesztenyés felhő nélkül nehéz lesz.:D Most még nagy összevisszaság van a farmon, mindkét növény szaporodik, van amelyik 2*2-n szupertrágyázva, van amelyik 1*1-en csak locsolva.:D

10. dereret

dereret Fórumőrült

Ennyire azért ne szaladgáljunkxD
    A 6/6 ezüstig kész, 1 Hársfa már kint virít, várja a másik három társát, de azok csak holnap reggel csatlakoznak hozzáxD

11. kukac42

Ja, akkor én most dobok egy hátast és megyek beülök a padba tanulnom kell még:)
    Wehe csak lestem, mint a vetmalac! Mi az az akác? Na gyorsan elrohantam megnézni a nyereményeket, de picit bennem volt a para, hogy kell annak is a termése:)

12. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Szia!
    Köszi a gyors választ!
    Egyébként egyetértek Veled, én soha nem eszek meg semmit event előtt, míg nem olvasom a fórumon, hogy megkezdődött, utána eventóra, és csak akkor indítok.
    Látom, néhány gazdatársam "beszívta" az új gazdakörit is, hát "íj" (Így jártak).
    Mondjuk nekem eleve gyanús volt az a sok gépelem, meg a nem magyar nyelvű kiírás, volt már ilyen.
    Ami az eventet illeti: már másfél napja nem arattam, nem vetettem, állatkáim és szuperfáim segítségével kb.165 felröpi jött össze.
    Mivel én az előző event során hoztam össze a 0 perces nemes rózsikát, gyorsan megcsináltam néhányat, amiből az összes felröpi fele összejött.
    A szaporításhoz szükséges mennyiség(1X1 csatnival) kész, a majoranna még ma lejön, a komló meg majd holnap reggel.
    (Én ilyenkor mindent kirakok, és 1X1-el telepítek, de most mindenhol meghagytam a "csodafákat": bahán az armethisa, tamarindusz, cédrát, a rendesen a kowhait, a végre megszerzett kökényt.)
    Hát akkor sok sikert mindenkinek!

hóóvirág, magdi06 and _Cygnus_ like this.
  13. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

xDxD Olvaslak : hársfa kinn, ezüstök kipipálva, nézem: Fórum félistene...konstatálom: eventek félistene!! Nagyon ügyes vagy, de 3-4 nap múlva utolérlek, jó?? :D:D:D

14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

[​IMG] Bocsánat hogy nevetek, de ez volt a mai nap hozzászólása. Nem Téged akartalak kinevetni hanem a humorodat.

15. Linden

Linden Fórumprofi

Sziasztok! Csak most kezdtem az eventet. Jelentem 119 felröpi, ami nem is olyan rossz, tekintve, hogy egy terület megetetetlen állatom várta az aratást xD Már megint bénázok :p Ja, és persze mikor észrevettem, gyorsan megetettem őket :cry:

16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Aha...persze ....az megvan amit a pajtából kell beadni xD :p

17. dereret

dereret Fórumőrült

mert te se a nyereményeket nézed kiírásban, hanem a matricát, én meg azt, hogy mennyi sztrágyám is van rá? és hogy a paysán tudok e kiskosárra valót kiszorítani.xD Tudtam, de a pörgetés így csak 120-asra futotta a 200-as helyettxD, meg még a munkások is félllábasok: egyre több az arató, és csak nézek nagyokat, hogy a vető meg majdnem csak a felexD Ez se 1 arany lesz, mire egyensúlyba kerülnek.xD
    Jó !xD Érj utolxD!, majd a fellegekben találkozunkxD

18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ezen jót nevettem.:D Most mit csinálsz az állatokkal? Csináltam már én is ilyet, aztán gyorsan felszedtem őket, mert hát az eventet üres farmon kell csinálni.:D

19. hofeher

hofeher Fórumszaki

jó lenne végre normálisan lehessen játszani megint hiba hátán hiba csak épp a játék nem megy

20. dereret

dereret Fórumőrült

Eventek idején az első nap általában sokan vagyunk estére és ilyenkor kicsit belassít a játék, de volt már ennél sokkal rosszabb is.
    :)

Thread Status:
Not open for further replies.