"A cseh rokon" event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Apr 13, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Én is csinálom az ezüstöket, hogy legalább 1 hársfám azért legyen. :) Utána jöhet a többi.xD

2. anami1980

anami1980 Fórumszaki

én is megeszem az első aratás előtt pár darabot egyszerre nehogy elfelejtsem :)

3. És a kávéra, hogy nem jött az ágyba.
    Nem rossz az event ilyen jól talán rég adta a felröpit.
    a Baha pontokat én is figyelni fogom, nem mindegy sokat jelenthet.
    A fiamnál is jól jön a felröpi csak maradjon így/ kb 3 nap alatt tejesíthető az event 75-ös szinten
    igaz csatnival!

4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

75-ös szinten vagyok elég aktív számolok vetek aratok :D remélem igazad van :D

5. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Én mindig kínlódni szoktam a röpivel, remélem igazad van és most nem kell izgulni:D

6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Azt elfelejtették megemlíteni, hogy csak 1x1 lehet mindenhol a farmodon.Még a tanyát is dúrd el és biztos kész leszel.

7. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sziasztok!
    Most azt találtam ki, hogy ha az összes event-gaz kész, csak akkor kezdem el beadni.
    Addigra, a felröpi is készen lesz, talán!
    Mellátjuk! :D :D

8. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Hát igen ezek a felröppenők nagyon fránya módon tudnak viselkedni pl. nekem terményesre annyit ad amennyit lerakok(pulykalábas,pehelytoll,struccászati TSZ stb) de elszörnyedve olvastam már olyan beírást a fórumon,hogy sok terményesre is csak pár szem felröpit adott.Állítólag szerverfüggő??

9. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

nekem most a majorannára így adta: fő farm 16db,szédült 10db, tölgyes 6db:D:D
    mindenhol teljes területen 1x1-en voltak:)
    jaj én meg szervfüggőt olvastam:wuerg:/ remélem én már nem kellek az ufóknak,annyi bajom van/:wuerg::music:

10. pormacska1

Nekem a szegfü adta jól 1x1-en fő farm+szédült+tölgyes=100 db

_Cygnus_ and Farmer*54 like this.
  11. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Nublonékat mostanában nem kell várni, ha bele gondolsz a 600adag trágyába, ebben a büdiben eszük ágában sincs erre jönni.Szerintem a malom is azért rossz mert a trágyalé fölpárolgott a fémalkatrészre. Majd reggel a Mammutkáim mögadják a teljes mennyiséget ami kék, persze a legenda sokat nyom a latban.

12. pormacska1

Nem is gondoltam,hogy a trágyalé kipárolgása okozza a malom hibás működésétxDxDxDxDxDxDxDxD

13. Régóta számolok és figyelek, jegyzetelek, most igen jó arányokat állított be a BP.
    Csak maradjon így,
    Úgy néz ki most mindenkinek könnyebb lesz a teljesítés, csak el ne kiabáljuk!
    nálam mos a termények fele megvan a felröpi 388-on áll.
    Nulla órás hagyma nélkül és csak répás csatnival
    Jó munkát mindenkinek!

14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

az egyik farkasbarlang meg a 2 party meg van amiből lett 22500csp meg 1830Btp :)

15. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

Sziasztok
    ezüst sor megcsinálva fa érik a szántón party pörgetésből madárijesztő és piros denevérbarlang:pxD:)

16. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nekem csak 291 van eddig, pedig éjszakára rózsát vetek:oops:Remélem sikerül megcsinálnom:):D

17. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Mindig a felröpivel szenvedek pedig elég jól indultam szegfűvel,hagymával,rózsával de az event növények nem nagyon adják. Azért talán célba érek mert hiába lesz felhő ha nincs meg minden kitehető. A kerge kertbe meg nem fér el minden.Sok sikert gazda társak mindenkinek!

18. Linden

Linden Fórumprofi

Legendád hogy áll? Bár mostanában azt mondják, mintha nem is számítana, de nekem anno nagyon megdobta a felröpik számát! 25-27-re fejleszteni mindenképp megéri.

Last edited: Apr 15, 2015
  19. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Mind a kettő 30 -as szinten. Igen a régebben játszók biztattak,hogy teljesítsem de valóban mindenkinél változó. Egyiknek plussz is marad én nehezen hozom össze. Köszönöm a kérdésed!

LBetti and Linden like this.
  20. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Az első 2 hársfa a földbe raktam, holnapra lesz hársfavirágom is. Nagyon jó ez az event. :)

Thread Status:
Not open for further replies.