"A cseh rokon" event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 13.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Vissza rakva két terület eredeti formában:Bahamara és a tölgyes.Másik kettőben még érik az utolsó adag komló és készen leszek.A végén csak befejeztem a sünis feladatot is, most már 25 sünim van.Megfér a pajtában.Szívesen elajándékozok belőle 5-6 dbot.

Gio, kutyaszálló, twer7 és 6 más kedveli ezt.
  2. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én is így csináltam, de egyszer már csak kevés hiányzott, és mind odaveszett mert a környékünkön 2 napigra megszünt a net valamiért.>:(Azóta óvatos duhaj vagyokxDxDxD
    Gratulálok!:D

3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

1 óra múlva kész az első farkasom kúszik fel a hársfa ára szépen :) most nagyon ráfeküdtem a farkastápra abba nagyon nagy üzletet látok :D most hajtok a másik barlangért és jöhet a 6-os feladat meg a 2-es gyémánt de felröpi hioány van

Evita-55, Gio, nyuszika2003 és 5 más kedveli ezt.
  4. anami1980

anami1980 Fórumszaki

felröpi hiány nálam is van :( még kb 280db kell

sziszi1965 kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Látom ezt a problémát Én is:p az eventgaz alig adja8)

iboly54 és anami1980 kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nálam még a piacon nincs eladó hársfa! rákattintva 240 csp- ért lehetne eladni, de én egyenlőre nem adok el, még csak 30 db van.gyűjtögetem.

anami1980 és sziszi1965 kedveli ezt.
  7. anami1980

anami1980 Fórumszaki

nekem sem adja igazán de ha minden jól megy holnap délre meglesz az event növény utána jöhetnek a hosszúak...

Utoljára szerkesztett: 16.4.15
    Baby72 és sziszi1965 kedveli ezt.
  8. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Igen, ez lesz rá a legjobb megoldás;) bajban lennék én is, ha a tölgynél az óljaimat beszedtem volna:music: de nagyon ritkán bolygatom meg őketxD

-orgona-, Baby72, anami1980 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

2. hársfám is virágzik már :p:music::D Közben pedig összegyűlt némi sztáp a malomból és viszonylag sok sztrágya is.

Gio, kutyaszálló, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  10. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Sziasztok!
    Néhány óra "pihit" kaptam a szolgáltatómtól, ma még csak most sikerült belépnem a net-re, valami fejlesztést hajtottak végre, még a Tv is elment.
    Na jó, nem fogom őket beperelni, mert kimaradt két aratás majoranna, de azért eléggé morogtam - elvonási tünetek:eek:?
    Azért a mostani aratással kész van a 6-os gyémánt, felröpi is megvan (kösz', hogy annyi biztatást olvastam a "0 percesekről", hónapok után végre sikerült a rózsa, ami nagyot lendített az ügyön.
    Ajánlom mindenkinek, de készüljön fel arra, hogy sokat kell dolgozni érte!
    Az eventtel én is jól haladok, amit el akarok érni, ahhoz már kevés kell, és ha sikerül (nem szól közbe a technika:mad:), akkor kész leszek vasárnapig, mert utána már egyéb dolgaim miatt nem nagyon majd jutok gépközelbe:(

_Cygnus_, -orgona-, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

akkor én a 450+ hiányommal meg se szólalok :D de meglesz neked mindenféleképp :D

_Cygnus_, anami1980 és sziszi1965 kedveli ezt.
  12. renicsike2

renicsike2 Utánpótlás-írogató

Szasztok 1 farkas, egy hársfa bezsebelve ez volt a gyors cél , most már kényelmesen haladok tovább :Delöbb a többi farkast és hársfát szeretném magaménak tudni a többi ha meg lesz akkor jó ha nem ugy is jo xD
    Mindenkinek sok felröpit

_Cygnus_, -orgona-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Neked is meglesz!remélem nekem is meglesz 280 ig számoltam csak :) drukkolok Neked! Küldtem egy baglyocskát!

Baby72 kedveli ezt.
  14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Neked is meg lesz. Még 4 napod van rá.:)

Gio és anami1980 kedveli ezt.
  15. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Úgy látom mindenki nagyon lazán veszi ezt az eventet (én is).Csak szemezgetek belőle ami tetszik, semmi vér és verejték csak lazán és nevetve igatán kellemes pihentető kis event.( tudom nem ért mindenki egyet):music::music::music:

_Cygnus_, Gio, mamika57 és 4 más kedveli ezt.
  16. Linden

Linden Fórumprofi

Sziasztok!
    Kedvenc szomszédom kissé szórakozott :) Bekukkantottam a farmjára, hátha kell egy kis segítség, erre látom, hogy kiváltotta az ajándékba kapott felezős malmot és ott áll üresen! Elindítottam neki néhány szupertápot.. ha előkerül, majd kap egy körmöst ;)
    A felröpik gyérebben jönnek, mint eddig. A tölgynél csak 4 darabot kaptam a majorannára, de mindig is mondtam, hogy az első 1-2 nap jönnek jobban, és persze akkor, amikor már kivégeztük az eventet xD Most kb. 440 darab gránátom van, és 4 egész nap. Megy ez! 8)
    Sokadik mellépörgetés után végre lett egy betöltővirágom!! :D Egy tulipánt kérek még, és teljes a boldogság!-illetve a virágos felhősor ;)

_Cygnus_, nyuszika215, Bátyus és 2 más kedveli ezt.
  17. agi967

agi967 Fórum biztosa

Az utolsó 3 feladat gyémántja hiányzik még,296 felröpim hiányzik még,így éjszakára már hosszút vetek,hogy arányban legyenek az eventnövényekkel. Kényelmesen elvégezhető event szerintem is. A VV-ben is van egy hársfánk, de itt már virágzik is! xD

_Cygnus_, -orgona-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    6-os,5-ös kész,4-eskéből a végéről hiányzik pár majoránna:p
    nekem is tetszik ez a nyugi, főleg hogy szabin vagyok a héten:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

_Cygnus_, Gio, pormacska1 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Linden

Linden Fórumprofi

Nekem is van egy igazi hársfám, de ő még csak most kezdi érezni a tavaszt. Lehet, szüksége lenne egy kis turbótrágyára.. :p xD

_Cygnus_, Gio, pormacska1 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Nálam is, de ahogy olvasgatom sok társunknál is ez a probléma, viszont még bőven van idő, úgyis meglesz a végéig.;) Éjszakára hosszú , persze nem eventnövény, hagyma vagy akármi más és csak úgy röpködnek a drágakövek !

_Cygnus_, kidmama, Gio és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.