Visszajelzés A Csontkirálynő kincse - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 3.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Gratulálok!!! Nagyon ügyi vagy!

2. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

84 ládánál járok...Egy ideig próbáltam a maximális 8 ládákat kibontogatni, de olyankor egyáltalán nem adott ajándék átkozott érmét, úgyhogy azzal leálltam.

R.Daneel, kovacstne és Leho69 kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

111 ládánál járok és 20 perc múlva kapok még 3 érmét. Tehát vasárnapra elérhetem a 120 ládát. Utána néhány nap szünet jön. De úgyis szinte biztos, hogy meglesz a 140 már.
    Ne felejtsétek el a napi nyitogatást sem, mert az pech lenne. Nekem esélyem sincs mindegyiket kinyitni. 3 nap kimarad.

rencsike982, spagetti24, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Szurkolok, én 97-nél tartok, de nagyon igyekszem!xD

Fatther, Leho69 és Gio kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

126-nál már megvan az összes függöny és 12 kitehető. Nekem a 126ig már csak 11 kell. Turbó volt ma! Nyolcat dobott vissza!

mebajah, Gio és Fatther kedveli ezt.
  6. lbs76

lbs76 Aktív író

Sziasztok!
    83 játéknál tartok, de családi okok miatt még nem kezdtem el a Boszorkánynál a kombinációs variálást. :D Szóval ott lesz még 15 db érme és remélem adogat majd vissza is. Plusz a napiak, szóval jók a kilátásaim. :) Akik már 100 fölött járnak, azoknak őszinte irigyletem, akik velem egy szinten, azoknak hajrá. Akiknek kevesebb, nekik extrán szurkolok, hogy sikerüljön. ;)

R.Daneel, RRozika, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  7. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

110 kincskeresésnél tartok :) Már csak 30 a végéig. Utána is megy tovább, vagy leáll a kincskeresés?? Folytatnám, tetszik :) 32 ládából egy érme se jött. De volt, hogy 8-ból 3 is. Kiszámíthatatlan .

8. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Jó reggelt.;)

Mevilla, Swordfish, breki072 és 17 más kedveli ezt.
  9. berzsike

berzsike Fórumszaki

Szia ! Gratulálok !!! Ez szép volt !

Swordfish, bocsinet és kovacsniki84 kedveli ezt.
  10. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy jobban haladjak a csontkirálynős eventtel. Van aki már befejezte, sokan már 100 fölött vannak, 80 valahányadikon vannak sokan, én meg......csak a 8.-nál tartok. Pedig figyelek hogy időben arassam a megnyerhető 3 érmét.
    Mit csinálok rosszúl? Én is szeretnék sok ajándékot ,de valahogy nem érzek rá, hogy hogy is kellene. Megköszönném a segítséget.

Maszatka47 kedveli ezt.
  11. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia,
    Ha a 8.-nál jársz, akkor 95 kincskeresés körül jársz, nem?

12. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    92/95-nél járok.A ládákból a plussz érme olyan nálam,mint a fehér holló.Sebaj,remélem azért így is meglesz csak lassabban.A titokólak még mindig nem hozzák a tengerimalackámat de bezzeg disznóól piros az jött:D majd egyszer lesz az is.Fából,ami extra az a 2 szilfa lett,nagyon örülök neki.
    Sok sikert mindenkinek!

13. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Kedves Kisfenyő , ez igencsak szép eredmény!:)Meglátod,hogy innen menyire gyorsabban fogsz haladni,hiszen itt már csak 3 ,illetve 2 átkozott érme szükséges,hogy tovább lépj.:)

spagetti24 és Swordfish kedveli ezt.
  14. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

84/140 ha eléri az ember a 98-at onnan gyorsan tud haladni. Mivel a boszifőzetes eventet nem tudom befejezni, így nagy valószínűséggel az ottani csillagokból érméket veszek, legalább kapok sok AB-t és az összes kitehetőt meg tudom ugy elvben szerezni. Ami a TP bónuszokkal főleg a nagy házikónál ami alapban 11.000 és ebből 4 db szépen lehet csemegézni naponta.
    Renzonál kiváltottam a Nosztalgiafilmet, most már van 2 db és adja naponta a 25% TP bónuszt :D

R.Daneel és kovacstne kedveli ezt.
  15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Meglódultak az érméim. Csak győzzem kikeresni a sok 8ast. Azt hiszem besokallok tőlük :D :D
    Ahogy kivettem az eventboltból a 15 érmét, s elkezdtem keresni a kincset, egyből visszakaptam 6 és 9db újabb érmét. Most megint 14 van, amit el kellene használni, de már nem bírom a kattogást :(, csak ne lenne olyan macerás és sok idő. Na, majd meglesz.
    Lehet pár nap és összejön a 140? Most 98 van, de 14 még keresésre vár. Szóval az 112. Még a 14ből is biztosan jön, szóval jó lesz ez.

spagetti24, Swordfish és ljanika6 kedveli ezt.
  16. Blökix

Blökix Fórum hercege

124 érménél járok.

ljanika6 és achmed1122 kedveli ezt.
  17. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

25 érménél járok:)

18. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Kérj meg valakit... csak kinyitja neked!:D

19. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Na végre, sikerült befejeznem (még magam sem értem hogyan) a kincskeresést.

taga1, HéricsBáró, Mevilla és 11 más kedveli ezt.
  20. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Jó neked, én még csak a 109/110-nél tartok.:sleepy: Az igaz, hogy csak talán egyszer sikerül t + érmét kapnom.

ljanika6 és kovacstne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.