Visszajelzés A düh karmai (darts 2 ) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 6.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!

Kicsit jobban alakultak a dolgok, így vasárnap és tegnap reggel kész lettem. Néha gyorsan ment a kerék, de letudtam és nem kedveltem. Ez a minijáték sem tartozik a kedvenceim közé. Hajigálni vackokat, nem valami izgalmas. Még véletlenül sem képzeltem magam ninjának :D

Alig várom a következőt. mert gondolom ma jön az újabb ismertető. Ha nem találnak ki valami új koncepciót, hamarosan unalmas lesz ez az eventmechanika. Jön-megy, megy-jön, kezd fárasztani....

Sajnálom, hogy a darulakhoz nincs alapól. Úgy tudtam, ha feladatban kapunk magasabb szintűt, akkor vele jár az alap. Hát rosszul tudtam. így bizony nem sok értelme van. 2 lakom van, mindkettő piroson áll...... erről ennyit.

Nem kényeztettek el FA terén, de azért jól jött. Nem léptem át a 100as határt. De tudtam venni a másik farmon 1 raktárat, az jó. 214/93, 211/90 , így alakult a szint és a FA.

Fatther, Gio, stellácska26 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Nekem meg 84-et.

Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  3. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Tegnap délelőtt végeztem a ninjával :) A láda 99 FA-t adott.

4. Dana64

Dana64 Haladó

Végeztem ezzel is !
    Lehetett volna több is ! :D
    Meg kevesebb is !:D:D:D

Gio, .barbi1. és Kuzdern kedveli ezt.
  5. -picike40-

-picike40- Haladó

Sziasztok! Hát... nem kapkodtam el, de mind a 4 farmomon sikerült végigvinnem. Bocsi,de azt hiszem itt nem ajándékok voltak, hanem "Munkabér" - de azért nagyon örülök, hogy sikerült. Az elején nem érdekelt, hogy hogyan dobok, csak a bal oldalt akartam végigvinni. Legközelebb a tanácsokat meg fogadom, hogy ne legyen fölösleges munkám. Nagyon köszönöm hogy ilyen jó, önzetlen csapat vagytok.

Fatther, Gio, .barbi1. és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Fruzsómuzsó87

Fruzsómuzsó87 Utánpótlás-írogató

Nem gondoltam volna, hogy sikerül végigvinni az eventet, de délelőtt számolgattam picit, lekacsakatáztam a teljes veteményt és meg is lett a szükséges növény mennyiség :)
    102 aranyat kaptam a ládákból, aminek nagyon örültem :D

Gio és .barbi1. kedveli ezt.
  7. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a darulak 3. fejlesztés cserélhető a cserenapon? Mert nem tudok hozzá alapólat szerezni.....

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A nemrégiben zárult csere-eventben ez az ólfejlesztés nem volt cserélhető.

A következő ilyen mini-akcióban mi lesz cserélhető, majd akkor derül ki.

Gio, Szíriusz és mebajah kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem nem volt csereképes... de ólválogatáson vonaton talán beszerezhető lesz;)

Szíriusz és Kuzdern kedveli ezt.
  10. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! A baloldalival teljesen kész lettem,de sajnos a papaufa és a farmaranyos láda már nem sikerült! :(

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Eventezők, Játékosok!

A "Düh karmai - darts2" event véget ért.

A topic bezárt!

Köszönjük az ötleteket, a segítő posztokat, a tanácsokat az esemény sikeres teljesítéséhez!

Találkozunk a következő események csevegőiben!

Gio, stellácska26, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.